اخر باری .
وقتی داشتیم با TIM حرف میزدیم که قانعش کنیم اخرش دو تا گزینه های سمت چپ بسته بود ! اگه اونا باز بود چی میشد ؟
و باید مثل شماره ی قبل renegade و paragon زیاد باشه که باز شه ؟
1. باید Paragon و Renegade بالایی داشته باشی تا اون گزینه ها باز بشه. اونا معمولآ تآثیر بیشتری توی انتخاب ها میذاره.ظاهرا در بخش PC کسی حال جواب دادن نداره با اجازه سوالم رو اینجا می پرسم :
1- جریان بعضی دیالوگها که با رنگ های آبی و قرمز بعضاً نشون داده میشن و کمی هم تار هستند چیه !؟
2-
من بالاخره تونستم لیارا رو ببوسم ! :biggrin1: تا چه حد دیگه میشه جلوتر رفت و چجوری !؟
ظاهرا در بخش PC کسی حال جواب دادن نداره با اجازه سوالم رو اینجا می پرسم :
1- جریان بعضی دیالوگها که با رنگ های آبی و قرمز بعضاً نشون داده میشن و کمی هم تار هستند چیه !؟
2-
من بالاخره تونستم لیارا رو ببوسم ! تا چه حد دیگه میشه جلوتر رفت و چجوری !؟
آخه کی دلش میاد 800 پوینت بده؟آقا مولتی پلیرش خداست,کسی پایست؟
مشکل مرگ شپرد نبود ! اون رو انتظارش رو داشتم. ولی دلیل احمقانه ای که برای حمله Reaper ها آورده شد به اضافه اینکه اصلآ معلوم نشد از کجا اومدن و فقط یه چیزی (هوش مصنوعی ؟!) به نام Catalyst گفت من اینا رو درست کردم که خودش معلوم نیست چی هست. هدفش چی بوده ؟ نگران بوده که وقتی موجودات زنده دست به ساخت موجودات مصنوعی و روباتیک میزنن , این موجودات مصنوعی بر علیه اربابان خودشون شورش کنن و اون ها رو از بین ببرن. حالا راه حل چیه ؟! خود Catalyst به وسیله Reaper ها زودتر دست به کار میشه و موجودات زنده رو از بین میبره !!! مسخره نیست ؟!
آدم این همه توی 3 نسخه تلاش میکنه و آخرش میبینه این طوری میشه ، یه کم توی ذوقش میخوره ! الآن مثلآ هدف از نشون دادن Joker, Liara , Javik چی بود ؟ بقیه رو لولو خورد ؟! Garrus که از اولین نسخه باهامون بوده رو نمیشد آخر بازی نشون بدن ؟ یا خیلی های دیگه مثل Wrex , Tali و ...
یا مثلآ این همه این ور اون ور رفتم و 7000 و خورده ای نیرو جمع کردم ، پایانی که می بینم باید با کسی که 4000 تا جمع کرده یکی باشه ؟!
در مورد Mass Relay ها فکر کنم نژادهای کهکشان اگه می مُردن راضی تر بودن تا اینکه دیگه Mass Relay نداشته باشن ! یعنی رسمآ دیگه هیچ کاری نمیتونن بکنن ! دیگه نمیتونن ارتباطی با همدیگه داشته باشن !
راستی اگه مثلآ ملکه Rachni ها رو توی 1 می کشتم چی میشد ؟ توی 3 اصلآ اون مرحله و Rachni هایی که توی مراحل دیگه هستن نمی اومدن ؟! اگه توی 3 در هر صورت میان , پس چیزی به نام تصمیم گیری وجود نداشته در اون قسمت !
هستم داداش !آقا مولتی پلیرش خداست,کسی پایست؟
اون Catalyst فکط کنم از ضمیر ما استفاده میکرد . یعنی تنها نبود . من فکر میکنم این خودش یک هوش مصنوعی پیشرفته هست که یک تژاد پیشرفته ای اینو ساخته باشه . همونجوری که ریپرها و Mass Relay هارو ساختن . این کاتالیست فقط کنترلشون میکنه .
این کار خیلی مسخرست ولی اگه بیشتر دقت کنیم بنظر من یک فرقایی هم داره !:d اینکه اگه موجودات زنده ، روبات ها رو بسازن و روباتها بر علیهشون شورش کنن و شکستشون بدن دیگه جا برای پیشرفت هیچ نژاد زنده ای تا بینهایت نمیمونه . ولی وقتی ریپرها حمله کنن کل کهکشان رو نابود نمیکنن بلکه نژاد های اولیه رو زنده نگه میدارن و بهشون فرصت پیشرفت میدن . خودشون هم دیگه تا 50000 سال که خیلی هم غیبشون میزنه .
کاملا باهات موافقم . تو این موضوع خیلی کم کاری شده . آخر بازی رو باید قبل ماموریت آخر دونست موقعی که هم اسکواد جمع شده بودن .:d
یعنی تو میگی حاضر بودن نسلشون منقرض بشه ولی باهم ارتباط داشته باشن ؟!:d حرف غیر منطقی ای هست . مطمئنا جونشون خیلی واسشون مهمتره . تازه موتورهای FTL هم رو سفینه هاشون نسبه که میتونن با سرعت نور حرکت بکنن . پس وضع به اون اسف باری نیست .:d بنظرم این بهایی بود که واسه نابودی خطر به این بزرگی باید داده میشد . نمیشه همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه !:d