Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آقا !
میشه سیو نسخه pc رو یه جوری تبدیل کرد به ایکس باکس؟
آخه 1و 2 رو با پی سی بازی کردم حالا 3 رو می خوام با ایکس باکس بازی کنم. اگه سیو وارد نکنم خیلی رو داستان تاثیر می ذاره؟:-/

قبلا میشد الان نمیدونم هنوز میشه یا نه! تو این سایت باید ثبت نام کنی و نرم‌افزارش رو دانلود کنی ME2 Save Editor - index

آغا من تازه لانچ تریلر رو دیدم!:دی هایپ کرد مارو اساسی!!:دی این رکس داره نابود میکنه منو!:دی هر روز بیشتر افسوس میخورم چرا بایوور یه الاغی مثل جیمز وگا رو کرده تو گروه، بعد رکس نیست:| تُف:|

آقا من هم یه ساعتی بازی کردم . فقط میتونم بگم جوووووووووونم . واقعا بی نظیره . دیگه چیزی بیش از این نمیگم برین بازی کنین خودتون .

دوستان وقتی خواستم بازی رو شروع کنم وتی زدم New Game سه قسمت اومد هرکدوم چیه و کدوم رو انتخاب کنیم؟ تو داستان چه تاثیری داره؟

سه قسمتم اینا بودن: Action - Role Playing - Story

دوستان وقتی خواستم بازی رو شروع کنم وتی زدم New Game سه قسمت اومد هرکدوم چیه و کدوم رو انتخاب کنیم؟ تو داستان چه تاثیری داره؟

سه قسمتم اینا بودن: Action - Role Playing - Story

ديفيكالتي بازي هست ، استوري ميشه معادل ايزي يا آسون ،رول پلي اينگ ميشه نرمال ،اكشن هم ميشه هارد يا همون سخت.

نه عزیز فقط سختی بازی نیست.
Story برای کسانی هست که بیشتر به داستان اهمیت می دن و می خوان سریع بخش اکشن رو رد کنند, بخش اکشن اسون تر از حالت عادی هست.امکان شخصی سازی فرمانده هم وجود داره.
RPG دقیقا همون تجربه ی نسخه های قبلی رو ارائه می ده, شما کاملا می تونید شخصیتتون رو شخصی سازی کنید, دیالوگ انتخاب کنید و ... همه چی مثل نسخه ی قبل هست.سختی بخش اکشن هم در حالت عادی هست.
اما Action.شما فقط جنس شخصیت رو انتخاب می کنید.نمی تونید شخصی سازی بکنیدش و با همون چهره ی دیفالت بازی رو شروع می کنید.انتخاب دیالوگ ها هم دست شما نیست (البته می شه از اپشن تغییرش داد).بخش اکشن بازی هم چالش برانگیز از از دو انتخال قبلی هست. خلاصه کسانی این انتخاب رو می کنند که زیاد حال و حوصله داستان و جزئییات یه بازی RPG رو ندارند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or