Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بالاخره تموم شد ، من که از اشلی بدم میومد زدم ...... دیگه خودتون میدونید:d
بچه ها مت اون راهرو رفتم که دو تا دستاشو میزاره رو اهرم ، از اون یکی راهم بری بازم میمره آره ؟

میخوام 2 باره بازیو تموموم کنم . ولی وقتی از شماره ی 3 ایمپورت میکنم نه میتونم کلاسمو انتخاب کنم نه جنسیت کاراکترمو !
یکی کمک کنه !
---------------
دلشون میاد این بازی رو ادامه ندن !؟
من ( نظر شخصی ) دوست ندارم اگه بخوان یه شماره ی دیگه بسازن داستانش بعد این نسخه باشه . بهتره توی اوج بمونه .
بهتره مثلا یه dlc بدن که این همه موضوع مثلا داستانش در مورد genophage باشه .
یا spin off مثلا .

آخرین ویرایش:
ولی به نظر من داستان بازی هنوز خیلی جای ادامه دادن داره !
حتی می تونن یه بازی استراتژیک عالی هم از دنیای mass effect بسازن !
مثل Halo wars که در دنیای هیلو اتفاق می افته ولی در سبک استراتژیک !
در کل هنوز خیلی زوده بخوان پرونده ی این بازی رو ببندند ... بازی هم خوب داره فروش می کنه هم امتیازات و نقدهای عالی کسب می کنه دیگه چرا باید ادامه ندن !!!؟

میخوام 2 باره بازیو تموموم کنم . ولی وقتی از شماره ی 3 ایمپورت میکنم نه میتونم کلاسمو انتخاب کنم نه جنسیت کاراکترمو !
یکی کمک کنه !
.

با ایمپورت کاراکتر از ME 3 نمیشه جنسیت و کلاس رو تغییر داد اگه می خوایید با کلاس و جنسیت مختلف شروع کنید یا باید دیفالت برید یا سیو با جنس مختلف ایمپورت کنید

دیفالت برید
یعنی چی ؟

---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

ولی به نظر من داستان بازی هنوز خیلی جای ادامه دادن داره !
حتی می تونن یه بازی استراتژیک عالی هم از دنیای mass effect بسازن !
مثل Halo wars که در دنیای هیلو اتفاق می افته ولی در سبک استراتژیک !
در کل هنوز خیلی زوده بخوان پرونده ی این بازی رو ببندند ... بازی هم خوب داره فروش می کنه هم امتیازات و نقدهای عالی کسب می کنه دیگه چرا باید ادامه ندن !!!؟
نگفتم ادامه ندن ! گقتم داستانش ادامه ی این شماره نباشه .

سلام
ببخشید نمیدونم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه... بازی روی LT2 بالا میاد یا حتما باید LT3 داشته باشم؟ چون امروز رفتم بگیرم بنده خدا گفت نمیاد و وایسا با پچ بیاد...!!!
بعد این که من 2 رو بازی نکردم اگه 3 رو بازی کنم داستان رو متوجه نمیشم؟ حتما باید 2 رو بازی کنم که بفهمم چی به چیه؟
ممنون

بالاخره تموم شد !:d البته دیشب تموم کردم ولی انقدر تو شک بودم ترجیح دادم چیزی نگم ! تازه حالم به حالت عادی برگشته !:d

فعلا زیاد نمیتونم تو بحثا شرکت کنم یکی دو دور دیگه باید برم .

بجز یک سری اشکال کوچیک از نظر داستان کاملا منو ارضا کرد . آخرش فقط 1000000 تا سوال جدید واسم بوجود آورد . ولی در کل راضی بودم از داستانش . بعضی جاها کاملا غافلگیرم کرد . آخر بازی هم وقتی یارام زیر Beam مرده بودن یک بغضی تو گلوم بود . موسیقیشم که شاهکار بود . ایرادی نمیشه بهش گرفت .

صحنه خودکشی تالی خیلی باحال بود فکر نمیکردم همچین کاری بخواد بکنه !:d تو Thessia هم خیلی جالب لود . همیشه دوست داشتم ببینمش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or