Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

readiness=Galactic Readiness is a point tally of all the War Assets you gather from the main game, Side Missions and conversation choices. Your Galactic Readiness rating can be viewed at the War Assets panel in the CIC on the Normandy.
معنی ش فکر کنم یعنی ماموریت های که میروید ماموریت های فرعی که میروید با ادم ها و تیم خودت حرف میزنی و.................

readiness=Galactic Readiness is a point tally of all the War Assets you gather from the main game, Side Missions and conversation choices. Your Galactic Readiness rating can be viewed at the War Assets panel in the CIC on the Normandy.
معنی ش فکر کنم یعنی ماموریت های که میروید ماموریت های فرعی که میروید با ادم ها و تیم خودت حرف میزنی و.................

بعد از ماموریت مریخ و بدست آوردن نقشه های Crucible هر کاری.. تکرار میکنم هرماموریتی که توی بازی انجام می دید به Readiness تـون اضافه می کنه تا مرحله نهایی ... تمام ماموریت های جانبی و ماموریت های فرعی به Readiness اضافه می کنن هر مقدار بالاتر باشه پایان بهتری در انتظارتونه... مقدارش رو می تونید تو اتاق جنگ یا همون War Room توی طبقه دوم نورماندی چک کنید

یه سوال
اونجا که مُردین به شپارد میگه اشتباه میکرده اشتباهش چی بود و جریان از چه قرار بود؟ و وقتی شپارد روش اسلحه میکشه اگه بهش شلیک نکنیم چه اتفاقی میفته؟

دوستان یکی هست که به طور کامل مشخصات کلاس ها و خصوصیاتشون رو به صورت تفکیکی برامون توضیح بده؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کامل بکنید در این باره
بعد از انتخاب نژاد ، یه سری گزینه می اد که میگه متولد کجا بودیم و چندتا انتخاب دیگه . اونا چی هستن و به چه دردی می خورن؟
کسی نبود جواب ما رو بده ؟؟ :-/ :(

دوستان من موردین رو کشتم اگه نکشیش دقیقا چه اتفاقی میوفته متوجه نشدم خیلی دلم سوخت به حالش
چطوری کشتیش ؟
-------------------
[
SPOILER]اونجا که مُردین به شپارد میگه اشتباه میکرده اشتباهش چی بود و جریان از چه قرار بود؟ و وقتی شپارد روش اسلحه میکشه اگه بهش شلیک نکنیم چه اتفاقی میفته؟ [/SPOILER]
اصلا نمیدونستم همچین چیزی داره .
برای من رفت بالای برج و genophage رو درمون کرد و برج منفجر شد .
------------------
بعد از ماموریت مریخ و بدست آوردن نقشه های Crucible هر کاری.. تکرار میکنم هرماموریتی که توی بازی انجام می دید به Readiness تـون اضافه می کنه تا مرحله نهایی ... تمام ماموریت های جانبی و ماموریت های فرعی به Readiness اضافه می کنن هر مقدار بالاتر باشه پایان بهتری در انتظارتونه... مقدارش رو می تونید تو اتاق جنگ یا همون War Room توی طبقه دوم نورماندی چک کنید
خب دبگه ! ماله من 6000 و خرده ای بود . نزدیک 7000 . حتی اچیومنتش که گفته بود بیشتر کهکشانو با خودت بیار ( یادم نیس دقیقا :d ) رو گرفتم و ولی بازم شپرد مرد .

چطوری کشتیش ؟
-------------------
[
اصلا نمیدونستم همچین چیزی داره .
برای من رفت بالای برج و genophage رو درمون کرد و برج منفجر شد .
------------------

خب دبگه ! ماله من 6000 و خرده ای بود . نزدیک 7000 . حتی اچیومنتش که گفته بود بیشتر کهکشانو با خودت بیار ( یادم نیس دقیقا :d ) رو گرفتم و ولی بازم شپرد مرد .

خُب دیگه باز هم زنده موندن با مردنش بستگی داره ه این که کدوم پایان رو انتخاب می کنید ... مثلاً اگه وسطی رو برید طبق هر چیزی باز هم شپرد می میره و خودش رو فدا میکنه .. اون لیستی که دوست مون گذاشته میگه که با کدوم یکی برید جلو که زنده بمونه

شما اگه دقیقا نگاه کنید باید د قیقا همان عدد باشد و البته باید بدانید که بیس ریپر ها را در مس افکت 2 نابود کردید یا نه
اگه هم بدون سیو قبلی بازی کنید بصورت پیش فرض نابود شده بیس ریپر ها
و مال من دقیقا 5000 بود و بدون سیو قبلی رفتم شپرد زنده موند

Last edited by a moderator:
کسی تونسته کاری کنه tali نمیره؟
بدبختی تو me2 قضیه باباش لو رفتش مثل اینکه نمیشه الان کاری کرد:((
[TABLE="class: SEPPosts, width: 100%"]
[TR="class: background1"]
[TD="class: post"]It's set up in point value. You'll need 5 to 7 points to get the peace options.

Legion's Loyalty Mission (ME2):
Rewrote the Geth (+0)
Destroyed the Geth (+2)

Tali's Loyalty Mission (ME2):
Tali is exiled/Did not do her mission (+0)
Tali has been cleared of all charges (+2)

Quelled Legion/Tali Conflict (+1)

ME3:
-N7 Mission: Destroy Geth Squadron (+1)
-N7 Mission: A ship has crashed on Rannoch. Save the Admiral (+1).
-Completed Legion's Mission (or no peace)

You will need a high reputation in order to achieve peace. If you rewrote the geth and still got peace, you get even more war assets (but less Quarian fleets).
بايد point رو كه از قسمت هاي بالا كه گفته شده ميگيري به ٥ تا ٧ برسه كمتر باشه نميشه peace برقرار كرد
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

در مورد پايان بازي
شما بايد علاوه بر war assets بايد readiness شما بالا باشه مثلا: readiness اگر ٥٠ درصد باشه و war assets ٥٠٠٠ باشه ٥٠ درصد در ٥٠٠٠ ضرب ميشه كه حاصلش ميشه ٢٥٠٠ پس شپرد زنده نميمونه

خُب دیگه باز هم زنده موندن با مردنش بستگی داره ه این که کدوم پایان رو انتخاب می کنید ... مثلاً اگه وسطی رو برید طبق هر چیزی باز هم شپرد می میره و خودش رو فدا میکنه .. اون لیستی که دوست مون گذاشته میگه که با کدوم یکی برید جلو که زنده بمونه

میشه بگین قضیه از چه قرار بود (منظورم داستان اون بخش بود)

---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:47 PM ارسال شده بود ----------

سوال
من عصبانی شدم زدم اشلی رو کشتم.......:((اگه عصبانی نمیشدم چی میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچی تو نزنی هم تیمیت گاروس میزنتش( من خودم شلیک نکردم)

میشه بگین قضیه از چه قرار بود (منظورم داستان اون بخش بود)

---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:47 PM ارسال شده بود ----------

هیچی تو نزنی هم تیمیت گاروس میزنتش( من خودم شلیک نکردم)

اخیش وجدانم راحت شد!!!!!!!!!!!!!

---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یکی درست حسابی بگه بجز اون لیستی که دوستمون گزاشته راهی دیگه هس شپر به فنا نره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or