Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خطر مرگ!!

600px-Radiation_warning_symbol.svg.png

http://forum.bazicenter.com/thread36564/#post1227183

کسی این مورد رو رعایت نکنهٰ خودم شخصا پیگیر بن شدنش میشم:دی از من گفتن بود:دی

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید یک سوال داشتم اگه سیو های مس افکت 2 خودم رو که توش زنده موندم و با اون دختر ماسکیه دوست شدم و هیچ کس از گروهم نمرد و حرف ایلوسیو من رو گوش نکردم تو مرحله اخر رو وارد کنم تو مس افکت 3 یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام ببخشید یک سوال داشتم اگه سیو های مس افکت 2 خودم رو که توش زنده موندم و با اون دختر ماسکیه دوست شدم و هیچ کس از گروهم نمرد و حرف ایلوسیو من رو گوش نکردم تو مرحله اخر رو وارد کنم تو مس افکت 3 یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

بله اگه بازی رو روی اون سیو تموم کرده باشید می تونید سیوتون رو از مس افکت 2 وارد مس افکت 3 بکنید

بله اگه بازی رو روی اون سیو تموم کرده باشید می تونید سیوتون رو از مس افکت 2 وارد مس افکت 3 بکنید

ببخشید بچه ها منظورم رو خوب نرسوندم منظورم این بود که با سیو قبلی که وارد میکنم تو مس3 بازی کنم یا مس 3 از صفر شروع کنم؟

ببخشید بچه ها منظورم رو خوب نرسوندم منظورم این بود که با سیو قبلی که وارد میکنم تو مس3 بازی کنم یا مس 3 از صفر شروع کنم؟

یکی از اچیومنتهای ME3 لازمه که سیو ME2 رو وارد کنید یا اینکه بازی رو 2 بار به اتمام برسونید , پس اگه دنبال اچیومنت هستید بهتره وارد کنید.

دوستان این نسخه دنباله نسخه قبلیه یا نه داستانشون ربطی به هم نداره؟

داستان که مرتبط با نسخه های قبلیه!!!
با تبدیل ایمج بازی به ال تی 2 با داشبورد 13599 براحتی قابل اجراست.
رو جزییات چهره کاراکترها خیلی خوب کار شده امیدوارم تو نسخه pc شاهد بهتر از این باشیم!
من که با سیوای نسخه قبلی شروع کردم چون همه رو زنده نگه داشته بودم برای اینجا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or