Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بدم نمیگی ! :دی شاید مثلآ در طول پروسه تبدیل از Prothean به Collector یه اتفاقی براش افتاده و از نظر قیافه یه کم شبیه Collector ها شده ولی ذاتش Prothean مونده !! :دی
ولی کلآ چیز محشری به نظر میاد و از الآن جاش توی تیمم باز شده ! :دی

آره . :d از صورتش معلومه نصف پروسه روش انجام شده ولی بقیه بدنش هیچ شباهتی نداره .

Prothean انقدر مرموز هستن که مطمئنم خیلی زود جاشو تو تیم باز میکنه .:d از الان دارم به loyalty ش فکر میکنم . :d

نمی دونم درسته در مورد ME2 این جا بحث شه یا نه
برای زنده موندن جک اولا باید Loyalـش کنید
بعد اگه در دعوای بین میراندا و جک Paragon/Renegade کافی داشته باشید, باید از گزینه های charm و intimidate استفاده کنید تا دعوا رو بینشون خاتمه بدید
اگه Paragon/renegade کافی در اون لحظه نداشتید و مجبور شدید طرف میراندا رو بگیرید, می تونید بعدا که Paragon/renegadeـتون زیاد شد پیش جک برگردید و باهاش صحبت کنید
برای مرحله ی اخر هم حتما باید Heavy ship armor نورماندی رو اپگرید کرده باشید وگرنه جک همون اول می میره.با جیکوب در مورد اپگرید صحبت کنید تا این گزینه براتون باز بشه.
باز هم اگه بدون لویال کردنش وارد Suicide mission شدید با چینش درس اعضا ممکنه بتونید زنده نگهش دارید

تا جایی که من می دونم وقتی دعوا بین میراندا و جک شروع می شه که ماموریت لویالتی جفتشون رو انجام داده باشید.
البته اینم بگم که همیشه ماموریت میراندا رو قبل از جک می رم!:dولی اون طور که سرچ کردم و دیدم, فکر کنم دعوا بعد از لویال کردن جفتشون شروع بشه

پویا فک کنم باید اول ماموریت لویال کردن جک رو انجام بدیم و به میراندا کاری نداشته باشیم بعد موقع دعوا ، طرف جک رو بگیریم و بعد از اینا بریم ماموریت لویال کردن میراندا . اینجوری هیچ کدومشون از دست نمیرن

اره اینا رو میدونم ولی paragonام تقریبا پره ولی با جک حرف نمیزنه دیگه گزینه هاش غیره فعالن.دیگه ماموریتی هم نمونده که برم بیشتر بشه.
بلاخره واسه زنده موندن جک و میراندا باید چیکار کنیم؟! گیج شدم یه ذره!:دی

انقدر تعریف کردید که نشد نبینیشون!:dبه نظرم هر جفتشون عالی بودن
شپرد-لیارا-این یارو ِ چه شود!:d

pouria x360:
توی دمویی که تو E3 نشون دادن یکیش بود نه؟انتهای دمو Normandy Rescue Gameplay
این هنو ماهیتش مشخص نشده؟

این Prothean عجب چیز خفنیه :دی
به قول آریا از همین الان جاش توی تیمم بازه :دی

EDI هم یه جورایی Hot میزنه :دی سینا بیخیال Kelly شو بیا بریم توی کار EDI :دی =))

بهروز برای همین میگم بی سلیقه ایی دیگه :دی وقتی EDI به این Hot ـی رو میگی What The Fu&k معلوم از تالی هم ایراد میگیری دیگه :دی :|

راستی EDI الان تو Squadـه؟ یعنی میاد تو گروه و میجنگه!؟ لول!:دی
نژادش چی میشه اونوقت؟ قدرتاش چین!؟ لول به توان دو!:دی
این Prothean عجب چیز خفنیه :دی
به قول آریا از همین الان جاش توی تیمم بازه :دی

EDI هم یه جورایی Hot میزنه :دی سینا بیخیال Kelly شو بیا بریم توی کار EDI :دی =))

بهروز برای همین میگم بی سلیقه ایی دیگه :دی وقتی EDI به این Hot ـی رو میگی What The Fu&k معلوم از تالی هم ایراد میگیری دیگه :دی :|

مشکلی نیست! با کلی و ایدی Threesome میزنیم!:دی
بهروز رو هم ول کن
biggrin1.gif
از اواتارش معلومه کج سلیقست!!!
biggrin1.gif
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
برید با یه تیکه آهن Hot رومنس داشته باشید! :|:d

---------------

ویدیوی Voice Actor های بازی: (حتما نگاه کنید)
www.youtube.com/watch?v=YG9otVyV6GI

معروفاش (بازیگراش یعنی:d)
The star-studded cast for Mass Effect 3 includes the return of Golden Globe winner Sheen (“The Departed”, “Apocalypse Now”), Seth Green (“Robot Chicken”, “Family Guy”) as Joker, Tricia Helfer (“Battlestar Galactica”) as the Normandy’s A.I., Yvonne Strahovski (“Chuck”) as Miranda, and Carrie-Anne Moss (“The Matrix”) as Aria T'Loak. Other returning fan favorites include Meer and Hale as Male and Female Shepard, Ali Hillis as Dr. Liara T’Soni, Keith David (“Platoon”) as Captain Anderson and Lance Henriksen (“Aliens”) as Admiral Steven Hackett. Prinze, Jr. (“24”) and Jessica Chobot (G4 TV), as news reporter Diana Allers, are the newcomers to the series.

Wow!
Aria هم تو بازیه! >:d< (قبلا تایید شده بود؟ :-/ چون من همین الان فهمیدم) :d
--------------------------------

اون Diana Allers هم اینه:

راستی EDI الان تو Squadـه؟ یعنی میاد تو گروه و میجنگه!؟ لول!:دی
نژادش چی میشه اونوقت؟ قدرتاش چین!؟ لول به توان دو!:دی

مشکلی نیست! با کلی و ایدی Threesome میزنیم!:دی
بهروز رو هم ول کن:biggrin1: از اواتارش معلومه کج سلیقست!!!:biggrin1: :biggrin1:
فکر کنم نژادش یه چیزی بین Geth و Human باشه ! لول :دی
ای بابا فکر کنم برای رسیدن به EDI باید درگیر یه مثلث عشقی بشیم ! لول :دی
EDI , Shepard و Legion لول :دی
از این حرفا که بگذریم مهمترین عضو گروه که بر میگرده Ashely ـه که توی این نسخه شده 28 سالش و دیگه سن ازدواجشه :دی

آره بهروز کلا کج سلیقه است :دی
برید با یه تیکه آهن Hot رومنس داشته باشید! :|:d

---------------

ویدیوی Voice Actor های بازی: (حتما نگاه کنید)
www.youtube.com/watch?v=YG9otVyV6GI

معروفاش (بازیگراش یعنی:d)

Wow!
Aria هم تو بازیه! >:d< (قبلا تایید شده بود؟ :-/ چون من همین الان فهمیدم) :d
--------------------------------

اون Diana Allers هم اینه:

اتفاقا تموم Hot ـش به همین روبات بودنشه :دی

آریا که فکر کنم از اول تایید شده بود توی بازیه :دی ( آریا منظورم همون Asari ـست ، منظورم آریا رفیقمون نیست لول :دی )

این Diana کیه بهروز ؟ :دی

اتفاقا تموم Hot ـش به همین روبات بودنشه :biggrin1:

آریا که فکر کنم از اول تایید شده بود توی بازیه :biggrin1: ( آریا منظورم همون Asari ـست ، منظورم آریا رفیقمون نیست لول :biggrin1: )

این Diana کیه بهروز ؟ :biggrin1:

:|.
------
اٍ.. من نمی دونستم! :d (اتفاقا آریای خودمون یه حضور افتخاری تو بازی داره! :d در نقش یه Reaper ـه! :d)

------

فکر نکنم نقشش زیاد مهم باشه. News reporter ـه.
نقششو هم Jessica Chobot بازی میکنه (این دختره تو Daily Fix IGN هست، این همونه! :d)

Infamous-2.png

-------------

این ویدیوی بالا رو که گذاشتم حتما نگاه کن! لامصب این صدای Tricia Helfer برای EDI خداست! >:d<

یه تیکه هم از شپرد زن تو ویدیو نشون دادند: (انگار این جدیده نیست! همون قبلیست؟ :-/)

browse.php

فکر نکنم نقشش زیاد مهم باشه. News reporter ـه.
نقششو هم Jessica Chobot بازی میکنه (این دختره تو Daily Fix IGN هست، این همونه! :d)

Infamous-2.png
بابا زودتر بگو !! :دی من وقتی عکس اون یارو رو توی یکی از تاپیک ها دیدم ، به طرز فجیعی برام آشنا بود ولی هرچی فکر کردم چیزی یادم نیومد ! :دی دیگه آخرش گفتم حتمآ یه شخصیتی توی 1 یا 2 بوده که به دلیل آلزایمر یادم رفته !! :دی
خیلی شبیه جسیکا جون طراحیش کردن ! :دی

اتفاقا منم با بهروز موافقم . اصلا هات نیست !:d ولی Tricia خودشو تو BG ثابت کرده . صداش محشره . واسه همین میشه یک امیدی داشت .:d

یه تیکه هم از شپرد زن تو ویدیو نشون دادند: (انگار این جدیده نیست! همون قبلیست؟ :-/)

نه خودشه .:d

فکر کنم سیوهاشو ایمپورت کرده که قیافه قبلی اومده.

آره به احتمال زیاد سیوهاش رو ایمپورت کرده

اسپویل :
راستی این Prothean ـه حرف هم میزنه ؟
چون من که یادم نمیاد Collector ها رو در حال حرف زدن دیده باشم ، فقط وقتی فرماندشون کنترل یکیشون رو در اختیار میگرفت میگفت assuming control

دوش واقعا داستان خیره کننده ای برای کاراکتر ها و یه بازی داشت. مهمترین نکتش منحصر به فرد بودن گرافیکش بود. گریه هاش ناراحتی و دوبلش خیلی طبیعی بود.
البته این دمو 3 رزولیشینش خیلی افتضاحه . امیدوارم پیشرفت گرافیکی کرده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or