Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

به Thane توهین نکن میزنم شل و پلت میکنما :دی

خداوکیل من تو کفم :دی به نظر من Illusive man خائنه میگی نه نگا کنین :دی این میراندا هم الهی تو این یکی نباشه :|

؟؟؟ چرا ؟ خیلی شخصیت جالبی داشت که ! تازه اگه اخر بازی باهاش ....
میخوابیدی

بهت 50 تا اچیومنت میداد !!
در کل شخصیت جالبی بود .

با Garrus و Thane به اضافه امید به خدا میشه همه اینا رو شکست داد ! :d

و به اضافه ی پروفسور و صد البته گرانت عزیز !!!

؟؟؟ چرا ؟ خیلی شخصیت جالبی داشت که ! تازه اگه اخر بازی باهاش ....
میخوابیدی

بهت 50 تا اچیومنت میداد !!
در کل شخصیت جالبی بود .

اصلا این بشر یک وصله اضافی بود تو بازی . همه بهش بعنوان یک ابزار نگاه میکنن .

راه رفتنش که یه خورده شبیهشه ولی Husk ها لاغر و شبیه اسکلت بودن پس Husk نیست همون کالکتوره!:d

هرچی هست کالکتور نیست .:d

اصلا این بشر یک وصله اضافی بود تو بازی . همه بهش بعنوان یک ابزار نگاه میکنن .
.:d

پس چرا خودت تو بازی اون رو همیشه تو تیمت میزاشتی؟!!:d
کی ؟ من ؟ کی گفته ؟ من فقط اوایل بازی که تازه بهم رسیدیم و مجبور بودم تو تیمم بود . بجز این حتی 1 ثانیه هم تو تیم من نبود .
خودت:d
شایدم من اشتباه میکنم!!:d/:)

آخرین ویرایش:
الان چیه میراندا بد بود ؟!!

شما بگو چیش خوب بود . واقعا این بشر شخصیت داشت ؟ از دید من که فقط یک ابزار برای خالی کردن بقیه بود و نبودش تو بازی هیچ مشکلی ایجاد نمیکرد .

خودت:d
شایدم من اشتباه میکنم!!:d/:)

100% اشتباه میکنی . من هیچوقت اینکارو نمیکنم . ترکیب اصلی تیم من Thane و Garrus یا Jack یا Grunt بود .:)

شما بگو چیش خوب بود . واقعا این بشر شخصیت داشت ؟ از دید من که فقط یک ابزار برای خالی کردن بقیه بود و نبودش تو بازی هیچ مشکلی ایجاد نمیکرد .

دوست من چرا سوال منو با سوال جواب میدی ؟!!
من واقعا نمیدونم چرا اینجا میراندا اینقدر منفوره !!

شما 10 نکته مثبت این شخصیت رو برای ما بگو :d فقط 10 تا :d

نه ابهت Thane رو داشت ، نه استیل Garrus نه زور Graunt نه ......
چی داشت واقعا ؟ :d
من کلا دوبار تموم کردم ، هر دوبار هم فقط با Thane و Garrus ! واقعا این دوتا عالیا

شما 10 نکته مثبت این شخصیت رو برای ما بگو :d فقط 10 تا :d

نه ابهت Thane رو داشت ، نه استیل Garrus نه زور Graunt نه ......
چی داشت واقعا ؟ :d
من کلا دوبار تموم کردم ، هر دوبار هم فقط با Thane و Garrus ! واقعا این دوتا عالیا

اگه به تموم کردنه که من 3 بار بازی رو تموم کردم !
ببین دوست من : من میگم که میراندا شخصیت جالبی بود خوب ؟! حالا تو میگی که نه ! بود و نبودش فرقی نمیکرد و حال ادمو به هم میزد ! خوب دوست من من که نباید دلیل بیارم ! تو باید دلیل بیاری که چرا شخصیت بدیه !
فقط 10 تا ؟ فقط ؟!
البته گرانت که جای خودشو داره !

چه حالی میکنم میبینم میراندا انقدر منفوره :دی منم اصلآ ازش خوشم نمی اومد ! از شخصیتش بگیر تا ادا اصول ها و حتی قیافه ـش :دی توی شخصیت های زن ME2 با سامارا به شدت حال کردم. یه شخصیت کاملآ متفاوت با اهداف خاص خودش. شخصیتی که توی کمتر بازی ای میشه دید. البته جک هم جالب بود ولی سامارا چیز دیگه ای بود.

IGN
با اینکه اتفاقات اصلی تو زمین میاُفته ولی خودم فکر میکنم باز هم تو سیاره های دیگه بتونیم بچرخیم.
فکر کنم چون ملت روی زمین پشمک هستن باید بریم یه ایل جمع کنیم بیاییم بجنگیم !!

اگه به تموم کردنه که من 3 بار بازی رو تموم کردم !
ببین دوست من : من میگم که میراندا شخصیت جالبی بود خوب ؟! حالا تو میگی که نه ! بود و نبودش فرقی نمیکرد و حال ادمو به هم میزد ! خوب دوست من من که نباید دلیل بیارم ! تو باید دلیل بیاری که چرا شخصیت بدیه !
فقط 10 تا ؟ فقط ؟!
البته گرانت که جای خودشو داره !
من که گفتم دلایلم رو ! نه ابهت ، نه شخصیت ، نه پیشینه ، نه استعداد خاصی ، نه تاثیری تو روند ، نه ....
فقط نقشش این بود که 4 ساعت ما رو الاف صحبت ها اضافی می کرد :|
چه حالی میکنم میبینم میراندا انقدر منفوره :دی منم اصلآ ازش خوشم نمی اومد ! از شخصیتش بگیر تا ادا اصول ها و حتی قیافه ـش :دی توی شخصیت های زن ME2 با سامارا به شدت حال کردم. یه شخصیت کاملآ متفاوت با اهداف خاص خودش. شخصیتی که توی کمتر بازی ای میشه دید. البته جک هم جالب بود ولی سامارا چیز دیگه ای بود.
من کلا نمی دونم چرا با شخصیت های مونث ME مشکل دارم :d

جوابمو گفتم :

از دید من که فقط یک ابزار برای خالی کردن بقیه بود و نبودش تو بازی هیچ مشکلی ایجاد نمیکرد .

بغیر از این هیچ شخصیتی نداشت Miranda

نظرت محترمه ولی نمیدونم چرا ازش خوشت میاد . دلیل داره یا حسی هست ؟

خیلی منفوره !:d

Samara هم شخصیت جالبی داشت ولی من از Jack بیشتر خوشم میومد . کلا با شخصیتهایی که گذشته تاریکی دارن حال میکنم !:d

اتفاقا من واقعا متاسفم که بچه های این سایت اینقدر از میراندا بدشون میاد ! واقعا میراندا خیلی دوست داشتنی بود !

-------------

دوستان به نظرتون توی این شماره فرقی ایجاد میشه اگه توی 2 همه ی اعضای گروه زنده بمونن یا همه ی اعضای گروه بمیرن ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or