Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

ظاهرا در بخش PC کسی حال جواب دادن نداره با اجازه سوالم رو اینجا می پرسم :

1- جریان بعضی دیالوگها که با رنگ های آبی و قرمز بعضاً نشون داده میشن و کمی هم تار هستند چیه !؟
2-
من بالاخره تونستم لیارا رو ببوسم ! :دی تا چه حد دیگه میشه جلوتر رفت و چجوری !؟ :">

اخر باری .
وقتی داشتیم با TIM حرف میزدیم که قانعش کنیم اخرش دو تا گزینه های سمت چپ بسته بود ! اگه اونا باز بود چی میشد ؟
و باید مثل شماره ی قبل renegade و paragon زیاد باشه که باز شه ؟
نمیدونم در حالت معمولی چی میشه ولی اگه اون گزینه آبی سمت چپ رو بزنی ، یه کم باهاش صحبت میکنه و آخرش Illusive Man خودکشی میکنه و میمیره !
آره دیگه فکر کنم باید اونا بالا باشه.

1- جریان بعضی دیالوگها که با رنگ های آبی و قرمز بعضاً نشون داده میشن و کمی هم تار هستند چیه !؟
2-
من بالاخره تونستم لیارا رو ببوسم ! :biggrin1: تا چه حد دیگه میشه جلوتر رفت و چجوری !؟ :">
1. باید Paragon و Renegade بالایی داشته باشی تا اون گزینه ها باز بشه. اونا معمولآ تآثیر بیشتری توی انتخاب ها میذاره.
2.
خیلی جلوتر میشه رفت !! :دی باید همش بهش سر بزنی و با بقیه هم ارتباط عاطفی نداشته باشی.

EMS رو از کجا باید بای فهمید؟؟؟
اخر سر اون یارو رو با کدوم دیالگ ها قانع به نجات زمین کنم

---------- نوشته در 11:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:09 AM ارسال شده بود ----------

کجا لیرا رو بوسیدی کی !!! منو هیچ تحویل نمیگیره

2-
من بالاخره تونستم لیارا رو ببوسم ! :دی تا چه حد دیگه میشه جلوتر رفت و چجوری !؟ :">

1-قرمزها شپرد خشن برخورد میکنه ولی ابیا با ملایمت

چقدر دارم لذت میبرم!
دوستان ماموریت اصلیا همونایین که با نور آبی هی فلش میزنن؟
+
ماموریتاش خیلی عالی شدن و هیچ کم و کسری تو بازی دیده نمیشه!
گرافیکشم که عالی شده ولی هنوزم که هنوزه بعد این همه سال کیفیت صورت و لباس اندرسون مضخرفه:|
الان اینجام :
femal krogan رو نجات دادم:دی

یه تعدادی از لحظات جالب بازی رو ازشون عکس گرفته بودم که اینجا میذارم. البته لحظات جالب خیلی بیشتر از اینا بود ولی همینا رو تونستم عکس بگیرم و بقیه از دستم رفت ! :دی
هرکی تموم نکرده باز نکنه :

شوخی EDI و قیافه Shepard :دی

شهر باستانی Krogan ها با مجسمه ها و نقاشی ها + صحنه خاطره انگیز حمله Thresher Maw اعظم به Reaper بدبخت !

وسط حمله Reaper ها برقصیم ! :دی البته به قول Joker این رقص برای رهایی از بدبختی ها هست ! :دی

آثار باستانی Asari ها و مشخص شدن این موضوع که Prothean ها در حقیقت Asari ها رو تعلیم دادن و اون کسی که Asari ها عبادتش میکنن یه Prothean بوده !!

مستی Tali !!! =))

عاشق و معشوق ! :دی البته عکس رو چند ثانیه بعدش گرفتم ! :دی

یه صحنه فوق العاده زیبا و مهیج که البته آخر بازی گند خورد توش ! :| فکر میکردم 7000 تا نیرو جمع کردم حداقل یه نتیجه ای می بینم ولی فرقی با کسی که 2000 تا نیرو جمع میکنه نداشت.

دو همراه قدیمی در کنار هم !

لحظه وداع ! :(( حیف که آخرش بعد از 100 ساعت بازی یه ویدئوی 1 دقیقه ای بهمون نشون ندادن که چه بلایی سر اینا اومد.

هرکی شخصیت DLC رو نداره ، باز نکنه :
حکم قمار در جامعه Prothean ها ! =))

بالاخره دیشب بعد از 26 ساعت و 22 دقیقه تموم شد
اشلی رو هم بلند کردیم البته تو عمل انجام شده قرار گرفتم:d
با قسمتی که kl رو کشتم خیلی حال کردم مردک برای ما شاخ شده بود
yahoo_4.gif

this is for miranda son of a bitch
مگه قرار نبود فقط ریپرها نابود بشند چرا سربازا هم که داشتند می جنگیدند هم به f رفتند؟
چرا mass relay ها نابود شد؟

آخرین ویرایش:
مشکل مرگ شپرد نبود !‌‌‌‌‌‌ :دی اون رو انتظارش رو داشتم. ولی دلیل احمقانه ای که برای حمله Reaper ها آورده شد به اضافه اینکه اصلآ معلوم نشد از کجا اومدن و فقط یه چیزی (هوش مصنوعی ؟!) به نام Catalyst گفت من اینا رو درست کردم که خودش معلوم نیست چی هست. هدفش چی بوده ؟ نگران بوده که وقتی موجودات زنده دست به ساخت موجودات مصنوعی و روباتیک میزنن , این موجودات مصنوعی بر علیه اربابان خودشون شورش کنن و اون ها رو از بین ببرن. حالا راه حل چیه ؟! خود Catalyst به وسیله Reaper ها زودتر دست به کار میشه و موجودات زنده رو از بین میبره !!! مسخره نیست ؟! :دی
آدم این همه توی 3 نسخه تلاش میکنه و آخرش میبینه این طوری میشه ، یه کم توی ذوقش میخوره !‌ الآن مثلآ هدف از نشون دادن Joker, Liara , Javik چی بود ؟ بقیه رو لولو خورد ؟!‌ :دی Garrus که از اولین نسخه باهامون بوده رو نمیشد آخر بازی نشون بدن ؟ یا خیلی های دیگه مثل Wrex , Tali و ...
یا مثلآ این همه این ور اون ور رفتم و 7000 و خورده ای نیرو جمع کردم ، پایانی که می بینم باید با کسی که 4000 تا جمع کرده یکی باشه ؟!‌ :دی
در مورد Mass Relay ها فکر کنم نژادهای کهکشان اگه می مُردن راضی تر بودن تا اینکه دیگه Mass Relay نداشته باشن ! :دی یعنی رسمآ دیگه هیچ کاری نمیتونن بکنن ! دیگه نمیتونن ارتباطی با همدیگه داشته باشن !
راستی اگه مثلآ ملکه Rachni ها رو توی 1 می کشتم چی میشد ؟ توی 3 اصلآ‌ اون مرحله و Rachni هایی که توی مراحل دیگه هستن نمی اومدن ؟!‌‌ :دی اگه توی 3 در هر صورت میان , پس چیزی به نام تصمیم گیری وجود نداشته در اون قسمت !

اون Catalyst فکط کنم از ضمیر ما استفاده میکرد . یعنی تنها نبود . من فکر میکنم این خودش یک هوش مصنوعی پیشرفته هست که یک تژاد پیشرفته ای اینو ساخته باشه . همونجوری که ریپرها و Mass Relay هارو ساختن . این کاتالیست فقط کنترلشون میکنه .

این کار خیلی مسخرست ولی اگه بیشتر دقت کنیم بنظر من یک فرقایی هم داره !:d اینکه اگه موجودات زنده ، روبات ها رو بسازن و روباتها بر علیهشون شورش کنن و شکستشون بدن دیگه جا برای پیشرفت هیچ نژاد زنده ای تا بینهایت نمیمونه . ولی وقتی ریپرها حمله کنن کل کهکشان رو نابود نمیکنن بلکه نژاد های اولیه رو زنده نگه میدارن و بهشون فرصت پیشرفت میدن . خودشون هم دیگه تا 50000 سال که خیلی هم غیبشون میزنه .

کاملا باهات موافقم . تو این موضوع خیلی کم کاری شده . آخر بازی رو باید قبل ماموریت آخر دونست موقعی که هم اسکواد جمع شده بودن .:d

یعنی تو میگی حاضر بودن نسلشون منقرض بشه ولی باهم ارتباط داشته باشن ؟!:d حرف غیر منطقی ای هست . مطمئنا جونشون خیلی واسشون مهمتره . تازه موتورهای FTL هم رو سفینه هاشون نسبه که میتونن با سرعت نور حرکت بکنن . پس وضع به اون اسف باری نیست .:d بنظرم این بهایی بود که واسه نابودی خطر به این بزرگی باید داده میشد . نمیشه همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه !:d

کسی جواب ما رو نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اون Catalyst فکط کنم از ضمیر ما استفاده میکرد . یعنی تنها نبود . من فکر میکنم این خودش یک هوش مصنوعی پیشرفته هست که یک تژاد پیشرفته ای اینو ساخته باشه . همونجوری که ریپرها و Mass Relay هارو ساختن . این کاتالیست فقط کنترلشون میکنه .

این کار خیلی مسخرست ولی اگه بیشتر دقت کنیم بنظر من یک فرقایی هم داره !:d اینکه اگه موجودات زنده ، روبات ها رو بسازن و روباتها بر علیهشون شورش کنن و شکستشون بدن دیگه جا برای پیشرفت هیچ نژاد زنده ای تا بینهایت نمیمونه . ولی وقتی ریپرها حمله کنن کل کهکشان رو نابود نمیکنن بلکه نژاد های اولیه رو زنده نگه میدارن و بهشون فرصت پیشرفت میدن . خودشون هم دیگه تا 50000 سال که خیلی هم غیبشون میزنه .

کاملا باهات موافقم . تو این موضوع خیلی کم کاری شده . آخر بازی رو باید قبل ماموریت آخر دونست موقعی که هم اسکواد جمع شده بودن .:d

یعنی تو میگی حاضر بودن نسلشون منقرض بشه ولی باهم ارتباط داشته باشن ؟!:d حرف غیر منطقی ای هست . مطمئنا جونشون خیلی واسشون مهمتره . تازه موتورهای FTL هم رو سفینه هاشون نسبه که میتونن با سرعت نور حرکت بکنن . پس وضع به اون اسف باری نیست .:d بنظرم این بهایی بود که واسه نابودی خطر به این بزرگی باید داده میشد . نمیشه همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه !:d
آره اون کلآ هرچی بود (که همون هوش مصنوعی بهترین نظریه هست) تونسته ذهن Shepard رو بخونه و این پسره رو جلوش بیاره ! :دی ولی کاش میشد بعد از 100 ساعت فهمید این Catalyst و Reaper ها از کجا اومدن ! چون بعیده دیگه توی نسخه های بعدی داستان در مورد Reaper ها باشه ، مگر اینکه داستان در مورد پیدایش اینا باشه. بعد خیلی دوست داشتم یه Reaper اعظم (مثل Sovereign و Harbinger) هم توی ME3 باشه که صداش رو زیاد بشنویم یا باهامون صحبت کنه و اینا ! :دی فقط یه Reaper بدبختی بود که موقع مرگ چرت و پرت گفت و مُرد ! :دی

آخه خیلی ضایع هست ! :دی هی نژادهای بدبخت زحمت بکشن و رشد کنن و آخرش منهدم بشن ! :دی اصلآ مگه این Reaper ها و صاحبشون وکیل وصی ملت هستن که براشون تصمیم میگیرن و این طوری هم از تصمیمشون دفاع میکنن ؟! :دی

خب کل کهکشان به این Mass Relay ها وابسته بودن ! اگه اینا نباشن مسافرت هاشون خیلی بیشتر طول میکشه و شاید وسط راه پیر بشن ! :دی ولی حالا این مورد به نظرم زیاد مشکلی نداره و قابل قبوله در کل ! :دی

رفتم دو تا پایان دیگه رو هم دیدم. باز صد رحمت به پایان سمت راست (از بین رفتن Reaper ها)
توی پایان وسطی که رسمآ حالت کمدی داشت ! :دی همه چیز (از برگ درخت ها تا Joker و EDI) و در کل همه موجودات تبدیل شدن به ترکیبی از زنده و مصنوعی ! خیلی خنده دار بود ! :دی
پایان سمت چپ باز یه کمی بهتر بود ولی اینم عجیب بود که یه گله Reaper برای تکمیل چرخه 50 هزار ساله این همه زحمت بکشن و بیان و آخرش مثل حیوانات رام شده بلند بشن برن !! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or