Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بالاخره تموم شد !:d البته دیشب تموم کردم ولی انقدر تو شک بودم ترجیح دادم چیزی نگم ! تازه حالم به حالت عادی برگشته !:d

فعلا زیاد نمیتونم تو بحثا شرکت کنم یکی دو دور دیگه باید برم .

بجز یک سری اشکال کوچیک از نظر داستان کاملا منو ارضا کرد . آخرش فقط 1000000 تا سوال جدید واسم بوجود آورد . ولی در کل راضی بودم از داستانش . بعضی جاها کاملا غافلگیرم کرد . آخر بازی هم وقتی یارام زیر Beam مرده بودن یک بغضی تو گلوم بود . موسیقیشم که شاهکار بود . ایرادی نمیشه بهش گرفت .

صحنه خودکشی تالی خیلی باحال بود فکر نمیکردم همچین کاری بخواد بکنه !:d تو Thessia هم خیلی جالب لود . همیشه دوست داشتم ببینمش .
مگه مشكل geth هارو با quarian ها رو درست نكردي ؟ چون ميشه صلح بر قرار كرد

خب منم بازی رو شروع کردم ، تازه اولاشم و یک ساعتی بیشتر جلو نرفتم ، تا الان که بازی پیشرفت خوبی داشته مخصوصا روابط بین کارکترها و آپگرید کردن سلاح ها جالبتر شده ، احتمالا چند وقتی به این تاپیک سر نمیزنم چون نمیخوام مثل L.A Noir همه چیز رو برای خودم اسپویل کنم :| :دی

[FONT=&quot]دوستان میشه بگین مراحل اصلی کدوم ها هستن و فرعی ها کدوم ها؟[/FONT]
[FONT=&quot]و این اسکن کردن سیاره ها به چه دردی میخوره؟

[/FONT] [FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]اول بازی تو مرحله مربوط به مریخ اگه اون زنه که انگار روبات بود رو در حین فرار بکشیم (البته اصلاً میشه کشتش) دیگه اشلی صدمه نمیبینه؟[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&amp]دوستان میشه بگین مراحل اصلی کدوم ها هستن و فرعی ها کدوم ها؟[/FONT]
[FONT=&amp]و این اسکن کردن سیاره ها به چه دردی میخوره؟

[/FONT]
[FONT=&amp]اول بازی تو مرحله مربوط به مریخ اگه اون زنه که انگار روبات بود رو در حین فرار بکشیم (البته اصلاً میشه کشتش) دیگه اشلی صدمه نمیبینه؟[/FONT]
[FONT=&amp]
[/FONT]
Main quest ها با priority شروع ميشه : priority; xxxxx
اسكن كردن براي پيدا كردن artifact و سوخت هست
در مورد اسپويلر
هر كاري هم بكني اشلي صدمه ميبينه:دي

من هنوز به دستم نرسيده اما دارم از فضولي ميتركم ,Wrexتو افراد گروه هست؟
كلآ تريلراش رو نديدم اخبارشم دنبال نكردم ميخواستم برام جديد باشه ولي ميخوام بدنم Wrexهست تو افرادت يا نه؟

بازیهای فوقالعاده و کم نظیر زیادی میشه نام برد که آدم ازش لذت فراوانی میبره. تا چند وقت پیش red dead:r بهترین بازی عمرم بود ولی حالا me3 هم به rdr اضافه شد مخصوصا اگه شماره های قبلی رو هم بازی کرده باشی(البته بچه های فروم هم بی تاثیر نبودن):d
بعضی جاها آدم دلش میخواد بزنه زیر گریه(توضیح بیشتر نمیدم واسه لو نرفتن داستان)
ولی یه جایی هست میره رو اعصاب در حد مرحله مسابقه اتومبیل رانی تو مافیا 1 (یکی از شاهکارهایی که بازی کردم)
مرحله ریپر کشی با اون سلاح مخصوص
تا پایان بازی هم دیگه به این تاپیک سر نمی زنم که زد حال نخورم(بعضیها ...)x)

آقا یه سوال در مورد یکی از خدمه Normandy ! زیاد ربطی به داستان اصلی نداره ولی به هر حال اونایی که هنوز کامل بازی نکردن نخونن. لطفآ فقط هم یه بله و خیر بگین که بیشتر لو نره برام ! :دی
این مردک گــــــی که توی سفینه هست ، هم خیلی میشه باهاش حرف زد و هم دلداریش داد و از این علامت های Paragon هم براش زیاد میاد ! :دی
اگه خیلی بهش محل بذارم یه دفعه نیاد جای لیارا رو بگیره ؟!! :| :| :| یعنی همچین چیزی میشه یا نه ؟! دیگه ولش کنم یا بازم دلداری (!) بدم ؟!

آقا یه سوال در مورد یکی از خدمه Normandy ! زیاد ربطی به داستان اصلی نداره ولی به هر حال اونایی که هنوز کامل بازی نکردن نخونن. لطفآ فقط هم یه بله و خیر بگین که بیشتر لو نره برام ! :دی
این مردک گــــــی که توی سفینه هست ، هم خیلی میشه باهاش حرف زد و هم دلداریش داد و از این علامت های Paragon هم براش زیاد میاد ! :دی
اگه خیلی بهش محل بذارم یه دفعه نیاد جای لیارا رو بگیره ؟!! :| :| :| یعنی همچین چیزی میشه یا نه ؟! دیگه ولش کنم یا بازم دلداری (!) بدم ؟!
Cortez رو ميگي ؟:دي اره اين يارو g*y هست
كلآ تريلراش رو نديدم اخبارشم دنبال نكردم ميخواستم برام جديد باشه ولي ميخوام بدنم Wrexهست تو افرادت يا نه؟
توي squad نيست

نه جزو تیم نیست ولی تو بخش اول بازی توی نرماندیه.

سیستم بازی یکم عوض شده. وقتی به سکانس رمنس یه کاراکتر برسی بقیه رمنسا اتوماتیک از کار میفتن مثل قبلیا نیست که بتونی بعدش به هم بزنی. پس اگه به سکانس رمنس لیارا رسیدی خیالت راحت باشه.
اگه نرسیدی بیخیال این مردک شو تا وقتی که برسی!:d
یا فوقش مراقب باش چی داری بهش میگی که اتفاقی گی نشی!:|

سلام
ببخشید نمیدونم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه... بازی روی LT2 بالا میاد یا حتما باید LT3 داشته باشم؟ چون امروز رفتم بگیرم بنده خدا گفت نمیاد و وایسا با پچ بیاد...!!!
بعد این که من 2 رو بازی نکردم اگه 3 رو بازی کنم داستان رو متوجه نمیشم؟ حتما باید 2 رو بازی کنم که بفهمم چی به چیه؟
ممنون
یکی به من کمک میکنه لطفا؟ میشه بگین رو lt 2 میاد یا نه؟
ممنون

عزیزان با کدوم دکمه نارنجک پرتاب میشه برای ایکسباکس........

همه ی کلاسا نارنجک ندارن .
rb رو نگهدار روی نارنجک a بزن .
------------------------------
توی multi سربازkrogan فوق العاده س ! دقیقا یک سوم صفحه رو میگیره !
شوخی کردم . یک چهارمو میگیره ‍ ! :d

سلام.یه راهنمایی میخواستم.
برای بار دوم که میری تو سیتادل یه ماموریت داده و فکر کنم باید میراندا رو پیدا کنم ولی هر 5 قسمت من گشتم ولی نبود.:|میشه بگید کجاست!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or