Squidward
کاربر سایت
اسپویلر !ببینم مگه این EDI هوش مصنوعی نبود !؟ اینجا چطوری سر و کلش پیداش شد !؟
اره ولی خودش میتونه برای خودش تصمیم بگیره . اینجا هم توی اون رباته رفت که کمک کنه به shepard.
آخرین ویرایش:
اسپویلر !ببینم مگه این EDI هوش مصنوعی نبود !؟ اینجا چطوری سر و کلش پیداش شد !؟
اره .بالاخره تموم شد ، من که از اشلی بدم میومد زدم ...... دیگه خودتون میدونید:d
بچه ها مت اون راهرو رفتم که دو تا دستاشو میزاره رو اهرم ، از اون یکی راهم بری بازم میمره آره ؟
من ( نظر شخصی ) دوست ندارم اگه بخوان یه شماره ی دیگه بسازن داستانش بعد این نسخه باشه . بهتره توی اوج بمونه .دلشون میاد این بازی رو ادامه ندن !؟
میخوام 2 باره بازیو تموموم کنم . ولی وقتی از شماره ی 3 ایمپورت میکنم نه میتونم کلاسمو انتخاب کنم نه جنسیت کاراکترمو !
یکی کمک کنه !
.
نه آقا آخر بازی یه جور تموم میشه ، حالا تو خودتو به آب و آتیش بزن :dسلام دوستان کسی نمیدونه اگر قدرت نظامی رو به حد اکثر برسونیم تغییری در ending بازی بوجود میاد یا نه ؟
یعنی چی ؟دیفالت برید
نگفتم ادامه ندن ! گقتم داستانش ادامه ی این شماره نباشه .ولی به نظر من داستان بازی هنوز خیلی جای ادامه دادن داره !
حتی می تونن یه بازی استراتژیک عالی هم از دنیای mass effect بسازن !
مثل Halo wars که در دنیای هیلو اتفاق می افته ولی در سبک استراتژیک !
در کل هنوز خیلی زوده بخوان پرونده ی این بازی رو ببندند ... بازی هم خوب داره فروش می کنه هم امتیازات و نقدهای عالی کسب می کنه دیگه چرا باید ادامه ندن !!!؟
بله بسیار زیبامن یکی رو پیدا کردم به اسم diana allers هم صورت هم صداش کپی jessica chobat (ign)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
یعنی چی ؟/QUOTE]
یعنی از همون منوی اصلی با Male و female بریدجلو و بعدش کلاس اتخاب کنید اگه ایمپورت از جنسیت زن یا بالعکس مرد ندارید. نمیدونم چرا دیفالت رو گفتم اصلاً