سلام
ظاهرا قرار شپرد آخر بازی بمیره
بچه هه کسی از اشلی تو این نسخه خبر داره؟! مثل نسخه اول یکی از شخصیت ها مهم خواهد بود؟! یا نه مثل نسخه دو فقط تو بازی زیارتش میکنیم!:biggrin1:
اینم اضافه کنم من اشلی رو زنده نگه داشته بودم.
یادمه یک جایی گفتن یک مادی شبیه هورد گیرز به این اضافه شده درسته؟ و گفته بودن توش میتونی لول اپ بشی و talentها و آپگریدهای که توش بدست میاری رو ببری بخش سینگل بازی. حالا فقط live هست یا offline هم میشه این بخش رو رفت؟
دمت گرم... آره اتفاقا اشلی رو نگه داشتم فقط و فقط هم با اون رابطه داشتم در حد فارسی1 تو نسخه دو به فرض هم با کسی رابطه داشته باشم کی میخواد بفهمه؟! بزار رابطه فارسی وانی باشهتو نسخه قبل اشلی همراهیمون نمیکرد بدلیل اینکه ما با سربروس یکی بودیم و اشلی از این قضیه ناراحت بود و بیخیالمون شد.
اما این دفعه دشمن سربروس هستیم و اشلی تو این راه ما رو همراهی میکنه و جزو نیروهامون هست.
اگه با اشلی رابطه ای داشتید در نسخه اول و در نسخه دوم با کسی رابطه نداشتید,رابطه تون ادامه دار هست و هیچ مشکلی نیست.
دمت گرم... آره اتفاقا اشلی رو نگه داشتم فقط و فقط هم با اون رابطه داشتم در حد فارسی1 تو نسخه دو به فرض هم با کسی رابطه داشته باشم کی میخواد بفهمه؟! بزار رابطه فارسی وانی باشه
راستی تو این نسخه شنیدم رکس تو بازی هست ولی تو تیم نیست؟! دلیلش نمیدونی چیه؟!
هیچکس چیزی در مورد این نمیدونه؟
چه چیزی میخوای راجع بهش بدونی ؟ فعلا که خبری ازش نیست . تو 2012 هم بعیده که بیاد .