البته واسه ی من نمرد که هیچی به تیمم هم اضافه شد .
اخیش وجدانم راحت شد!!!!!!!!!!!!!
---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------
دوستان یکی درست حسابی بگه بجز اون لیستی که دوستمون گزاشته راهی دیگه هس شپر به فنا نره!!!
بنطر من اینظوزی کردن اخرش رو تا خودمون حدس بزنیم
مثل darkness 2 ... haze ..................
منظورتون رو نگرفتم ؟
اسپویل از پایان بازی
تموم شد!
وحشتناک بود!
من با readiness 80 درصد و EMS بالا 5000 رفتم مرحله ی اخر!سر سه راهی راه سمت راست که نابودی ریپر ها بود رو انتخاب کردم!ولی عجیب این بود که اخر نشون داد شپرد نفس می کشه!با اینکه کاتالیست گفت که می میره.
یه سری از یارامون هم بیرون اومدن از نورماندی, ولی فقط جوکر لیارا با گروس.بقیه رو ندیدم!
Anderson هم مرد.TIM هم خودکشی کرد!
اما قبلش
من Krogan ها رو درمان کردم.بین Geth ها و quarian صلح بر قرار کردم
اما یه سری از دوستان می گفتن یار ما خودکشی کرد و اشلی رو کشتیم و... منظورشون چیه؟تا اخرین مرحله همه ی اعضای من زنده بودن!
اندرسون رو چطور می شد نجات داد؟
ازبین یار های نسخه ی قبل, تین و موردین و لجیون مردن.بقیه مشخص نشد سرنوشتشون.
اصلا اخرش نفهمیدم چی شد سنگین بود برام
یه کسی از دوستان کلا توضیح بده ممنونمی شم
من خودم همرو نجات ندادم ولی هرکسی که مرده باشه قبل اینکه تو Beam بریم جسدشون رو زمین افتاده .
اونجایی که میفهمیم udina خائن هست و با کنسولر ها داره فرار میکنه ، اشلی یا کیدن ازشون محافظت میکنن و سمت ما اسلحه میکشن . میتونی اونجا یک انتخاب Renegade بکنی و یک تیر تو شکمشون بزنی و بکشیشون . ( که من همینکارو کردم !:d )
اندرسون هم وقتی TIM داره تیرش میزنه فکر کنم میتونی بهش شلیک کنی و زنده نگهش داری .
در مورد آخرش من فعلا نظری نمیدم .
پس هر کی اخر بازی از نورماندی روی اون سیاره ی ناشناخته فرومد نیومده باشه مرده؟من خودم همرو نجات ندادم ولی هرکسی که مرده باشه قبل اینکه تو Beam بریم جسدشون رو زمین افتاده .
خدا بگم چیکارتون کنه !!!دوستان یکی هست که به طور کامل مشخصات کلاس ها و خصوصیاتشون رو به صورت تفکیکی برامون توضیح بده؟
ممنون میشم اگه یه راهنمایی کامل بکنید در این باره
بعد از انتخاب نژاد ، یه سری گزینه می اد که میگه متولد کجا بودیم و چندتا انتخاب دیگه . اونا چی هستن و به چه دردی می خورن؟