Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگه اکشن بازی کنی چه چیزایی رو از دست میدی نسبت به role playing? تو اکشن هم میشه با یارات رابطه بر قرار کرد؟
story با role playing چه فرق داره؟
یکی سوالایه منو جواب بده:( میخوام بازی رو شروع کنم میخوام بدونم اگه اکش برم چیزی از بازی رو از دست میدم؟ کسایی که رفتن role playing رو بیشتر توصیه میکنن یا اکشن؟

یکی سوالایه منو جواب بده:( میخوام بازی رو شروع کنم میخوام بدونم اگه اکش برم چیزی از بازی رو از دست میدم؟ کسایی که رفتن role playing رو بیشتر توصیه میکنن یا اکشن؟
فكر كنم توي اكشن نميشه dialoge انتخاب كرد البته چون رو اكشن نرفتم مطمئن نيستم

صد در صد RPG. اکشن بری دیگه دیالوگا رو تو انتخاب نمیکنی در نتیجه تصمیم گیری ها اتوماتیک انجام میشه و تو دخلی توش نداری. در نتیجه خیلی چیزا رو از دست میدی. در نتیجه کلا انگار ME بازی نکردی!:دی
=========
دوستانی که بازی رو تا وسطاش یا آخراش رفتن یه سوال:
البته من خودم تازه دارم میرم دنبال متحد کردن کروگان. پس اگه جواب سوال ماله جلوتر هست فقط با بله و خیر جواب بدین و توضیح زیاد ندین:دی
Kelly نیست تو بازی؟ آخه الان منشیم یکی دیگست که وضعیت و اینا رو بهم میگه. در ضمن، کلی رو من زنده نگه داشتم.

پس اگه بخوام اشلی زنده بمونه نباید انتخابش کنم درسته !؟
اونی که انتخاب کنیم میمیره !؟

من خودم هنوز بازی رو اجرا نکردم. ببین سوالش چیه که می پرسه. اون کسی که بهش ماموریت میدی بره، میمیره و اون کسی که کنارت می مونه زنده نگه داشته میشه.
من خودم اشلی رو کنارم نگه داشته بودم، زنده موند و تو یکی از ماموریت ها تو قسمت دوم دیدمش. ازش خواستم بیاد به تیمم اضافه بشه ولی نیومد!:(

برای اجرای این بازی حتما باید روی دستگاه Lt3 ریخته بشه؟
حتما

اکشن: تو بازی فقط باید سرت رو بندازی بری جلو و تو اتفاقاتی که توی بازی میوفته هیچ نقشی نداری! همه چیز از قبل تعیین شده اس! ( شاید همون پایانی هست که میگن ناراحت کننده اس)

RPG : تو این حالت دقیقا بازی مثل ME2 هستش و تو قسمت داستانی بازی نقش زیادی داری و باید کاراکترت رو تقویت کنی و از اینجور حرفا!!!

سوال اقا سینا
Kelly نیست تو بازی؟ آخه الان منشیم یکی دیگست که وضعیت و اینا رو بهم میگه. در ضمن، کلی رو من زنده نگه داشتم.
هست اقا هست.خیلی قبل تر باید پیداش می کردی.برو طبقه ی D2 توی قسمت شماره ی 6

آخرین ویرایش:
سلام به همگی ...
یه سوال دارم فقط قول بدید نخندید !!!!:-s

کسی میتونه در مورد انتخاب اون default female shepard که توی تبلیغها بود به من راهنمایی بده ؟

توی RPG Modeهر کاری کردم نشد....

آخرین ویرایش:
دیگه نقد نمیکنم از بازی انقدر بازی خوبه و همه هم میدونن که نیازی نیست اما تا این جای کار یه چیزی خیلی منو تحت تاثیر خودش قرار داده اونم موسیقی فوق العادش هست !
روانیش شدم واقعا روانی >:d< راستی کسی اگر Sound Track های بازی رو دانلود کرده لینک بده

منم بازی رو تموم کردم خیلی درام بودولی سه سوال دارم
اخر بازی همه میمیرند نمیشه کاری کرد زنده بمونن کاپتان شفرد چی نمیشه زنده بمونه و اخرین سوال اینه اخرش فقط جوکر زنده میمونه دیگه درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or