Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

در ادامه صحبت سهيل و بقيه دوستان خواستم چند تا نكته رو بگم كه
اول اينكه افرادي كه توي گروه هستن مطمئنا بيشتر از نسخه قبلي هست چون تو شماره قبل (با احتساب DLC ها) ١١ نفر تو گروهمون بودن و اين سري هم بنا بر روال كار بايوور بايد بيشتر باشن
مورد بعدي اينكه تا اونجايي كه من متوجه شدم ركس هم بايد باشه تو گروهمون چراكه توي يكي از اخرين تريلرها نشون ميىه كه husk ها و ارباباشون (reaper ها :d ) به توچانكا كه محل كلوني كروگن ها هست حمله ميكنن و حتي اون موجود زيبا the maw هم به يدونه از اين سفينه هاي ريپرها حمله ميكنه ....كه اين صحنه ها احتمال متحد شدن ركس و بازگشتش رو بيشتر ميكنه*

نه آریا . خود Bioware اعلام کرده که گروهمون شش نفره هست تا تمرکز روشون بیشتر بشه .

درباره رکس هم باید بگم که تو اسکوادمون نمیاد ولی همونطوری که تو ویدئو مرحله Sur'kesh دیدیم از طریق صدا باهامون در ارتباط هست . اون ماموریتی که تو توچانکا هست و توش Tresher Maw رو نشون میده مربوط به Mordin و Genophage میشه .

من اینطور فکر میکنم که رکس تو این شماره حتی ممکنه رییس کل کروگان ها بشه و مارو در برابر ریپرها یاری کنه . شخصی که این همه زیر دستش هستن و داره واسه جنگ با ریپرها آماده میشه با عقل جوردرنمیاد بیاد تو اسکوادمون .

با این حال, من فکر می کنم علاوه بر اون Squad member های اصلی ای که داریم, یه سری به طور موقتی حداقل برای یه مرحله وارد تیم بشن.یه چیزی درست مثل Lair of the shadow broker برای ME2 که لیارا جزو تیم بود.حالا شاید همچین چیزی تایید شده باشه قبلا و من نمی دونم.

خب مثله اینکه ایندفعه تو Squadهامون Korgan وجود نداره.:(
من Korgan میخوام...:((اگه صداشونو نشنوم خوابم نمیبره.
----------------------------------------------------------------------
راستی کسی جایی رو میشناسه که بشه سیوهای Mass Effect 2 رو دان کرد...

سوالات gamespot از اقای مایک گمبل در مورد مس افکت:

1- ایا میشه قبل از آغاز مس 3 تصمیماتی در مورد اتفاقات نسخه 1 و2 اتخاذ کرد؟(مثل زنده نگه داشتن یا کشتن رکس )؟
اگر سیو از نسخه های قبلی وارد بازی نکرده باشیم میشه یک سری از تصمیمات رو در ابتدای بازی اتخاذ کرد.

2- چندتا کارکتر قابل بازی در تیم هست؟
ایشون میگه نمیتونم بگم ولی کمتر از نسخه 2 هست چون خواستیم رابطه شپرد با یاراش غنی تر بشه. همچنین اینطوری بهتر میشه کارکتر ها رو بهتر پرورش داد

3-آیا کاستومی به تیم بر میگرده ترجیحا به عنوان گزینه رومانس؟
نمیتونم بگم کاتسومی چطوری به بازی برمیگرده ولی باید بگم که توی بازی هست و تاثیر خودشو در داستان داره و مطمئنا در بازی ملاقاتش میکنیم.

4-آیا رکس به ترکیب تیم شپرد بر میگرده ترجیحا به عنوان گزینه رومانس؟
اینم نمیتونم بگم ولی اگر زنده باشه به بازی بر میگرده

5- ایا تمامی شخصیت های مس افکت 1 و 2 به بازی بر میگردند؟
همه یاران قبلی شپرد به شکل های مختلف به بازی برمیگردند. برای نویسنده ها ناراحتم که بعضی مواقع باید دیالوگ های زیادی مینوشتند که بشه مطمئن شد تمامی جوانب داستان در اختیار گیمر قرار میگره. همچنین نویسنده ها دیالوگ های زیادی نوشتند که اگر گیمری سیو ایمپورت نکنه و یا برای اولین باره مس افکت رو بازی میکنه بتونه با شخصیت ها اشنا شه و خلاصه ای از اتفاقات قبلی براش گفته شه تا براش بازی گنگ نباشه.

6-آیا صورت تالی رو میبینیم؟
نمیتونم بگم این اتفاق میفته یا نه خودتون باید بازی کنید ولی هواداران درخواست کرده بودند و ما هم این درخواست رو جدی گرفتیم

7-آیا در بازی به لندن سفر خاهیم کرد؟
ایشون میگه خوده زمین جای مهمی در بازیه و امکان داره حتی بعد از فرار از زمین( ونکوور) در مرحله اول باز هم به این شهر برردیم ولی نمیشه به طور دقیق نمیشه گفت به کجاهای زمین سر میزنیم . ما در تیزر اول لندن رو نشون دادیم تا همه متووجه بشن که کل زمین توسط ریپر ها مورد حمله قرار گرفته شده .

8- آیا امکان ایجاد تغییرات در اسلحه و زره و کارکتر در بازی هست؟
اره تغییرات زیادی میشه در اسلحه و زره ایجاد کرد که البته حتما همم لازم نیست ولی برای کسانی که دوست دارن این امکان ایجاد شده.

9- آیا به ما اطمینان میدین که این بازی یک شوتر نخواهد بود و المان های rpg هم داره؟
ما سیستم اکشن بازی رو بهبود دادیم ولی بهتون قول میدیم که بازی شووتر نخواهد بود بلکه ما المان های rpg نسخه 1 رو برگردوندیم. توانایی ایجاد تغییرات در اسلحه و زره و همچنین اضافه کردن power evolution options ( احتمالا بشه در نیرو ها هم تغییراتی ایجاد کرد) همش به صورتیه که حتی امکان داره شپرد دوست شما با شپرد شما خیلی متفاوت باشه و دست گیمر در ایجاد تغییرات بازه. هرکسی که نگرانه کهبازی المان های rpg کمتری داره وقتی بازی رو بازی کنه نظرش عوض میشه.

10- ایا میشه کهکشان یا مثلا سیتادل رو ازادانه گشت؟
تمرکز اصلی مس 3 بیشتر روی جنگه ولی ما خودمون هم دسوت داریم امکان ازادنه گشت در مکان های مختلف رو به گیمر بدیمچون اتفاقات فرعی و مراحل فرعی برای ما اهمیت زیادی داره . همچنین بزرگی( در مس 1 میشد به راحتی در سیتادل گشت) و امکان گشتن سیتادل به بازی برمیگرده.همچنین در کهکشان در طول بازی مناطقی خواهد بود که زیر حمله ریپر هسات و این به گیمر فشار میاره تا علاوه بر انجام کارهای عادی در بازی به کمک ساکنان اون مناطق هم بره .

11- ایا سیاره گردی با mako یا با مس افکت 2 به بازی بر میگرده؟
گشتن سیارات دیگه برای ما خیلی مهمه و سعی کردیم یک سیستم خلاقانه دیگه برای این کار ایجاد کنیم و در مس 3 سیستمش با مس 1 و 2 فرق میکنه.

12- ایا مس افکت 4 هم خواهد امد؟
مس 3 پایان قصه شپرده ولی به این معنی نیست که مس افکت های بعدی ساخته نشه ما خیلی تلاش کردیم که بازی و داستانش رو گسترش بدیم برای همین مطمئنا نسخه های بعدی خواهد بود.
نمیتونم بگم این اتفاق میفته یا نه خودتون باید بازی کنید ولی هواداران درخواست کرده بودند و ما هم این درخواست رو جدی گرفتیم

منبع

هیچی فقط خواستم تاپیکو بیارم بالا! :| :d

Timer will update approximately every 2 hours

-----------------

بریم سر بحث شیرین میانگین ! :d

پیش بینی من: Meta: 94

فکر نکنم بتونه بیشتر از ME2 بشه! :d

-----

ادیت: این 5 تا ویدیو تازه اومدن:
Mass Effect 3 is almost here, so today we relaunch the Mass Effect 3 Website with new art, new videos and new information.

:Plan your Custom Arsenal
http://masseffect.bioware.com/about/arsenal/

:Choice matters with Interactive Storytelling
http://masseffect.bioware.com/about/story/

:Check out the Intense Gameplay
http://masseffect.bioware.com/about/gameplay/

:Learn more about Co-op Multiplayer
http://masseffect.bioware.com/about/multiplayer/

:Fear the Ruthless Enemies
http://masseffect.bioware.com/about/enemies/

Get ready to save the galaxy from the Reaper onslaught in Mass Effect 3!

آخرین ویرایش:
من که از شدت انتظار دوباره دارم نسخه ی یکو بازی میکنم انصافا هنوزم عالیه
اما در مورد نسخه ی سوم باید بگم که به نظرم میترکونه:d به معنای واقعی کلمه چون اکشن بازی به شدت پیشرفت کرده و با توجه به سکانسای سینمایی فراوونی که تو همون دو سه تا تریلر E3 دیدیممیشه گفت از این نظر کامله و هیچ ایرادی نداره حرکات شپرد و توانایی هاش هم خیلی کاملتر شده خود سازنده ها هم که گفتن المانای نقش آفرینی رو هم پررنگ تر کردن و آزادی عمل هم بیشتر شده داستانم که دیگه صد در صد خیالمون ازش راحته گرافیکم که تو دموهای E3 به معنای واقعی کلمه خارق العاده بود مخصوصا تو اون قسمتی که نمای باز رو نشون میداد و اندرسون شپرد رو همراهی میکرد
با توجه به این چیزایی که گفتم به نظرم متای بازی حتما بالای 90 خواهد بود و حتی میتونه به 94.95 برسه یعنی امیدوارم که برسه

من بی صبرانه منتظرم تا دموی بازی بیاد :دی چه حالی بده بشینیم تا اومدن نسخه اصلیش آنلاین بزنیم >:d<

میانگین هم فکر کنم همون حول و حوش 95 بشه

میانگین هم فکر کنم همون حول و حوش 95 بشه

همینه! b-):d

میانگین زیر 90 میشه.حتی یک درصد هم تو این قضیه شک نداشته باشید.:d

پ.ن:میتونید این پست رو مارک کنید.

بوکمارک کمه. هوم پیج ــش می کنم! :d /:)
اگه ماه و خورشید و فلک و ستاره و EA و GameCritics و کوسه و پیاز هم دست به دست هم دهند، میانگین حداقل 92 میشه. :d
:|
58893888463397681769.jpg

-------

فردا اولین تریلر از FemShep منتشر میشه.
یه تریلر سینماتیک هم هفته آینده میاد (فکر کنم همراه با دمو)

همینه! b-):d

بوکمارک کمه. هوم پیج ــش می کنم! :d /:)
اگه ماه و خورشید و فلک و ستاره و EA و GameCritics و کوسه و پیاز هم دست به دست هم دهند، میانگین حداقل 92 میشه. :d
:|
58893888463397681769.jpg

-------

آورین بهروز همینه :دی

FemShep دیگه چیه ؟ :دی من عاشق این تریلر های سینماتیکم >:d<

ولی عجب شاهکاری بشه ها ، پایان داستان شپرد تنها تا 25 روز دیگه ، بی صبرانه منتظرم

اوه اوه...این تریلر سینماتیکاش خیلی چیزه شاخیه...واسه Mass 2 رو دیدم تا دو هفته تو کما بودم..کاشکی از این CG ها هم تو بازی ببینیم.
----------------------------------------------------------------
دوستان تو رو خدا جواب بدید.
جایی هست بشه سیوهای نسخه دوم رو برای کنسولها دانلود کرد؟

اوه اوه...این تریلر سینماتیکاش خیلی چیزه شاخیه...واسه Mass 2 رو دیدم تا دو هفته تو کما بودم..کاشکی از این CG ها هم تو بازی ببینیم.
----------------------------------------------------------------
دوستان تو رو خدا جواب بدید.
جایی هست بشه سیوهای نسخه دوم رو برای کنسولها دانلود کرد؟

نُچ :دی گشتم نبود نگرد نیست :دی
یه سایتی بود سیو های مختلف برای نسخه PC رو گذاشته بود ولی سیو های نسخه های کنسولی رو نمیتونی روی نت پیدا کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or