BROXIGAR
کاربر سایت
ولی به نظر من اون دشمنی که اسنایپ شد،یه Geth بود،نمیدونم حالا کالکترها که نیست شدن،Geth های به قول لیجن "کافر" هم که حالا بر اساس هر انتخابی که کردیم حالا چه ویروس چه کشتنشون دیگه نباید مشکلی برامون پیش بیارن...ممکن هم هست یه دشمن جدید باشه، از این ریپرا هر چی بگی برمیاد.
به نظر من استفاده از تکنولوژی کالکترها فقط به نفع ایلوسیو من هست!من که هر چی تو گوشم خوند تو کتم نرفت،میرندا هم استعفا داد،خدا بهم رحم کنه!#
حالا بده دو تا کروگن باشه تو تیم!؟:dولی به شخصه دوس دارم اون سربازی که توی تریلر بود هم بیاد کمک
در نهایت:
You have failed. We will find another way. RELEASING CONTROL
پیدا هم کردن
نه بابا Geth چیه ؟:d من میگم یک نوع دشمن جدید هست .
مگه یکدونش تایید شده که 2تا بخواد باشه ؟!!:d من از Wrex بدم نمیاد بلکه تو شماره 1 خوشمم میومد ازش ولی Wrex الان دیگه رهبری هست واسه خودش و کار و زندگی داره . بیکار نیست بیاد تو تیم شپرد که !:d البته احتمال میدم تو شماره 3 ببینیمش که برای کمک به شپرد بیاد ولی تو تیم بودن رو بعید میدونم .
:arrowd:
بهم بگو تُسکِل() ولی اونجوری نگو رکس!!!توهین نابخشودنی ایه!
توام اگه به پشتش(که شبیه کوهان شتر هست)دقت کنی با اطمینان نمیگفتی
بابا کوهانش()تابلو بود کالکتوره!!
البته نیت Illusive man هم هنوز مشخص نیست!داستان ME هم کلا تاریک تر از اینه که بخواد سیاه و سفید مطلق باشه.شاید اون چیزی که به نفع IM هست به طور کلی بد باشه ولی تنها راه نجات باشه.
الان خیلی زوده ولی کلا واسه ME یه پایان تراژیک رو خیلی بیشتر میپسندم تا چیزه دیگه.
البته توسکیل هست درست تلفظ کن !!!:d
حالت خوبه ؟ من کی با اطمینان گفتم ؟!! تو هردوتا پستم گفتم که من شک دارم که نباشه ولی بودنشو ردنکردم .
اون که 100% تابلوهه کالکتور هستش! سهیل چجور فنی هستی که شک داری؟!:d
.........
به نظر منم اونجا که خنک کننده میپره تابلو میشه ME هستش! من که جز Mass Effect 2 بازی دیگه ایی یادم نیست این مدلی خنک کننده داشته باشه!:d
Garrus باشه Wrex نبود مهم نیست!:d
بابا یکبار دیگه قشنگ به سرش توجه کن . بنظرم نمیتونه سر یک کالکتور باشه .