براي من garrus و joker و liara زنده موندند بقيه هم كه روي زمين ميمونند مثل tali يا edi شپرد هم توي يكي از پايان ها فكر كنم نميره ٣ تا پايان داره شما كدومو رفتي؟
یرای من گاروی و ادی زنده موندن اخرش الیز من اسلحه رو رو سر اندرسون گزاشت کشت منم اونو کشتم بعد شپرد زخمی شدید رفت پیش بچه باهاش صحبت کر بعد شلیک کرد به دستگاه منفجر شد و همه موجودات نابود شدن نورمانی سقوط کرد و تا در نورماندی باز شد زد پایان اگه بخوام شپرد زنده یمونه باید چی کار کنم؟
یرای من گاروی و ادی زنده موندن اخرش الیز من اسلحه رو رو سر اندرسون گزاشت کشت منم اونو کشتم بعد شپرد زخمی شدید رفت پیش بچه باهاش صحبت کر بعد شلیک کرد به دستگاه منفجر شد و همه موجودات نابود شدن نورمانی سقوط کرد و تا در نورماندی باز شد زد پایان اگه بخوام شپرد زنده یمونه باید چی کار کنم؟
منم زدم دستگاه رو نابود كردم مال من هم مثل مال شما تموم شد فقط اخرش يكم فرق داشت ،يه پايان ديگه داره كه ميتوني reaper و the catalyst رو كنترل كني اما مطمئن نيستم كه شپرد زنده ميمونه يا نه (بايد بري سمت چپ)
چقدر سخته آدم بیاد توی این تاپیک و این همه اسپویلر رو ببینه و باز نکنه ! خیلی دارم سختی میکشم !! اومدم بگم توی اوایل بازی تا حالا جالب ترین صحنه این بوده (برای اوایل بازی هست ولی اگه میترسین چیزی اسپویل بشه باز نکنین) :
دوستان قبل ار عرضه ی بازی بحث بیشتر بود اینجا:d
کجان پس دوستان؟
نظر خودم در مورد Crew اسپویل چیزی فاش نمی کنه ولی اسپویل های توش خطرناکن:d
این EDI خداست, یعنی بقیه ی اعضا رو بذاری روی هم نمی رسن به پای این EDI, دیالوگ های فان و جالبی داره.
جیمز شخصیت معمولی ای داره دنبال نکردم داستان ها و کمیک های مربوطشو ولی تا اینجا خیلی چیز خاصی ندیدم ازش به جز مشغله ذهنیش برای عضو شدن در N7 و ...
Garrus هم که عالیه اقا عالیه, اون تیکه که تو سیتادل با شپرد قرار می ذاره ...
بعد می رن تیراندازی واقعا محشربود!اگه شپرد هدف رو نزنه می گه من Garrus ام و اینجا مکان مورد علاقه ی من در سیتادل هست!منو یاد دیالوگ های اعصاب خورد کن شپرد بعد از تخفیف گرفتن تو ME2 انداخت!
اما این Prothean ...
Javik شخصیت خشکی داره.یه مقدار نچسبه.چون خیلی اشنایی نداره با جو حاضر موقعیت های جالبی براش پیش میاد.مثلا یه بار دیدم با garrus و یه نفر دیگه توی Bar نورماندی بودن و گروس داشت براش از جنگ های پیش اومده توی Galaxy بعد از نابودی حکومت Prothean ها می گفت.وقتی گروس ازش می پرسه شما چه جنگ هایی داشتید, Javik یه مشت کلمه ی قلنبه ردیف می کنه و گروس گیج می شه!
اما اشلی که شدید بدم میاد ازش.شخصیت چرتی داره کلا به نظرم.هی در مورد رابطه ی شپرد با ...
سربروس به شپرد گیر میده و کلا روی اعصابه!اصلا وقتی از شپرد خواست برگرده به نورماندی می خواستم بهش بگم بره پی کارش
اما لیارا هم که مثل همیشه شخصیت دوست داشتنی و جالبی داره.یه چیز جالب در مورد لیارا هست.توی سیتادل موقعی که لیارا توی بار هست برید و با صاحب بار اونجا که یه asari هسا صحبت کنید.تا ته ماجرا رو بگیرید.جالبه.
تالی هم هنوز نیومده:d
از این دوست همجنس بازمون cortez هم خوشم نمی یاد!جای جوکر رو گرفته.شخصیت جالبی نیست.
از بین 2 تا پزشک اول بازی هم من چاکواز رو انتخاب کردم, شخصیت مثل همیشست.
اما این yeoman جدید که اسمش یادم نیست.خیلی کم کاره:dاز این نظر کلی خیلی بهتر بود از این!بعضی موقع ها خبر ها رو دقیقا موقع ورودم به نورماندی می گه برای همین نصف دیالوگش می پره!اماشخصیت پردازی کامل تری داره نسبت به کلی.
Bio واقعا روی رابطه شخصیت ها با هم خوب کار کرده.من crew این مدلی رو ترجیح می دم.