Saeed PM
کاربر سایت
یکی سوالایه منو جواب بدهاگه اکشن بازی کنی چه چیزایی رو از دست میدی نسبت به role playing? تو اکشن هم میشه با یارات رابطه بر قرار کرد؟
story با role playing چه فرق داره؟

یکی سوالایه منو جواب بدهاگه اکشن بازی کنی چه چیزایی رو از دست میدی نسبت به role playing? تو اکشن هم میشه با یارات رابطه بر قرار کرد؟
story با role playing چه فرق داره؟
فكر كنم توي اكشن نميشه dialoge انتخاب كرد البته چون رو اكشن نرفتم مطمئن نيستمیکی سوالایه منو جواب بدهمیخوام بازی رو شروع کنم میخوام بدونم اگه اکش برم چیزی از بازی رو از دست میدم؟ کسایی که رفتن role playing رو بیشتر توصیه میکنن یا اکشن؟
صد در صد RPG. اکشن بری دیگه دیالوگا رو تو انتخاب نمیکنی در نتیجه تصمیم گیری ها اتوماتیک انجام میشه و تو دخلی توش نداری. در نتیجه خیلی چیزا رو از دست میدی. در نتیجه کلا انگار ME بازی نکردی!یکی سوالایه منو جواب بدهمیخوام بازی رو شروع کنم میخوام بدونم اگه اکش برم چیزی از بازی رو از دست میدم؟ کسایی که رفتن role playing رو بیشتر توصیه میکنن یا اکشن؟
پس اگه بخوام اشلی زنده بمونه نباید انتخابش کنم درسته !؟
اونی که انتخاب کنیم میمیره !؟
حتمابرای اجرای این بازی حتما باید روی دستگاه Lt3 ریخته بشه؟
یکی سوالایه منو جواب بدهمیخوام بازی رو شروع کنم میخوام بدونم اگه اکش برم چیزی از بازی رو از دست میدم؟ کسایی که رفتن role playing رو بیشتر توصیه میکنن یا اکشن؟
وقتی new game رو میزنی باید female رو انتخاب کنی!سلام به همگی ...
یه سوال دارم فقط قول بدید نخندید !!!!
کسی میتونه در مورد انتخاب اون default female shepard که توی تبلیغها بود به من راهنمایی بده ؟
توی RPG Modeهر کاری کردم نشد....
سلام.از چه سایتی میشه فایل iso این بازی و سایر بازی ها رو دانلود کرد؟هر چی سرچ کردم پیدا نکردم.با تشکر
نه الزامی نیست، من دارم روی lt2 بازی میکنم