Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

درود ؛ دوستان یک دیتا بیس برای چهره شپرد های مذکر و مونث شماره سوم معرفی کنن ممنون میشم :دی ! که کدها رو وارد کنیم و چهره تحویلمون بده :دی ! من خیلی خوش سلیقه نیستم و ترجیح میدم انتخاب کنم تا خلق :دی !
هر چی دیتا بیس هست مخصوص نسخه دومه :| واسه سوم نیست .

من جز کدوم پایانم؟
کلا همه چی نابود شد یه تیکه برگ نشون داد بعد در نورماندی باز شد بعد نشون داد که پدربزرگ داشت برا بچه داستان شپرد رو می گفت :d
ویرایش :الان یکی تو یوتیوب دیدم سربازا زنده موندند شپرد هم زنده موند برای این باید چی کار کنم؟

آخرین ویرایش:
سلام من تازه بازیو شروع کردم و رسیدم به سیتادل و تمام دیالوگ ها رو اونجا رفتم الان وارد نرماندی شدم اما مراحل رو که انجام میدم بعضی دیسک 1 هست بعضی 2 پدرم در اومد از بس دیسک عوض کردم چه ترتیبی انجام باید داد که هی ازمون نخواد دیسک عوض کنیم؟

این ری÷ر ها که همه شبیه همن شما از کجا فهمیدی ؟ و اگه انجوری باشه که خیت شدیم رفت ...
اندرسون ميگه . بين ريپر ها فقط harbinger به اون سرعت شليك ميكنه.
Harbinger appears during the final battle in London and launches a devastating attack on allied forces attempting to reach the Citadel through the Conduit

منم بازی رو تمام کردم
آخه این دیگه چه پایانی بود . همه ی ریپر ها و آدما مردند داره گریم در میاد این همه زحمت کشیدیم بازی رو تموم کردیم و آخرش ضد حال خوردیم! از شانس بد من بدترین پایان بازی رو دیدم!:cry:

منم بازی رو تمام کردم
آخه این دیگه چه پایانی بود . همه ی ریپر ها و آدما مردند داره گریم در میاد این همه زحمت کشیدیم بازی رو تموم کردیم و آخرش ضد حال خوردیم! از شانس بد من بدترین پایان بازی رو دیدم!:cry:
كلا پايانش داغون بود:d مثلا اون catalyst چي بود ؟ god ?AI?... به هيچي اشاره نكرد

من شخصیت رو از بازی قبل وارد کردم ولی گزینه ای برای انتخاب اکشن یا rpg نبود ولی دیالوگا رو خودم انتخاب میکنم این کدومه
106.gif
به جزاین دو تا بازم هست؟

صحنه های حذف شده از بازی ! تموم نکردین باز نکنین !

میتونین از طریق لینک های زیر ببینین :
1
2

3
4

مهم ترینش که اولی هست ، مربوط به اون تیکه ای میشه که Reaperـه لیزر میندازه به سمت ـمون ! بقیه ـش رو نبینین هم مهم نیست و فرق خیلی زیادی با خود بازی نداره.

منم دقایقی پیش بازی رو به انمام رسوندم اول نمراتم رو بگم بعد برم سراغ پایان

گیم پلی 9
گرافیک 9
داستان 9.5
موزیک 9

در کل 9.12

حال پایان
من پایان سمت چپی رو رفتم تمام ریپرها نیروهای خودی و غیر خودی نابود شدن فقط نورماندی عزیزم که خیلی حال میکنم باهاش تو یه سیاره ای فرود اومد درش باز شد دیگه نشون نداد کیا زنده موندن اخرش هم نبدیل به افسانه شدیم رفت ولی اون صحنه اخر نفهمیدم چی شد یه پدر و پسری باهم صحبت میکردن و پسره که خیلی شبیه کاتالیست بود مرده هم خیلی شبیه شپرد و داستان شپرد رو میخواست تعریف کنه اگه اونجاش رو کسی توضیحی داره بده بدونیم چه خبر بود سیومون هم که برگشت سال 42

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or