Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

کی گفته باری داستان خاصی نداره!؟
چه اصراری دارید در مورد چیزهایی که اطلاع ندارید، اظهار نظر کنید؟
بنده خدا آریا اندازه یه کتاب در مورد داستان و دنیای این بازی مطلب رو سایت گذاشته!
شما هم بهتره به لینکی که آریا گذاشته، یه نگاه بندازی!

اون کی بود گفت داستان خاصی نداره ؟؟؟ :> :-$
ایشالا فردا بازی میکنم میام تعریف میکنم واسه اونایی که بازی نکردن :دی

دوستانه خوبه من اینطوری من برداشت کردم بازی داستانش دسته خودته کاری هم به لینکی گذاشتن ندارم
اگه بازیش rpg هستش ینی role playing ینی نقش افرینی ینی خودت سرنوشت بازیرو تعیین میکنی نمیدونستم اق اریا اینقد مفصل زحمت کشیده که ولی بازم بازیرو نقد کرده میگم که داستان خاصی نداره:دی

آخرین ویرایش:
آقا !
میشه سیو نسخه pc رو یه جوری تبدیل کرد به ایکس باکس؟
آخه 1و 2 رو با پی سی بازی کردم حالا 3 رو می خوام با ایکس باکس بازی کنم. اگه سیو وارد نکنم خیلی رو داستان تاثیر می ذاره؟:-/

آقا !
میشه سیو نسخه pc رو یه جوری تبدیل کرد به ایکس باکس؟
آخه 1و 2 رو با پی سی بازی کردم حالا 3 رو می خوام با ایکس باکس بازی کنم. اگه سیو وارد نکنم خیلی رو داستان تاثیر می ذاره؟:-/

نه خیر نمیشه تبدیل کنی ولی میشه سیو یه نفر که بازیرو کامل کرده انتقال بدی به دستگاهت

کسی بازی رو نگرفته هر که گرفته اول بگه داشبورد داره یا نه؟
من بازی رو نگرفتم ولی توی صفحه abgx بازی زده بود حداقل داشبوردی که لازم داره برای اجرا 13599 هست که یعنی داشبورد جدید نداره...........

آقا من save نسخه قبلیرو که دارم برا یه پروفایل دیگمه که داغون شده بود بعد بخوام اونو با پروفایله الانم تو این نسخه برم میتونم ایمپورتش کنم یا حتماً باید Owner اِشو عوض کنم؟؟

یعنی احتیاجی به Lt3 نداره؟!
این طور که دوستمون گفته از لحاظ آپدیت داشبورد مشکلی نداره ولی اگه تو بازار با پچ lt3 منتشر بشه یا سورسش کلا با پچ باشه واسه اجرا به lt3 احتیاج داره ....
البته یکی از دوستان یه تاپیک زده و توش آموزش داده که چطور پچ lt3 از بازی حذف کنیم تا با lt2 اجرا بشه ...

دوستان من نسخه های قبلی رو بازی نکردم ولی بدجوری وسوسه شدم حتماً این نسخه رو بازی کنم، فقط انگار واسه بازی کردن نیاز به سیوه نسخه های قبلی. میشه لطف کنین یه توضیح بدین که چطوریاست؟

WoW ! آهنگ این لانچ تریلزش خدا بود .:d از موسیقی بازی کاملا مطمئنم . سالاره .:d

تایید میشه :دی به طرز دیوانه واری هایپ میشه ادم.

دوستان من نسخه های قبلی رو بازی نکردم ولی بدجوری وسوسه شدم حتماً این نسخه رو بازی کنم، فقط انگار واسه بازی کردن نیاز به سیوه نسخه های قبلی. میشه لطف کنین یه توضیح بدین که چطوریاست؟

نه دوست عزیز لازم نیست که حتما شماره های قبل رو بازی کرده باشی و بدون اون ها هم میتونی این بازی رو انجام بدی
داستان شماره های قبل هم لینکش رو دوستان تو صفحه ی قبل گذاشتن
--------

فقط یه خواهش جان بچه هاتون اسپویل نکنین :دی و الا مجبور میشم این تاپیک رو هم بایکوت کنم:دی

تریلر لانچش فوق العاده بود مخصوصا آهنگش من دیوونه کرد خیلی حماسی ساخته بودنش آدم فکر میکنه همشون آخرش میمیرند :d هیچ امیدی انگار وجود نداره
پ.ن:من هنوز سیوم تکمیل نشده عجب گیری کردیما چندتا بازی با هم بازی کردن این مشکلات را هم داره :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or