Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

69822124935221334511.jpg
کاپیتان خیلی خمود بنظر می‌رسه... سایه‌ی خیلی خمودی روی اون دخترک افتاد... کلاً اثر خمود توده‌ای شده...

مثل اینکه اولین نمره بازی اومده ولی دقیقا نفهمیدم کدوم مجله این نمره رو داده (آلمانیه)

به نقل از P30world و کاربر AlexMercer

اولین نقد از مجله pc المان قراره منتشر شه.

این 3 تای اسپویل شده هم در باره زمان بازیه.

داستان اصلی کلا 15 الی 20 ساعت تموم شدنش طول میکشه.

بازی به علاوه مراحل جانبی ، 40 ساعت به طول خواهد کشید .

نتیجه بیش از 100 تصمیمی که در بازی(مس افکت2) گرفتیم رو میبینیم ولی همیشه از نتیجه لذت نخواهیم برد.

تمامی اتفاقات بازی متمرکز بر داستان بازیه و در هیچ کجا احساس نمیکنید که مثلا این کوئست ربطی به داستان نداره.

پس از پایان بازی و تموم شدن credits یک صحنه فوق العاده جذاب از بازی پخش میشه.

گرافیک بازی لذت بخش نیست و میشه شاهد کمبود تکستچر در بافت محیط بود.

نقد بر اساس نسخه ps3 انجام شده.

ME3 a 9/10

Sound 10/10
Quests/Plot 10/10
Charaters 10/10
Combat 8/10 (because of "stupid" AI)
And all other areas 9/10 (don't know which areas they mean)

جالبه به بازی نمره 9 دادن که اگر هم بخواد میانگین حساب شه میشه 9.4 !!!!

بحث سیو شد :دی
اتفاقا منم دارم آخرین سیوم رو برای ME3 آماده میکنم ( همون Super Save معروف :دی ) ، موندم به اشلی وفادار بمونم یا برم توی کار جک :دی ( کلا از جک خیلی خوشم میاد یه جورایی با همه زن های دنیای گیم متفاوته :دی )

راستی کسی میدونه اصلا جک توی نسخه سوم حضور داره یا نه ؟

بحث سیو شد :دی
اتفاقا منم دارم آخرین سیوم رو برای ME3 آماده میکنم ( همون Super Save معروف :دی ) ، موندم به اشلی وفادار بمونم یا برم توی کار جک :دی ( کلا از جک خیلی خوشم میاد یه جورایی با همه زن های دنیای گیم متفاوته :دی )

راستی کسی میدونه اصلا جک توی نسخه سوم حضور داره یا نه ؟

ببین کلا 2 تا زن تو این بازی واقعا ارزش رابطه داشتن دارن 1.لیارا 2.جک به چند دلیل اول اینکه اشلی خیلی خشک و بد برخورد کرد با شپرد تو مس افکت 2 و اون همه فداکاری و... رو نادیده گرفت در عین حال هیچ قدرت و ابهتی نداره ،مورد بعدی اینه که لیارا وفاداریش رو بیش از پیش به شپرد توی DLC ی Shadow Broker نشون داد.در عین حال جک هم یه زن فوق العاده قوی و خشنه و علت اینکه به کسی اعتماد نداره اینه که همه ازش سوء استفاده کردن.و به نظر خودم زن هرچی قوی تر و سخت تر در بدست اوردن ،جذاب تر و هات تر :d
در ضمن جک هم حضورش تایید شده ولی کی و کجا معلوم نیست. فقط حیف حضور کاسومی تایید رسمی نشده :( :(

Ashley به نظر من خیلی بچه هست برای Romance من که با Liara از همه بیشتر حال نمودم

---------- نوشته در 12:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:11 AM ارسال شده بود ----------

: O
عزیز به اسم تاپیک دقت کن.
جیگر خوب سیو های ME مو میگم که برا ME3 نگه داشته بودم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or