اخه هیچ چیزش مشخص نیست ولی نوشته 2012.کارگردانش احتمالا کیه؟از بین کیا قراره بازیگر شپرد مشخص بشه؟
الان اگه ما تو مس1 با لیارا ... و بعد تو مس2 با میراندا.... . الان تو مس3 نمیتونیم با هر کسی که میخایم .... ؟
بخاطر اینکه Wrex کار و زندگی داره یک ایل آدم زیر فرمانشن بیکار نیست بیاد تو گروه !:d اون تیکه ای هم که تو بازی هست بخاطر نجات یک کروگان ماده هست که خیلی واسشون ارزشمنده .
این خر مگسه thane
عجب بیشرفیه!این wrex برادرش یه عوضی ای هست که دومی نداره!
اگه wrex بمیره تو ME1 , این برادرش یعنی Wreav از شپرد بابت کشتن wrex تشکر می کنه! چون باعث شده خودش بشه رهبر Urdnot!
خو الان این کار رو میکنی که چی بشه!؟طبق راهنمایی های یه نفر توی فروم Bioware دارم یه سیو اماده می کنم برای ME3 که تقریبا همه بمیرن فقط 2 نفر زنده بمونن که خود شپرد نمیره!چه سیوی بشه:d
عجب بیشرفیه!
این کروگانا کلا همینطورن توی نسخه یک هم Wrex میگه که خودش پدرش رو کشتهاین wrex برادرش یه عوضی ای هست که دومی نداره!
اگه wrex بمیره تو ME1 , این برادرش یعنی Wreav از شپرد بابت کشتن wrex تشکر می کنه! چون باعث شده خودش بشه رهبر Urdnot!
اتفاقا من یه جا خوندم که Urdont Wrex جزو افراد اصلی بازی میشه و اگه تو نسخه اول به فنا رفت تو این نسخه داداشش میشه جزو Squadمون.
البته شایدم حرف شما درست باشه.
نه همچین چیزی نیست . افراد گروهمون اینا هستن که تا الان تایید شدن : Ashley ( Kaiden ) - Tali - Liara - Garrus -James Vega
کا گروه هم شش نفره هست . که آخریش یک سورپرایز هست . یک شخصیت اضافه هم تو N7 CE هست .
پس تو نسخه 1 واسه چی تو تیم بود؟!بخاطر اینکه Wrex کار و زندگی داره یک ایل آدم زیر فرمانشن بیکار نیست بیاد تو گروه !:d اون تیکه ای هم که تو بازی هست بخاطر نجات یک کروگان ماده هست که خیلی واسشون ارزشمنده .
نه همچین چیزی نیست . افراد گروهمون اینا هستن که تا الان تایید شدن : Ashley ( Kaiden ) - Tali - Liara - Garrus -James Vega
کا گروه هم شش نفره هست . که آخریش یک سورپرایز هست . یک شخصیت اضافه هم تو N7 CE هست .
آخریش گفته نشده شخصیت جدید خواهد بود یا قدیمی!؟ پس تکلیف اونایی که کشته شدن چی میشه؟! یا اونایی که زنده موندن؟!
فکر کنم حالت پیش فرض بازی این 5تا شخصیت باشه درسته؟!
پس تو نسخه 1 واسه چی تو تیم بود؟!
تو نسخه سوم دقیقا مشخص نشده چه میزان تو بازی و پیش بردن بازی تاثیر داره؟! یکی از شخصیت ها مهم ولی غیر قابل بازی خواهد بود؟! یا چیزی در این مورد گفته نشده...
ببخشید یه خورده اطلاعاتم از لحاظ Story پایینه!
سهیل علاوه بر اینا Thane هم توی گروه هست ( توی عکسها دیدمش ) در ضمن دوتا شخصیت دیگه هم مشخص شدن که صفحه های قبلی بهروز عکسشون رو گذاشت ( اسپویلید )
توی بازی هست قبول ولی تو Squad هم هست ؟!:d من که جایی ندیدم . اون دوتایی که بهروز اسپویل کرد یکیش واسه N7 هست اون یکی هم تو گروهمون هست .
توی Squad هم هست ، توی یکی از عکس ها اسلحه دستش بود و پشت سر شپرد ایستاده بود
بزار ببینم میتونم عکسش رو پیدا کنم