Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آقا من یه سوال دارم خیلی حیاتیه

من که نسخه 1 و 2 بازی رو روی PC تموم کردم و سیو هاش رو دارم راهی نیست بتونم سیوام رو توی نسخه 3 و روی 360 ام بریزم و ادامه داستانم رو برم ؟

من که نسخه 1 و 2 بازی رو روی PC تموم کردم و سیو هاش رو دارم راهی نیست بتونم سیوام رو توی نسخه 3 و روی 360 ام بریزم و ادامه داستانم رو برم ؟

عمرا اگه بشه !!! ( نمیدونم شایدم بشه ! )
خوب یکبار دیگه هر کدومو تموم کن !
ولی فکر نکنم بشه :d !

چنین امکانی وجود نداره.
باید شماره های اول و دوم رو رو X360 بازی کنی تا بتونی سیوات رو به 3 ایمپورت کنی.

عمرا اگه بشه !!! ( نمیدونم شایدم بشه ! )
خوب یکبار دیگه هر کدومو تموم کن !
ولی فکر نکنم بشه :d !

چنین امکانی وجود نداره.
باید شماره های اول و دوم رو رو X360 بازی کنی تا بتونی سیوات رو به 3 ایمپورت کنی.

:((:((:((:((:((:((:((:((

پس شماره اول رو بیخیال میشم و فقط شماره 2 رو تموم میکنم و سیو هاش رو میزاریم برای 3 :d

کلا Reaper Armada فکر کنم حدود 375 Reaper باشه که با این ترتیب از بین بردنشون اگر تو شماره 3 مثلا نگن Harbinger از بین ببر همه از کار می افتند به احتمال زیاد همرو تو زمین جمع بکنند و خورشید Overload کنند ( تو شماره 2 همون ماموریتی که Tali'Zorah را نجات می دادیم داشت در مورد Overload شدن خورشید اون منظومه تحقیق می کرد )
شاید یکی از پایان ها باشه... Just a guess

:((:((:((:((:((:((:((:((

پس شماره اول رو بیخیال میشم و فقط شماره 2 رو تموم میکنم و سیو هاش رو میزاریم برای 3 :d
اگه شماره ی اول رو بازی نکنی,تو شماره ی دوم Wrex(یکی از بهترین شخصیتهای بازی)رو مُرده فرض میکنه و دیگه تو شماره ی دوم و به تبع اون تو شماره ی سوم نیست.
حالا هر جور خودت میدونی ولی من پیشنهاد میکنم یک رو هم بازی کنی.

اگه شماره ی اول رو بازی نکنی,تو شماره ی دوم Wrex(یکی از بهترین شخصیتهای بازی)رو مُرده فرض میکنه و دیگه تو شماره ی دوم و به تبع اون تو شماره ی سوم نیست.

ای خدا بگم چکارت کنه Bioware :((:((:((

من که توی PC این Wrex رو با کلی بدبختی زنده نگه داشته بودم

لااقل یه انتخاب میزاشتی که میخوای Wrex زنده باشه یا مرده

Wrex اندازه ی Grunt باحال نبود !!! (یعنی اگه توی 1 Wrex زنده میموند توی 2 Grunt نبود ؟ درسته ؟ که امکان نداره !! )

من یک رو کامل بازی نکردم ولی تو 2 بودش که یه بار شپرد تو اتاقش فرستادش تو شیشه :d
-

؟؟؟؟؟؟ توی کجای 2 ؟؟ دوست من منظورت که Grunt نیست ؟!

Wrex اندازه ی Grunt باحال نبود !!! (یعنی اگه توی 1 Wrex زنده میموند توی 2 Grunt نبود ؟ درسته ؟ که امکان نداره !! )
اتفاقا خیلی از Grunt باحالتر بود.
حضور Grunt تو 2 ربطی به زنده موندن یا نموندن Wrex تو 1 نداره.اگه Wrex تو 1 میمرد,رهبر کروگانها تو اون سیاره یه شخص دیگه بود.

آخرین ویرایش:

؟؟؟؟؟؟ توی کجای 2 ؟؟ دوست من منظورت که Grunt نیست ؟!
اتفاقا بنظرم Wrex خیلی شخصیت بهتر و پیچیده تری نسبت به Grunt داشت . اون ابهتی که Wrex داشت رو بهیچ وجه نمیشد تو Grunt دید .

• Like
Reactions: TCSCELL
من تو شماره 1
-با اشلی رابطه برقرار کردم
-Wrex رو زنده نگه داشتم
- Council هم زنده نگه داشتم (البته تو شماره 2 از زنده بودنشون پشیمون شدم، دوست داشتم گردنشون رو میشکستم)

تو شماره 2 هم
- با Tali رابطه برقرار کردم
- به سختی تونستم هم افراد گروه رو زنده نگه دارم
- اون اطلاعاتم آخرش دادم به Illusive Man

البته یه Save دیگه دارم که توش اطلاعات و همه چی رو با هم فرستادم هوا...!:d

در هر صورت امیدوارم تو 3شماره 3 موقعیتی پیش بیاد که بتونم گردن این 3 تا Council رو بشکنم....به خصوص اون Turian احمق)x

به شدت منتظر شماره 3 هستم....

راستی باقی دوستانم بیان بگن تو دو تا شماره انتخابهای اصلیشون چی بوده...

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or