شما اگه پاراگونتو به اندازه ی کافی بالا میبردی میتونستی زنده نگهش داری.دوستان ! من بالاخره تونستم یکشو تموم کنم !!!
ولی ! Wrex که مرد !! پس چطوری توی 3 میتونه باشه ؟!!
آقا من یه سوال دارم خیلی حیاتیه
من که نسخه 1 و 2 بازی رو روی PC تموم کردم و سیو هاش رو دارم راهی نیست بتونم سیوام رو توی نسخه 3 و روی 360 ام بریزم و ادامه داستانم رو برم ؟
چنین امکانی وجود نداره.آقا من یه سوال دارم خیلی حیاتیه
من که نسخه 1 و 2 بازی رو روی PC تموم کردم و سیو هاش رو دارم راهی نیست بتونم سیوام رو توی نسخه 3 و روی 360 ام بریزم و ادامه داستانم رو برم ؟
عمرا اگه بشه !!! ( نمیدونم شایدم بشه ! )
خوب یکبار دیگه هر کدومو تموم کن !
ولی فکر نکنم بشه :d !
چنین امکانی وجود نداره.
باید شماره های اول و دوم رو رو X360 بازی کنی تا بتونی سیوات رو به 3 ایمپورت کنی.
اگه شماره ی اول رو بازی نکنی,تو شماره ی دوم Wrex(یکی از بهترین شخصیتهای بازی)رو مُرده فرض میکنه و دیگه تو شماره ی دوم و به تبع اون تو شماره ی سوم نیست.
پس شماره اول رو بیخیال میشم و فقط شماره 2 رو تموم میکنم و سیو هاش رو میزاریم برای 3 :d
اگه شماره ی اول رو بازی نکنی,تو شماره ی دوم Wrex(یکی از بهترین شخصیتهای بازی)رو مُرده فرض میکنه و دیگه تو شماره ی دوم و به تبع اون تو شماره ی سوم نیست.
حالا هر جور خودت میدونی ولی من پیشنهاد میکنم یک رو هم بازی کنی.
حالا هر جور خودت میدونی ولی من پیشنهاد میکنم یک رو هم بازی کنی.
من یک رو کامل بازی نکردم ولی تو 2 بودش که یه بار شپرد تو اتاقش فرستادش تو شیشه :d
-
اتفاقا خیلی از Grunt باحالتر بود.Wrex اندازه ی Grunt باحال نبود !!! (یعنی اگه توی 1 Wrex زنده میموند توی 2 Grunt نبود ؟ درسته ؟ که امکان نداره !! )
اتفاقا بنظرم Wrex خیلی شخصیت بهتر و پیچیده تری نسبت به Grunt داشت . اون ابهتی که Wrex داشت رو بهیچ وجه نمیشد تو Grunt دید .Wrex اندازه ی Grunt باحال نبود !!! (یعنی اگه توی 1 Wrex زنده میموند توی 2 Grunt نبود ؟ درسته ؟ که امکان نداره !! )
؟؟؟؟؟؟ توی کجای 2 ؟؟ دوست من منظورت که Grunt نیست ؟!