این جمله که تو میگی موسیقیش من رو داغون کرد نویدی البته به نظرم بهترین جمله آخرین جمله ای بود که این شخص با اون لهجه شیرین بریتیش خودش گفت
اگر مثل شماره ی 2 نسخه PS3 باشه و DLCهایی که بعدا میاد و داشته باشه خیلی خوبه به نظرم این حرکت!:d( که نیست! چون همزمان میان:d)این مایکرو نمیدونم چرا با این همه پول نمیتونه 4تا آی پی درست و حسابی رو تحت انحصار خودش در بیاره...
همین آی پی هم که یه زمانی تحت انحصار مایکروسافت بود الان دیگه مولتی شده.... یه خورده از سونی یای بگیره#
این مایکرو نمیدونم چرا با این همه پول نمیتونه 4تا آی پی درست و حسابی رو تحت انحصار خودش در بیاره...
همین آی پی هم که یه زمانی تحت انحصار مایکروسافت بود الان دیگه مولتی شده.... یه خورده از سونی یای بگیره#
اگه داستان شماره های قبلیش رو ندونی شاید 20% لذت اصلی بازی رو هم نبریدوستان می دونید چیه,من با این تریلر حماسی نسخه ی سوم خیلی حال کردم.حالا حتما می خوام بگیرمش.با این که RPG باز نیستم.ولی اینو می خوام بگیرم.اما یه سوالی برام پیش میاد.الان من حوصله ندارم برم نسخه ی 2 را بگیرم و وقت را هم ندارم.به نظرتون برای فهمیدن داستان لازمه؟اگر لازمه برم بگیرمش.قبلا سر هیلو هم همین وضع بود ولی ریچ را گرفتم هیچ مشکلی تو داستان ندشاتم خیلی هم باهاش حال کردم ولی اون یه فرق هایی داشت.یکیش اینکه فلش بک به قبل از نسخه ی اولش بود,دیگه اینکه خوب داستان راحت تری داشت.ME را چیکار کنم؟به هم ربط خیلی زیاد داره داستان هاشون؟
me2 رو بازی کن اصلا ضرر نمیکنی.دوستان می دونید چیه,من با این تریلر حماسی نسخه ی سوم خیلی حال کردم.حالا حتما می خوام بگیرمش.با این که RPG باز نیستم.ولی اینو می خوام بگیرم.اما یه سوالی برام پیش میاد.الان من حوصله ندارم برم نسخه ی 2 را بگیرم و وقت را هم ندارم.به نظرتون برای فهمیدن داستان لازمه؟اگر لازمه برم بگیرمش.قبلا سر هیلو هم همین وضع بود ولی ریچ را گرفتم هیچ مشکلی تو داستان ندشاتم خیلی هم باهاش حال کردم ولی اون یه فرق هایی داشت.یکیش اینکه فلش بک به قبل از نسخه ی اولش بود,دیگه اینکه خوب داستان راحت تری داشت.ME را چیکار کنم؟به هم ربط خیلی زیاد داره داستان هاشون؟
حتما ME1,2 رو بازی کن.اما وقتی داری ME1 رو بازی میکنی مراقب باش عصبی نشی بزنی 360 رو بشکونی ME1 یه آسانسورهای معروفی داره که خیلی آدم رو اذیت میکنه.اما ارزش داره تحمل کنی.دوستان می دونید چیه,من با این تریلر حماسی نسخه ی سوم خیلی حال کردم.حالا حتما می خوام بگیرمش.با این که RPG باز نیستم.ولی اینو می خوام بگیرم.اما یه سوالی برام پیش میاد.الان من حوصله ندارم برم نسخه ی 2 را بگیرم و وقت را هم ندارم.به نظرتون برای فهمیدن داستان لازمه؟اگر لازمه برم بگیرمش.قبلا سر هیلو هم همین وضع بود ولی ریچ را گرفتم هیچ مشکلی تو داستان ندشاتم خیلی هم باهاش حال کردم ولی اون یه فرق هایی داشت.یکیش اینکه فلش بک به قبل از نسخه ی اولش بود,دیگه اینکه خوب داستان راحت تری داشت.ME را چیکار کنم؟به هم ربط خیلی زیاد داره داستان هاشون؟