Squidward کاربر سایت Mar 3, 2012 #871 نوشته شده توسط Cj_sa: آقا نبینید داستان اسپویل میشه!خودمم ندیدما!:d کسی لایو پایست؟ بیشتر... چرا داداش ! 4 نفر جور میشه .
نوشته شده توسط Cj_sa: آقا نبینید داستان اسپویل میشه!خودمم ندیدما!:d کسی لایو پایست؟ بیشتر... چرا داداش ! 4 نفر جور میشه .
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Mar 3, 2012 #874 سلام کسی از دوستان می تونه داستان بازی رو خلاصه بگه؟
ston cold کاربر سایت Mar 3, 2012 #875 نوشته شده توسط R43: سلام کسی از دوستان می تونه داستان بازی رو خلاصه بگه؟ بیشتر... داستانو خلاصه بگه هنو لیک نشده عزیز من کی میخواد داستانو خلاصه کنه این وسط:d
نوشته شده توسط R43: سلام کسی از دوستان می تونه داستان بازی رو خلاصه بگه؟ بیشتر... داستانو خلاصه بگه هنو لیک نشده عزیز من کی میخواد داستانو خلاصه کنه این وسط:d
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Mar 3, 2012 #877 نوشته شده توسط ston cold: داستانو خلاصه بگه هنو لیک نشده عزیز من کی میخواد داستانو خلاصه کنه این وسط:d بیشتر... منظورم نسخه های قبلی هست
نوشته شده توسط ston cold: داستانو خلاصه بگه هنو لیک نشده عزیز من کی میخواد داستانو خلاصه کنه این وسط:d بیشتر... منظورم نسخه های قبلی هست
The Fade Winds Howling کاربر سایت Mar 3, 2012 #878 نوشته شده توسط Barni: کسی میدونه بازی چند تا dvd هست؟ بیشتر... دو دیسک... هم اکنون بازی لیکیده...بریزید سرش:d
نوشته شده توسط Barni: کسی میدونه بازی چند تا dvd هست؟ بیشتر... دو دیسک... هم اکنون بازی لیکیده...بریزید سرش:d
ston cold کاربر سایت Mar 3, 2012 #879 نوشته شده توسط R43: منظورم نسخه های قبلی هست بیشتر... داستان هر نسخرو برو تو تاپیک خودش بگرد دنبالش فقط تا این حد بگمت که داستانش دسته خودته داستان خاسی نداره که بخوایبگردی دنبالش
نوشته شده توسط R43: منظورم نسخه های قبلی هست بیشتر... داستان هر نسخرو برو تو تاپیک خودش بگرد دنبالش فقط تا این حد بگمت که داستانش دسته خودته داستان خاسی نداره که بخوایبگردی دنبالش
Dinosaur Loyal Member Mar 3, 2012 #880 منظورم نسخه های قبلی هست بیشتر... داستان کامل دو نسخه اول اینجا هست.
Kurt117 کاربر سایت Mar 3, 2012 #882 كسى بازى رو خريده؟ بیشتر... بازی همین امروز لیک شده.احتمالا از فردا بازی رو میتونیم تو بازار گیر بیاریم...........
كسى بازى رو خريده؟ بیشتر... بازی همین امروز لیک شده.احتمالا از فردا بازی رو میتونیم تو بازار گیر بیاریم...........
Robin کاربر سایت Mar 3, 2012 #883 نوشته شده توسط baba shah: كسى بازى رو خريده؟ بیشتر... دوست من هنوز رو abgx نیومده من تا رو تورنت اومد اینجا گفتم خیلی شانس بیاری شاید فردا پیدا بشه بازی
نوشته شده توسط baba shah: كسى بازى رو خريده؟ بیشتر... دوست من هنوز رو abgx نیومده من تا رو تورنت اومد اینجا گفتم خیلی شانس بیاری شاید فردا پیدا بشه بازی
Mir7anA کاربر سایت Mar 3, 2012 #884 نوشته شده توسط ston cold: داستان هر نسخرو برو تو تاپیک خودش بگرد دنبالش فقط تا این حد بگمت که داستانش دسته خودته داستان خاسی نداره که بخوایبگردی دنبالش بیشتر... کی گفته باری داستان خاصی نداره!؟ چه اصراری دارید در مورد چیزهایی که اطلاع ندارید، اظهار نظر کنید؟ بنده خدا آریا اندازه یه کتاب در مورد داستان و دنیای این بازی مطلب رو سایت گذاشته! شما هم بهتره به لینکی که آریا گذاشته، یه نگاه بندازی! نوشته شده توسط Dinosaur: داستان کامل دو نسخه اول اینجا هست. بیشتر...
نوشته شده توسط ston cold: داستان هر نسخرو برو تو تاپیک خودش بگرد دنبالش فقط تا این حد بگمت که داستانش دسته خودته داستان خاسی نداره که بخوایبگردی دنبالش بیشتر... کی گفته باری داستان خاصی نداره!؟ چه اصراری دارید در مورد چیزهایی که اطلاع ندارید، اظهار نظر کنید؟ بنده خدا آریا اندازه یه کتاب در مورد داستان و دنیای این بازی مطلب رو سایت گذاشته! شما هم بهتره به لینکی که آریا گذاشته، یه نگاه بندازی! نوشته شده توسط Dinosaur: داستان کامل دو نسخه اول اینجا هست. بیشتر...
Daemonis Run Baby Run کاربر سایت Mar 3, 2012 #885 اون کی بود گفت داستان خاصی نداره ؟؟؟ ایشالا فردا بازی میکنم میام تعریف میکنم واسه اونایی که بازی نکردن
اون کی بود گفت داستان خاصی نداره ؟؟؟ ایشالا فردا بازی میکنم میام تعریف میکنم واسه اونایی که بازی نکردن