Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اخیش وجدانم راحت شد!!!!!!!!!!!!!

---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یکی درست حسابی بگه بجز اون لیستی که دوستمون گزاشته راهی دیگه هس شپر به فنا نره!!!
تنها راهش همينه بعدشم شپرد زير اواره فقط يه لحظه از نفس كشيدنش روي ميده
دوستاني كه تموم كردن جواب بدن
اگه دقت كنيد بعد credits فردي به اسم stargazer سه گانه داستان شپرد رو براي اون بچه ميگه اما وقتي تموم ميشه ميگه يه داستان ديگه از شپرد بهت ميگم كه احتمال ميدم اين ادامه اي براي بازي باشه

منظورتون رو نگرفتم ؟

منظورم اینه که وقتی که آخر بازی سر سه راهی قرار می گیرید و اون پسربچه انتخاب ها رو توضیح میده یه جورایی هر پایانی که انتخاب بکنید رو میگه ... زیاد هم چیز مبهمی نذاشتن که آدم خودش راجع به فکر کنه... پایان ها بعدش معلوم هست چی میشه فقط یه سری جزئیات هست اون وسط وگرنه اونقدر هم مبهم نساختن

اسپویل از پایان بازی
تموم شد!
وحشتناک بود!
من با readiness 80 درصد و EMS بالا 5000 رفتم مرحله ی اخر!سر سه راهی راه سمت راست که نابودی ریپر ها بود رو انتخاب کردم!ولی عجیب این بود که اخر نشون داد شپرد نفس می کشه!با اینکه کاتالیست گفت که می میره.
یه سری از یارامون هم بیرون اومدن از نورماندی, ولی فقط جوکر لیارا با گروس.بقیه رو ندیدم!
Anderson هم مرد.TIM هم خودکشی کرد!
اما قبلش
من Krogan ها رو درمان کردم.بین Geth ها و quarian صلح بر قرار کردم
اما یه سری از دوستان می گفتن یار ما خودکشی کرد و اشلی رو کشتیم و... منظورشون چیه؟تا اخرین مرحله همه ی اعضای من زنده بودن!
اندرسون رو چطور می شد نجات داد؟
ازبین یار های نسخه ی قبل, تین و موردین و لجیون مردن.بقیه مشخص نشد سرنوشتشون.
اصلا اخرش نفهمیدم چی شد سنگین بود برام
یه کسی از دوستان کلا توضیح بده ممنونمی شم

آخرین ویرایش:
اسپویل از پایان بازی
تموم شد!
وحشتناک بود!
من با readiness 80 درصد و EMS بالا 5000 رفتم مرحله ی اخر!سر سه راهی راه سمت راست که نابودی ریپر ها بود رو انتخاب کردم!ولی عجیب این بود که اخر نشون داد شپرد نفس می کشه!با اینکه کاتالیست گفت که می میره.
یه سری از یارامون هم بیرون اومدن از نورماندی, ولی فقط جوکر لیارا با گروس.بقیه رو ندیدم!
Anderson هم مرد.TIM هم خودکشی کرد!
اما قبلش
من Krogan ها رو درمان کردم.بین Geth ها و quarian صلح بر قرار کردم
اما یه سری از دوستان می گفتن یار ما خودکشی کرد و اشلی رو کشتیم و... منظورشون چیه؟تا اخرین مرحله همه ی اعضای من زنده بودن!
اندرسون رو چطور می شد نجات داد؟
ازبین یار های نسخه ی قبل, تین و موردین و لجیون مردن.بقیه مشخص نشد سرنوشتشون.
اصلا اخرش نفهمیدم چی شد سنگین بود برام
یه کسی از دوستان کلا توضیح بده ممنونمی شم

من خودم همرو نجات ندادم ولی هرکسی که مرده باشه قبل اینکه تو Beam بریم جسدشون رو زمین افتاده .

اونجایی که میفهمیم udina خائن هست و با کنسولر ها داره فرار میکنه ، اشلی یا کیدن ازشون محافظت میکنن و سمت ما اسلحه میکشن . میتونی اونجا یک انتخاب Renegade بکنی و یک تیر تو شکمشون بزنی و بکشیشون . ( که من همینکارو کردم !:d )

اندرسون هم وقتی TIM داره تیرش میزنه فکر کنم میتونی بهش شلیک کنی و زنده نگهش داری .

در مورد آخرش من فعلا نظری نمیدم .

من خودم همرو نجات ندادم ولی هرکسی که مرده باشه قبل اینکه تو Beam بریم جسدشون رو زمین افتاده .

اونجایی که میفهمیم udina خائن هست و با کنسولر ها داره فرار میکنه ، اشلی یا کیدن ازشون محافظت میکنن و سمت ما اسلحه میکشن . میتونی اونجا یک انتخاب Renegade بکنی و یک تیر تو شکمشون بزنی و بکشیشون . ( که من همینکارو کردم !:d )

اندرسون هم وقتی TIM داره تیرش میزنه فکر کنم میتونی بهش شلیک کنی و زنده نگهش داری .

در مورد آخرش من فعلا نظری نمیدم .
اندرسون رو اگه از دست ILM نجات بديد با هاتون مياد بالا ولي همونجا ميميره براي من كه اينجوري شد

پس هر کی اخر بازی از نورماندی روی اون سیاره ی ناشناخته فرومد نیومده باشه مرده؟
----------------
راجع به پایان بازی
پایان بازی از یه جهت واقعا گند زد به اعصاب من
اصلا بحثم این نیست که کی مرد و کی زنده موند و خاکستری بود و اینا
ولی این نابودی Mass Relay ها (شاید عجیب باشه) واقعا اعصابمو از هر چیزی بیشتربهم ریخت!یعنی هر چی توی این مدت بدست اومده بود کشک!همش تموم شد!

دوستان یکی هست که به طور کامل مشخصات کلاس ها و خصوصیاتشون رو به صورت تفکیکی برامون توضیح بده؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کامل بکنید در این باره
بعد از انتخاب نژاد ، یه سری گزینه می اد که میگه متولد کجا بودیم و چندتا انتخاب دیگه . اونا چی هستن و به چه دردی می خورن؟
خدا بگم چیکارتون کنه !!!
بابا به جای این همه اسپویل یکی بیاد اینو برای من جواب بده ه ه ه ه ه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or