Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اخه هیچ چیزش مشخص نیست ولی نوشته 2012.کارگردانش احتمالا کیه؟از بین کیا قراره بازیگر شپرد مشخص بشه؟

هنوز هیچ چیزش معلوم نیست . یکچیزی مثل فیلم هیلو هست که هی دست دست میشه . بازیگرشم یکی بود خیلی شبیه شپرد بود ولی اسمشو یادم نمیاد.

الان اگه ما تو مس1 با لیارا ... و بعد تو مس2 با میراندا.... :دی . الان تو مس3 نمیتونیم با هر کسی که میخایم .... ؟

شما تو ME3 با هرکسی که بخوای میتونی رابطه داشته باشی . :d

بخاطر اینکه Wrex کار و زندگی داره یک ایل آدم زیر فرمانشن بیکار نیست بیاد تو گروه !:d اون تیکه ای هم که تو بازی هست بخاطر نجات یک کروگان ماده هست که خیلی واسشون ارزشمنده .

اتفاقا من یه جا خوندم که Urdont Wrex جزو افراد اصلی بازی میشه و اگه تو نسخه اول به فنا رفت تو این نسخه داداشش میشه جزو Squadمون.
البته شایدم حرف شما درست باشه.

این wrex برادرش یه عوضی ای هست که دومی نداره!
اگه wrex بمیره تو ME1 , این برادرش یعنی Wreav از شپرد بابت کشتن wrex تشکر می کنه! چون باعث شده خودش بشه رهبر Urdnot!
--------------------
اون کسانی که Garrus و Tali تو نسخه ی دوم رو به فنا دادن, و سیوشون رو ایمپورت می کنن با مشکل کمبود squad member مواجه نمی شن؟:d طبق راهنمایی های یه نفر توی فروم Bioware دارم یه سیو اماده می کنم برای ME3 که تقریبا همه بمیرن فقط 2 نفر زنده بمونن که خود شپرد نمیره!چه سیوی بشه:d

این خر مگسه thane
=))
دمت گرم!:))
اگه wrex بمیره تو ME1 , این برادرش یعنی Wreav از شپرد بابت کشتن wrex تشکر می کنه! چون باعث شده خودش بشه رهبر Urdnot!
:| عجب بیشرفیه!:|
طبق راهنمایی های یه نفر توی فروم Bioware دارم یه سیو اماده می کنم برای ME3 که تقریبا همه بمیرن فقط 2 نفر زنده بمونن که خود شپرد نمیره!چه سیوی بشه:d
خو الان این کار رو میکنی که چی بشه!؟:دی

:| عجب بیشرفیه!:|

این کروگانا کلا همینطورن :دی توی نسخه یک هم Wrex میگه که خودش پدرش رو کشته :دی

اتفاقا من یه جا خوندم که Urdont Wrex جزو افراد اصلی بازی میشه و اگه تو نسخه اول به فنا رفت تو این نسخه داداشش میشه جزو Squadمون.
البته شایدم حرف شما درست باشه.

نه همچین چیزی نیست . افراد گروهمون اینا هستن که تا الان تایید شدن : Ashley ( Kaiden ) - Tali - Liara - Garrus -James Vega

کا گروه هم شش نفره هست . که آخریش یک سورپرایز هست . یک شخصیت اضافه هم تو N7 CE هست .

نه همچین چیزی نیست . افراد گروهمون اینا هستن که تا الان تایید شدن : Ashley ( Kaiden ) - Tali - Liara - Garrus -James Vega

کا گروه هم شش نفره هست . که آخریش یک سورپرایز هست . یک شخصیت اضافه هم تو N7 CE هست .

آخریش گفته نشده شخصیت جدید خواهد بود یا قدیمی!؟ پس تکلیف اونایی که کشته شدن چی میشه؟!:دی یا اونایی که زنده موندن؟!
فکر کنم حالت پیش فرض بازی این 5تا شخصیت باشه درسته؟!

بخاطر اینکه Wrex کار و زندگی داره یک ایل آدم زیر فرمانشن بیکار نیست بیاد تو گروه !:d اون تیکه ای هم که تو بازی هست بخاطر نجات یک کروگان ماده هست که خیلی واسشون ارزشمنده .
پس تو نسخه 1 واسه چی تو تیم بود؟!:دی
تو نسخه سوم دقیقا مشخص نشده چه میزان تو بازی و پیش بردن بازی تاثیر داره؟! یکی از شخصیت ها مهم ولی غیر قابل بازی خواهد بود؟! یا چیزی در این مورد گفته نشده...
ببخشید یه خورده اطلاعاتم از لحاظ Story پایینه!:دی

سهیل علاوه بر اینا Thane هم توی گروه هست ( توی عکسها دیدمش :دی ) در ضمن دوتا شخصیت دیگه هم مشخص شدن که صفحه های قبلی بهروز عکسشون رو گذاشت ( اسپویلید :دی )

پَ این نقاب داره کیه؟ یعنی جیمز وگاِ؟:-/
کسی اینجا بازی رو پیش خرید کرده؟
اره اون نقاب داره احتمالا Vega هستش.البته تو این تریلر special forces یه تیکه شپرد رو کنار anderson هم نشون می داد
من نسخه ی N7 Digital Deluxe رو برای PC پیش خرید کردم.

آخریش گفته نشده شخصیت جدید خواهد بود یا قدیمی!؟ پس تکلیف اونایی که کشته شدن چی میشه؟!:دی یا اونایی که زنده موندن؟!
فکر کنم حالت پیش فرض بازی این 5تا شخصیت باشه درسته؟!

پس تو نسخه 1 واسه چی تو تیم بود؟!:دی
تو نسخه سوم دقیقا مشخص نشده چه میزان تو بازی و پیش بردن بازی تاثیر داره؟! یکی از شخصیت ها مهم ولی غیر قابل بازی خواهد بود؟! یا چیزی در این مورد گفته نشده...
ببخشید یه خورده اطلاعاتم از لحاظ Story پایینه!:دی

کلا 6 نفر تو گروهمون هستن . یکی هم مخصوص N7 CE . پنج تا تایید شدن . دو تا دیگه هم تقریبا معلومه . عکساشونو صفحات قبل میتونی ببینی .

اکثر شخصیتهای شماره های قبلی تو این شماره هستن ولی تو گروهمون نیستن .

تو اول شماره دو نشون داد رییس قبیلشون شد دیگه !:d دیگه نمیتونه ول کنه بیاد .:d

سهیل علاوه بر اینا Thane هم توی گروه هست ( توی عکسها دیدمش :دی ) در ضمن دوتا شخصیت دیگه هم مشخص شدن که صفحه های قبلی بهروز عکسشون رو گذاشت ( اسپویلید :دی )

توی بازی هست قبول ولی تو Squad هم هست ؟!:d من که جایی ندیدم . اون دوتایی که بهروز اسپویل کرد یکیش واسه N7 هست اون یکی هم تو گروهمون هست .

توی بازی هست قبول ولی تو Squad هم هست ؟!:d من که جایی ندیدم . اون دوتایی که بهروز اسپویل کرد یکیش واسه N7 هست اون یکی هم تو گروهمون هست .

توی Squad هم هست ، توی یکی از عکس ها اسلحه دستش بود و پشت سر شپرد ایستاده بود

بزار ببینم میتونم عکسش رو پیدا کنم :دی

توی Squad هم هست ، توی یکی از عکس ها اسلحه دستش بود و پشت سر شپرد ایستاده بود

بزار ببینم میتونم عکسش رو پیدا کنم :دی

با یک عکس که نمیشه همچین حرفی زد . یک خبری شایعه ای چیزی . شاید واسه یک مرحله تو گروهمون باشه که من از خدامه !:d ولی کلا بخواد باشه تا چیزی نبینم باور نمیکنم .

در ادامه صحبت سهيل و بقيه دوستان خواستم چند تا نكته رو بگم كه
اول اينكه افرادي كه توي گروه هستن مطمئنا بيشتر از نسخه قبلي هست چون تو شماره قبل (با احتساب DLC ها) ١١ نفر تو گروهمون بودن و اين سري هم بنا بر روال كار بايوور بايد بيشتر باشن
مورد بعدي اينكه تا اونجايي كه من متوجه شدم ركس هم بايد باشه تو گروهمون چراكه توي يكي از اخرين تريلرها نشون ميىه كه husk ها و ارباباشون (reaper ها :d ) به توچانكا كه محل كلوني كروگن ها هست حمله ميكنن و حتي اون موجود زيبا the maw هم به يدونه از اين سفينه هاي ريپرها حمله ميكنه ....كه اين صحنه ها احتمال متحد شدن ركس و بازگشتش رو بيشتر ميكنه*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or