Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نه عزیز فقط سختی بازی نیست.
Story برای کسانی هست که بیشتر به داستان اهمیت می دن و می خوان سریع بخش اکشن رو رد کنند, بخش اکشن اسون تر از حالت عادی هست.امکان شخصی سازی فرمانده هم وجود داره.
RPG دقیقا همون تجربه ی نسخه های قبلی رو ارائه می ده, شما کاملا می تونید شخصیتتون رو شخصی سازی کنید, دیالوگ انتخاب کنید و ... همه چی مثل نسخه ی قبل هست.سختی بخش اکشن هم در حالت عادی هست.
اما Action.شما فقط جنس شخصیت رو انتخاب می کنید.نمی تونید شخصی سازی بکنیدش و با همون چهره ی دیفالت بازی رو شروع می کنید.انتخاب دیالوگ ها هم دست شما نیست (البته می شه از اپشن تغییرش داد).بخش اکشن بازی هم چالش برانگیز از از دو انتخال قبلی هست. خلاصه کسانی این انتخاب رو می کنند که زیاد حال و حوصله داستان و جزئییات یه بازی RPG رو ندارند.

خدا خیرشون بده
به درد من میخوره که RPG باز نیستم
دوستانی هم که از یه مورد مطمئن نیستن لطف کنن حداقل اینقدر با اطمینان جواب ندن
بازم ممنون

Sent from my xperia ray ST18i using Tapatalk

Story برای کسانی هست که بیشتر به داستان اهمیت می دن و می خوان سریع بخش اکشن رو رد کنند, بخش اکشن اسون تر از حالت عادی هست.امکان شخصی سازی فرمانده هم وجود داره.
RPG دقیقا همون تجربه ی نسخه های قبلی رو ارائه می ده, شما کاملا می تونید شخصیتتون رو شخصی سازی کنید, دیالوگ انتخاب کنید و ... همه چی مثل نسخه ی قبل هست.سختی بخش اکشن هم در حالت عادی هست.
اما Action.شما فقط جنس شخصیت رو انتخاب می کنید.نمی تونید شخصی سازی بکنیدش و با همون چهره ی دیفالت بازی رو شروع می کنید.انتخاب دیالوگ ها هم دست شما نیست (البته می شه از اپشن تغییرش داد).بخش اکشن بازی هم چالش برانگیز از از دو انتخال قبلی هست. خلاصه کسانی این انتخاب رو می کنند که زیاد حال و حوصله داستان و جزئییات یه بازی RPG رو ندارند.

دستشون درد نکنه! مونده بودم منی که RPG دوست ندارم چجوری این شاهکارو بازی کنم:D پس میریم رو حالت Action :دی

واسه من این انتخاب نبود اصلا ! توی نسخه ی دمو بود ولی توی بازی اصلی نه .
-----------------------------
چقدر موسیقی هاش عالیه ! مخصوصا اولای بازی
که پسر یچه میمیره . واقعا با اون موسیقی نزدیک بود گریم بگیره
.
---------------------------
دارم رو لیارا کار میکنم ! :d

دستشون درد نکنه ...

قشنگ میخواستن بترکونن ...

نمیخواستم بازی رو بخرم ، اما حالا حتماً تهیش میکنم ...

منم دیروز بازی را گرفتم چند ساعتی هم بازی کردم .فقط یه نکته ازار دهنده بازی به نظر من گرافیک بازی تو محیط های خارج از نرماندی یا سیتیدال و به طور کلی محیط های جنگ هستش که یک مقدار پایینه و توی ذوق میزنه .انجین بازی کمی قدیمی شده و اونقدر تو این چند وقته بازی گرافیک بالا اومده این بازی دیگه زیاد به چشم نمیاد. نمیدونم حالا دوستان تا چه حد با من موافقند ;)

یه سوال اونایی که save شون رو از مس افکت 1و2 ایمپورت کردن بگن : ( سوال از اوایل بازی هست و چیزی رو اسپویل نمیکنه )

من تو مس1 اندرسون رو واسه کنسول انتخاب کرده بودم بعد سیو رو ایمپورت کرده بودم به مس2 حالا هم همون سیو رو ایمپورت کردم به مس3 ولی تو مس3 چرا udina کنسولر هست واسه من ؟

آقا خداوکیلی یه نوآوری تو این بازی بگید مثل نسخه ی 2 میمونه...............

نوآوری های فوق العاده ای اضافه شده : همون داخل normandy کلی تغییر کرده - قابلیت اسکن کردن منظومه ها به منظور یافتن war asset و حمله ریپرها به منطقه ی اسکن شده - بار درام بازی فوق العاده بالا رفته و تمرکز روی شخصیت ها واقعا پیشرفت کرده - شپرد خیلی با تجربه تر به نظر میاد - بخش اکشن و صدای گلوله هایی که به بدن دشمن برخورد میکنه فوق العاده لذتبخش شده که تو نسخه قبلی نبود - شخصیت های زن سک سی تر شدن :دی - کینکت بازی رو لذتبخش میکنه - با سه تا آپشن (story - RPG - action) میشه طرفدارای همه ی این سبکا رو به این بازی جذب کرد و....
میخای بازم بشمرم ؟ :دی

آخرین ویرایش:
منم بازی رو دیشب سفارش دادم تا چند روزه دیگه میرسه دستم.>:d<
فقط یه سوال:اسکن کردن سیاره ها مثل دو اعصاب خورد کن هست یا نه؟

---------- نوشته در 01:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:51 PM ارسال شده بود ----------

دستشون درد نکنه ...

قشنگ میخواستن بترکونن ...

نمیخواستم بازی رو بخرم ، اما حالا حتماً تهیش میکنم ...

اگه میخواین اینجوری بازی کنید به نظره من بهتره بازی نکنید چون بیشتر حال بازی به همون انتخاب دیالوگ هاش و نحوه ی پایان بازیه.این کاره سازنده ها هم بیشتر به خاطر پول بوده.

آقا واسه من داره مورد این 3 نوع Action و RPG و Story سوتفاهم پیش میاد ! یه نفر که بازی رو بازی کرده بگه که اگه مثلا بازی رو رو Action بازی کنیم میشه مثل Call of Duty و BF3 و ... یعنی آسون میشه بازیش کرد ؟ چون من ME2 رو نتونستم بازی کنم واسه من پیچیده بود کلا بازی های RPG رو نمیتونم بازی کنم چون خوصله زیادی میخوان...این بازی رو میشه مثل Call of Duty یا نهایتا مثل Crysis "راحت" بازی کرد ؟

اگه میخواین اینجوری بازی کنید به نظره من بهتره بازی نکنید چون بیشتر حال بازی به همون انتخاب دیالوگ هاش و نحوه ی پایان بازیه.این کاره سازنده ها هم بیشتر به خاطر پول بوده.

یعنی انقدر گیم پلیش مضخرفه :p

اگه بخوام با پایان و داستان بازی حال کنم که بیخیال میشم میرم میشینم یه فیلم (فیلم ، انیمه ، سریال) میبینم پایانش از هزارتا بازی هم قشنگ تره ...

واسه من این انتخاب نبود اصلا ! توی نسخه ی دمو بود ولی توی بازی اصلی نه .
-----------------------------
چقدر موسیقی هاش عالیه ! مخصوصا اولای بازی
که پسر یچه میمیره . واقعا با اون موسیقی نزدیک بود گریم بگیره
.
---------------------------
دارم رو لیارا کار میکنم ! :d
آره موسیقی بازی حرف نداره.

یعنی انقدر گیم پلیش مضخرفه :p

اگه بخوام با پایان و داستان بازی حال کنم که بیخیال میشم میرم میشینم یه فیلم (فیلم ، انیمه ، سریال) میبینم پایانش از هزارتا بازی هم قشنگ تره ...

گیم پلی که مضخرف نیست مثل این میمونه که بخوای گیرز اف وار رو 40 ساعت پشت سره هم بری خسته کننده میشه.(به نرمی گیرز هم نیست ولی در همون حدودا هست:d)

میتونی برای فیلم و سریال هم ببینی ولی پایان اونا دست خودت نیستb-).خوبیش به همینه.

آقا واسه من داره مورد این 3 نوع Action و RPG و Story سوتفاهم پیش میاد ! یه نفر که بازی رو بازی کرده بگه که اگه مثلا بازی رو رو Action بازی کنیم میشه مثل Call of Duty و BF3 و ... یعنی آسون میشه بازیش کرد ؟ چون من ME2 رو نتونستم بازی کنم واسه من پیچیده بود کلا بازی های RPG رو نمیتونم بازی کنم چون خوصله زیادی میخوان...این بازی رو میشه مثل Call of Duty یا نهایتا مثل Crysis "راحت" بازی کرد ؟

من تو نسخه ي دمو بازی رو روAction گذاشتم و بازی بدون دیالوگ شد ولی رو نسخه اصلی امتحان نکردم.بدون دیالوگ میشه بازی رو راحت بازی کرد و بازی تبدیل به یک بازی اکشن با کاور گیری چسبان میشه ولی با دیالوگ حاله دیگه ای داره:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or