Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

این جمله که تو میگی موسیقیش من رو داغون کرد نویدی:دی البته به نظرم بهترین جمله آخرین جمله ای بود که این شخص با اون لهجه شیرین بریتیش خودش گفت:دی

کوفتت بشه :d من عاشق لهجه ی بریتیش بیدم برهان البته کی ازین لهجه بدش میاد . تا هفته دیگه ADSL رو استاد میکنم به روزای اوجم برمیگردم :d

این مایکرو نمیدونم چرا با این همه پول نمیتونه 4تا آی پی درست و حسابی رو تحت انحصار خودش در بیاره...

همین آی پی هم که یه زمانی تحت انحصار مایکروسافت بود الان دیگه مولتی شده.... یه خورده از سونی یای بگیره#:-s
اگر مثل شماره ی 2 نسخه PS3 باشه و DLCهایی که بعدا میاد و داشته باشه خیلی خوبه به نظرم این حرکت!:d( که نیست! چون همزمان میان:d)
.......
من که هنوز تریلرشو ندیدم ولی اینجوری که شما میگین...!
به نظرم خیلی عالیه که رو زمین هم کشوندن!
فقط کاشکی زودتر میومد. خیلی سخته انتظار:(

بسي مفيوض گرديديم از خبر :d
این مایکرو نمیدونم چرا با این همه پول نمیتونه 4تا آی پی درست و حسابی رو تحت انحصار خودش در بیاره...

همین آی پی هم که یه زمانی تحت انحصار مایکروسافت بود الان دیگه مولتی شده.... یه خورده از سونی یای بگیره#:-s
تو اين سالها اين همه IP از PS3 در اومد رو 360 هم اومد يكي هم ز اين سمت بره اون سمت :d
تاز اين همه اختلاف براي Release به نظر من معني نميده چون gamer جماعت اكثرا رو PC يا X360 زدن بازي رو
ولي موافقم كه MS بايد EXC هاي 360 رو بيشتر كنه :d

دوستان می دونید چیه,من با این تریلر حماسی نسخه ی سوم خیلی حال کردم.حالا حتما می خوام بگیرمش.با این که RPG باز نیستم.ولی اینو می خوام بگیرم.اما یه سوالی برام پیش میاد.الان من حوصله ندارم برم نسخه ی 2 را بگیرم و وقت را هم ندارم.به نظرتون برای فهمیدن داستان لازمه؟اگر لازمه برم بگیرمش.قبلا سر هیلو هم همین وضع بود ولی ریچ را گرفتم هیچ مشکلی تو داستان ندشاتم خیلی هم باهاش حال کردم ولی اون یه فرق هایی داشت.یکیش اینکه فلش بک به قبل از نسخه ی اولش بود,دیگه اینکه خوب داستان راحت تری داشت.ME را چیکار کنم؟به هم ربط خیلی زیاد داره داستان هاشون؟

دوستان می دونید چیه,من با این تریلر حماسی نسخه ی سوم خیلی حال کردم.حالا حتما می خوام بگیرمش.با این که RPG باز نیستم.ولی اینو می خوام بگیرم.اما یه سوالی برام پیش میاد.الان من حوصله ندارم برم نسخه ی 2 را بگیرم و وقت را هم ندارم.به نظرتون برای فهمیدن داستان لازمه؟اگر لازمه برم بگیرمش.قبلا سر هیلو هم همین وضع بود ولی ریچ را گرفتم هیچ مشکلی تو داستان ندشاتم خیلی هم باهاش حال کردم ولی اون یه فرق هایی داشت.یکیش اینکه فلش بک به قبل از نسخه ی اولش بود,دیگه اینکه خوب داستان راحت تری داشت.ME را چیکار کنم؟به هم ربط خیلی زیاد داره داستان هاشون؟
اگه داستان شماره های قبلیش رو ندونی شاید 20% لذت اصلی بازی رو هم نبری:دی
حتما قبلی ها (مخصوصا ME2) رو بازی کن.

me2 رو بازی کن اصلا ضرر نمیکنی.

هم 1 هم 2 رو بازی کن چون در غیر این صورت یکی از بهترین های این نسل از کیست میره
ولی GamePlay توی ME2 به اوج خودش میرسه شاید توی شماره ی 1 کمی اذیت شی مخصوصا موقع تیراندازی اما ارزش داره که هر 2 رو به کاملترین شکل ممکن تموم کنی

If Shpard doesn't bring help soon... there won't be an Earth left to save!!
همین الان تریلرشو دیدم! بدجوری جو بازی منو گرفته! چقدر اهنگش باحال بود!!!!
برمMass Effect 1&2 رو دوباره بازی کنم!:d
:((اصلا نمیتونم صبر کنم!

حتما ME1,2 رو بازی کن.اما وقتی داری ME1 رو بازی میکنی مراقب باش عصبی نشی بزنی 360 رو بشکونی :دی ME1 یه آسانسورهای معروفی داره که خیلی آدم رو اذیت میکنه.اما ارزش داره تحمل کنی.

نمیدونم مراسم رو دیدین یا نه,ولی به جرات میگم اگه در طول مراسم تریلر ME3 رو ببینین قشنگ میرین فضا!!:دی مخصوصا اگه با این پیش زمینه نگاه کنین که نمیدونین چه بازی ای هست.چون در حالت عادی تا قبل از اینکه اون یارو بگه "If shepard doesn't bring help soon..."نمیدونین چیه و یهو آدرنالینتون میزنه بالا از شدت هیجان!!:دی
پ.ن:حالا اگه یکی شپردش تو ME2 مُرد تکلیفش چیه!!؟:d

سلام
روی ماموریت های جانبی بیشتر کار کنند و تعدادشون رو بیشتر کنند.با اینکه شماره 2ش از 1ش بهتر بود اما اون حس RPG بودن بازی بهم دست نمیداد.درجه ی سختی بازی رو بیشتر کنند چون انصافا بازی تو 1 و 2 آسون بود
حتی رو آخرین درجه ی سختی.این قسمت تغییر قیافه و صورت و حتی به نظر من انتخاب جنسیت زن رو حذف کنند چون فکر نکنم هیچکس قیافه ی شپرد رو عوض کنه از بس فوق العاده ست.(آرزوهای یک فروند Gamer:()

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or