Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

در یک کلام بازی فوق العاده بود

من پست های صفحه قبلتون رو خوندم یه اشاره کردید که میشه پایان بازی رو تغییر بدید درست متوجه نشدم اگه میشه بگید دقیقا باید چکار کرد
و راهی هست که بشه اشلی رو زنده نگه داشت؟!

ممنون

چند تا سوال!
راهی هست که توی اون مرحله ای که پدر میراندا هست ، میراندا نمیره؟
تین هم توی بازی هست؟
موردین و لجیون هم حتما باید بمیرن؟
این بایور حال ما رو گرفت با این مردن ها!
یه سوال دیگه !
این اشلی چرا اصلا ما رو تحویل نمیگیره؟ به خاطر این هست که با لیارا گرم گرفتم؟!

منم دیشب بازی را تموم کردم فقط یه سوال

من نتونستم love scene بازی را ببینم در صورتیکه هر ماموریتو که تموم میکردم با تمام افراد و خدمه کشتی صحبت میکردم همیشه ساعت ها تو سیتیدال میچرخیدم و با همه صحبت میکردم اما این صحنه را ندیدم:( کسی اطلاعاتی در این ضمینه داره؟ البته حدس خودم اینه که چون بازی را تو مود اکشن میرفتم نه داستانی و حق انتخاب دیالوگ نداشتم همچین چیزی اتفاق افتاده :((

در یک کلام بازی فوق العاده بود
من پست های صفحه قبلتون رو خوندم یه اشاره کردید که میشه پایان بازی رو تغییر بدید درست متوجه نشدم اگه میشه بگید دقیقا باید چکار کردو راهی هست که بشه اشلی رو زنده نگه داشت؟!ممنون
اره میشه . کل ماموریتا و multi بازی و برو .راستش میشه . برای منم شد . ولی نمیدونم چطوری ! نه اینکه عجیب باشه برام . این برام عجیبه که باید چیکا کنی که بمیره .
چند تا سوال!
راهی هست که توی اون مرحله ای که پدر میراندا هست ، میراندا نمیره؟تین هم توی بازی هست؟موردین و لجیون هم حتما باید بمیرن؟این بایور حال ما رو گرفت با این مردن ها!یه سوال دیگه ! این اشلی چرا اصلا ما رو تحویل نمیگیره؟ به خاطر این هست که با لیارا گرم گرفتم؟!
اره .
باید قبلا به میراندا کمک کنی .
اره هست .
فکر کنم اره . حتما میمیرن .
شاید . نمیدونم راستش .
اقا این liara رو فقط بوسش :d میکنه؟ تو citadel؟ دیگه نمیشه کاری باهاش کرد؟:d
طبق سنت ME
قبل ماموریت اخر شپرد حرکت میزنه .

اسپویل از مرحله ی یکی مونده به اخر بازی
دوستان تو مرحله ی بیس سربروس, اخر مرحله بعد از مبارزه با Kai leng, این بشر دوباره پا می شه و می ره که شپرد رو بکشه.تا شمشیرش رو میاره بالا, یه انتخاب renegade میاد توی صفحه.من با وجود اینکه شخصیتم پاراگون هست, گفتم بنابر احتیاطم که شده بزنیم دکمه ی مربوط رو, بعد شپرد طی یه جرکت سینماتیک کای لنگ رو می کشه.حالا اگه این مورد Renegade رو انتخاب نمی کردیم, چی می شد؟
-------------------
دوستان بازی رو توی چه Level تموم کردید؟من با ایمپورت کردن شخصیت نسخه ی دو بازی رو از لول 30 شروع کردم, به جز یه ماموریت فرعی به خاطر باگ بقیه ی ماموریت ها رو کامل انجام دادم.
Level
55
بازی رو تموم کردم.
این رو هم جواب بدید ممنون می شم

دوستان یه خواهشی دارم!
کسی سیو نسخه دو بازی رو داره؟! من دو رو با پی سی بازی کردم سیوم رو نمی تونم تبدیل کنم ، اگر یکی از دوستان عزیز لطف کنه سیو رو به من بده ممنون می شم!
یا اگر راهی برای تبدیل سیو پی سی به ایکس باکس می دونه! خیلی ممنون میشم.

اسپویل از مرحله ی یکی مونده به اخر بازی
دوستان تو مرحله ی بیس سربروس, اخر مرحله بعد از مبارزه با Kai leng, این بشر دوباره پا می شه و می ره که شپرد رو بکشه.تا شمشیرش رو میاره بالا, یه انتخاب renegade میاد توی صفحه.من با وجود اینکه شخصیتم پاراگون هست, گفتم بنابر احتیاطم که شده بزنیم دکمه ی مربوط رو, بعد شپرد طی یه جرکت سینماتیک کای لنگ رو می کشه.حالا اگه این مورد Renegade رو انتخاب نمی کردیم, چی می شد؟
-------------------

این رو هم جواب بدید ممنون می شم
انتخاب هم نكني شپرد جا خالي ميده ميكشتش

هرکی تموم نکرده نخونه :
این Total Military Strength کلآ برای چی بود ؟! یعنی پایین یا بالا باشه فرقش چیه ؟! من به 7143 رسوندمش ولی آخرش پایان زیاد جالبی ندیدم. Shepard که مُرد (البته این فکر نکنم ربطی به اون عدد داشته باشه و در هر صورت با اون انتخاب میمیره) ولی فقط Joker و Liara و Javik رو نشون داد. بقیه شهید شدن ؟!
اون Readiness Rating چی بود ؟! هرچی جلو رفتم فرقی نکرد و روی 50 مونده بود. سرچ کردم دیدم خیلی ها میگن باید آنلاین بازی کنیم تا بالا بره. یعنی یکی آنلاین بازی نکنه باید پایان بدتر رو ببینه ؟!
در مجموع اصلآ از پایان بازی خوشم نیومد. تا 10 دقیقه آخر فوق العاده بود ولی آخرش گند زد به کل تجربه 100 ساعته ای که از سری ME داشتم ...
پایان تلخ چیز بدی نیست ولی این یه حالتی داشت که اصلآ احساس پوچی کردم ! :|
راستی کله Quarian ها رو نشون ندادن یا من ندیدم ؟! :|
ویرایش ! :دی دیدمش !

آخرین ویرایش:
هرکی تموم نکرده نخونه :
این Total Military Strength کلآ برای چی بود ؟! یعنی پایین یا بالا باشه فرقش چیه ؟! من به 7143 رسوندمش ولی آخرش پایان زیاد جالبی ندیدم. Shepard که مُرد (البته این فکر نکنم ربطی به اون عدد داشته باشه و در هر صورت با اون انتخاب میمیره) ولی فقط Joker و Liara و Javik رو نشون داد. بقیه شهید شدن ؟!
اون Readiness Rating چی بود ؟! هرچی جلو رفتم فرقی نکرد و روی 50 مونده بود. سرچ کردم دیدم خیلی ها میگن باید آنلاین بازی کنیم تا بالا بره. یعنی یکی آنلاین بازی نکنه باید پایان بدتر رو ببینه ؟!
در مجموع اصلآ از پایان بازی خوشم نیومد. تا 10 دقیقه آخر فوق العاده بود ولی آخرش گند زد به کل تجربه 100 ساعته ای که از سری ME داشتم ...
پایان تلخ چیز بدی نیست ولی این یه حالتی داشت که اصلآ احساس پوچی کردم ! :|
راستی کله Quarian ها رو نشون ندادن یا من ندیدم ؟! :|
اون پايان هم زياد فرقي نداره واقعا اين همه انتخاب كرديم توي سه گانه تو پايان بازي تاثير نداشت خيلي ها هم از همين موضوع ناراضين
در مورد readiness اون بايد حتما بالا باشه اگه پايين باشه پاياني شپرد نميميره رو نميبيني شما چون روي ٧٠٠٠بوده ضرب در ٥٠ درصدتون شده كه ميشه حدودا ٣٥٠٠ براي همين مرده. منم با انلاين بازي كردن readiness رو زياد كردم
در مورد quarian يا بايد romance داشته باشي يا اونجا كه خود كشي ميكنه البته من نديدم:دي
در مورد اعضا ممكنه زنده باشن چون زمين نابود نشد كه فقط mass realy ها و reaper و .. ازبين رفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or