Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آقا یه سوال؟
من میرم تو گالکسی مپ و تو نقشه کلی عکس ریپر هست اینا ماموریت فرعی هست یا اصلی؟
اونا ماموريت نيست ميري توي اون مناطق اسكن ميكني و سياره مورد نظر كه artifactداره برات مشخص ميشه و artifact برميداري . فقط زياد اسكن نكن كه ريپر ها ميريزن سرت

آقایون دو تا آواتار آوارد داره که خیلی میارزه نمیگم چیه تا برید یازی کنید خودتون بگیرید.ولی خدایی خیلی حال میده من الان لول 24 هستم نا لول چند داره ؟؟تا آپگریدا تاتهش برسه

منم بازی رو دیشب سفارش دادم تا چند روزه دیگه میرسه دستم.>:d<
فقط یه سوال:اسکن کردن سیاره ها مثل دو اعصاب خورد کن هست یا نه؟

---------- نوشته در 01:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:51 PM ارسال شده بود ----------

اگه میخواین اینجوری بازی کنید به نظره من بهتره بازی نکنید چون بیشتر حال بازی به همون انتخاب دیالوگ هاش و نحوه ی پایان بازیه.این کاره سازنده ها هم بیشتر به خاطر پول بوده.

هر کس سلیقه ای داره و از دیده خودش دنیا رو میبینه
اتفاقا سازنده ها کار درستی کردن و طیف وسیعتری از مخاطب رو پوشش دادن

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

یه سوال اونایی که save شون رو از مس افکت 1و2 ایمپورت کردن بگن :

من تو مس1 اندرسون رو واسه کنسول انتخاب کرده بودم بعد سیو رو ایمپورت کرده بودم به مس2 حالا هم همون سیو رو ایمپورت کردم به مس3 ولی تو مس3 چرا udina کنسولر هست واسه من ؟

یه نفر نبود جوا منو بده ؟

من تو مس1 اندرسون رو واسه کنسول انتخاب کرده بودم بعد سیو رو ایمپورت کرده بودم به مس2 حالا هم همون سیو رو ایمپورت کردم به مس3 ولی تو مس3 چرا udina کنسولر هست واسه من ؟

چون توي مس افكت اولي بعد از انتخاب كنسولر بازي سيو نشده واسه همين با سيو منتقل نميشه و عوضش اوايل نسخه دوم ميراندا ازت ميپرسه كيو انتخاب كردي واسه كنسولري. اونجا هم اندرسون رو انتخاب كردي؟

توی Codexـه مربوط به اودینا میگه که اندرسون بعد از یه مدت کناره گیری میکنه و اودینا که مشاورش بوده، به جاش میشه Councilor.

سلااااااام به همه....
بچه ها من 2نفرو تو مس افکت 2 کشتم!!! :-( باید چیکار میکردم که نمیمردن!؟؟ کی و کجا میزاشتم؟؟؟ حالا که مردن اگه سیومو import کنم تو مس افکت 3 اون 2 تا دیگه نیستن؟؟؟
اگه بازی رو از اول بدون import شروع کنم چی رو از دست می دم؟؟
مرسی از همه

هر کس سلیقه ای داره و از دیده خودش دنیا رو میبینه
اتفاقا سازنده ها کار درستی کردن و طیف وسیعتری از مخاطب رو پوشش دادن

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

خوب بعدش همینا میان میگن عجب بازیه اشغالی بود :dچون اصل بازی نقش افرینیه و به سلیقه ی بعضی ها نمیخوره.

خوب در این لحظه ما هم بازی رو گرفتیم بریم ببینیم چی از اب در اومده Dlc رو هم بقل کنیم .

نمیدونم چرا سر این ME3 این همه موج Hater ها به راه افتاده هم تو تاپیک امتیازاش هم تو بلاگ ها , به هر حال هیچی به اندازه ی ME به ما حال نمیده این مهمه >:d<

راستی Online Pass رو هم زدیم هر کی پایه بود از امشب بیاد Multiplayer رو هم استاد کنیم !

من هم بازی رو گرفتم
فقط میتونم بگم شاهکاره :d
من حالت Rol playing رو انتخاب کردم
چون پرسش و پاسخ دست خودته
باعث تقویت زبان میشه
هم اینکه به نظر من لذت بازی تو این حالتشه

آهنگ اول بازی هم محشر و خیره کننده بود با یک ویو زیبا
اکشنشم تو اون چند دقیقه ای که بازی کردم خوب بود
خسته کننده نیست به هیج وجه
باید ost ها رو حتما دانلود کنم :d

در کل ME3 وی لاو یو :-*:p

آقایون دو تا آواتار آوارد داره که خیلی میارزه نمیگم چیه تا برید یازی کنید خودتون بگیرید.ولی خدایی خیلی حال میده من الان لول 24 هستم نا لول چند داره ؟؟تا آپگریدا تاتهش برسه
من سیو ایمپورت کردم
از لول 30 شروع کردم اپگرید های قبلیم سر جاشون بودن
13 تا پوینت هم همون اول داشتم
بازی 60 لول هست کلا
فکر نمنم بشه بدون ایمپورت کردن سیو همه ی اپگرید ها رو گرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or