amirgolo
کاربر سایت
اره ! Singularity اگه به شیلد بخوره هیچکار نمیشه .
pull هم عالیه .
به ادمات بگو برن پشتشون بعد راحت میشه کشتشون
آخرین ویرایش:
اره ! Singularity اگه به شیلد بخوره هیچکار نمیشه .
pull هم عالیه .
دوستان بخش PC که جوابمونو ندادن لااقل در این بخش امیدوارم یکی یه حالی به ما بده !
1- چجوری میشه فهمید که این DLC فعاله !؟ چون من فایلهاشو دارم و کرکم هم همین جدیده هست ولی توی بازی که میرم چی باید تغییر کرده باشه !؟
2- یکی هم بیاد این انتخابهای متعددی که در منوهای اول بازی میاد رو جامع توضیح بده ببینیم چی به چیه ؟ مثل انتخابهای زیر :
spacer
colonist
earthborn
---
sole survivor
war hero
ruthless
---
numerous
kaidan alenko
ashley williams
---
3- یه سوال دیگه هم اینکه بازم در دیالوگها، انتخابهای بالا سمت راست مربوط به پاراگون و بالا سمت چپ مربوط به رنجیده !؟
-------------------------------------------------------------------------------------
اون سومی هم مربوط به یه ماموریتی هست که تو قسمت اول انجام میدی که انتخابتون منجر به کشته شدن یکی از یاراتون میشه که اونجا در صورتی که Save بازی رو نداشه باشی باید انتخاب کنیش!
سلام دوستان اقا من اوارد های مس رو باز کردم اما نمیدونم چرا وقتی میرم تو قسمت اواتار علامت سوال میزنه و نمیان بالا؟
یه سوال دیگه من که مس 2 رو تمام کردم سیواش اتومات ایمپورت میشه واسه مس افکت 3 یا نه دستی ؟ اگر دستی ممنون میشم کسی توضیح بده؟
سلام دوستان اقا من اوارد های مس رو باز کردم اما نمیدونم چرا وقتی میرم تو قسمت اواتار علامت سوال میزنه و نمیان بالا؟
یه سوال دیگه من که مس 2 رو تمام کردم سیواش اتومات ایمپورت میشه واسه مس افکت 3 یا نه دستی ؟ اگر دستی ممنون میشم کسی توضیح بده؟
چجوری انتخابای lock
unlock کنم؟
مثلا تو معبد که دنبال ارتیفکت هستیم رئیس reaper میاد یک سری چرت پرت میگه بعد تو انتخابا 4 تاس یکیش we should work toghether هست ولی لاکه
چجوری بازش کنم؟