Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ببین کلا 2 تا زن تو این بازی واقعا ارزش رابطه داشتن دارن 1.لیارا 2.جک به چند دلیل اول اینکه اشلی خیلی خشک و بد برخورد کرد با شپرد تو مس افکت 2 و اون همه فداکاری و... رو نادیده گرفت در عین حال هیچ قدرت و ابهتی نداره ،مورد بعدی اینه که لیارا وفاداریش رو بیش از پیش به شپرد توی DLC ی Shadow Broker نشون داد.در عین حال جک هم یه زن فوق العاده قوی و خشنه و علت اینکه به کسی اعتماد نداره اینه که همه ازش سوء استفاده کردن.و به نظر خودم زن هرچی قوی تر و سخت تر در بدست اوردن ،جذاب تر و هات تر :d
در ضمن جک هم حضورش تایید شده ولی کی و کجا معلوم نیست. فقط حیف حضور کاسومی تایید رسمی نشده :( :(

اون بخشی که در مورد اشلی نوشتی رو قبول ندارم به جز اون بقیه اش رو تایید میکنم :دی اشلی بنده خدا که بعدا از شپرد عذر خواهی میکنه ، اون لحظه هم غافلگیر شده بود برای همین واکنش جالبی نشون نداد :دی

همین دو روز پیش دوباره بازی و تموم کردم و سیومو آماده کردم برا قسمت سه.
به جز لیارا هیچ کی تو این دنیا ارزش رومنس نداره:d
فقط لحظه شماری می کنم بازی بیاد،دوباره با اکیپ شپرد،لیارا و گاروس بازی کنم.

یه سوال : من تو مس افکت 1 با لیارا رومنس و این چیزا داشتم و بعد save م رو اینپورت کردم تو مس افکت 2 با میراندا رومنس داشتم حالا این سیو مس افکت2 رو اینپورت کنم به مس افکت 3 دیگه نمیتونم با لیارا یا هر کس دیگه ای که خواستم رابطه داشته باشم ؟

یه سوال : من تو مس افکت 1 با لیارا رومنس و این چیزا داشتم و بعد save م رو اینپورت کردم تو مس افکت 2 با میراندا رومنس داشتم حالا این سیو مس افکت2 رو اینپورت کنم به مس افکت 3 دیگه نمیتونم با لیارا یا هر کس دیگه ای که خواستم رابطه داشته باشم ؟
احتمالا مشکل باشه ولی بستگی داره لیارا رو بخوای یا کس دیگه نمیدونم ببخشه خیانت شپرد رو یا نه ولی رومنس می تونی داشته باشی کلا :)

احتمالا مشکل باشه ولی بستگی داره لیارا رو بخوای یا کس دیگه نمیدونم ببخشه خیانت شپرد رو یا نه ولی رومنس می تونی داشته باشی کلا :)
ینی برای اینکه به لیارا خیانت نکنی باید تو مس2 با کسی رابطه نداشته باشی ؟ اینجوری که نمیشه فک نکنم سازنده ها این کارو بکنن .

زياد دلتون رو براي رومنس خوش نكنيد، پايان بازي لو رفته و يكي از اونايي كه ديده يه تاپيك زده بود توي يكي از فروم ها با عنوان Scr*w you bioware (ending romance spoilers) D !! خيلي شاكي بوده انگاري :d

زياد دلتون رو براي رومنس خوش نكنيد، پايان بازي لو رفته و يكي از اونايي كه ديده يه تاپيك زده بود توي يكي از فروم ها با عنوان Scr*w you bioware (ending romance spoilers) D !! خيلي شاكي بوده انگاري :d
شاید رومنس انقدر احساسی بوده که این خواسته Bioware رو ... :دی میشه ها :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or