Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اینا دقیقا به همون ترتیبیه که توی بازی ازتون سوال میشه و اصلا مهم نیست چی نوشتم فقط به همین ترتیب انتخاب کنید همه زنده میمونند ;)

پس خیالم راحت باشه دیگه,به ترتیبه؟
آخه من دارم Save واسه Mass 3 آماده میکنم برای همین برام مهمه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

هر چند به این تاپیک مربوط نمی شه
اون اطلاعاتی که دوستمون دادن کاملا درسته
ولی برای اطلاعات بیشتر, یه تاپیک در فروم Bioware هست که اطلاعات خوبی در مورد چینش اعضا در Suicide Mission داره
این لینک تاپیک
چون اکثر تصاویر شیلتر هستن, تصویر اصلی تاپیک رو اپلود می کنم براتون.چون این تصویر نموداری هست فهمش راحته

نامردا اینقدر تعریف کردین از بازی همه سیوهامو پاک کردم از اول دارم بازی میکنم که همه رو لویال کنم یه dlc هم خریدم (آریوال):d
خیلی داره حال میده

بچه ها این شهره اقدشلو (اغدشلو یا هر چیزی که هست!:دی) نمیدونین از هالیوود یه دفعه تو پروژه Mass Effect سر در آورده؟! یه بازیگر ایرانی هالیوود ظاهرا یکی صداگذاری یکی از شخصیت های ME3 رو بر عهده داره!!! :دی
Code:
[CENTER]
http://www.imdb.com/name/nm0013037/
[/CENTER]

بچه ها این شهره اقدشلو (اغدشلو یا هر چیزی که هست!:دی) نمیدونین از هالیوود یه دفعه تو پروژه Mass Effect سر در آورده؟! یه بازیگر ایرانی هالیوود ظاهرا یکی صداگذاری یکی از شخصیت های ME3 رو بر عهده داره!!! :دی
Code:
[CENTER]
http://www.imdb.com/name/nm0013037/
[/CENTER]

شهره توی نسخه دوم هم بود :دی یکی از Quarian ها توی نسخه دوم بود

zaeed و Kasumi شخصیت هایی هستن که از طریق DLC باز می شن و عضو تیمتون می شن.از طرف سربروس دستور گرفتن که با شپرد همکاری کننن.Dossier خاصی ندارن بر خلاف بقیه.فقط کافیه برید باهاشون صحبت کنید تا عضو تیمتون بشن.ولی Loyalty mission کاملی رو دارن.
Morinth دختر samara هست.در انتهای Loyalty سامرا اگر Paragon یا Renegade کافی داشته باشید, می تونید سامارا رو بکشید و دخترشو به جای خودش وارد Normandy کنید.چون Morinth خودشو به شکل Samara در میاره کسی متوجه نمی شه.(البته Kelly و Kasumi یه اشاراتی می کنن)

فوق العاده بود این تریلر =d>

واقعا اگه مولتیش اینجوری باشه عالیه ! خیلی اکشن و نفسگیر خواهد بود .

موندم چه جوری تو این وضعیت میخوایم Online pass اینو بخریم با مولتیش حال کنیم ؟
40 50 هزار تومن فقط باید پول پوینت بدیم :(

سلام بر همه
من که سیوهای شماره ی 1و2 رو حدود 1 ساله نگاه داشتم. بچه ها این یارو "جک" از گروه من مرد! البته بهتر که مرد چون اصلا آدم نبود. اما آیا این تاثیری رو روند بازی شماره ی سوم داره؟

سلام بر همه
من که سیوهای شماره ی 1و2 رو حدود 1 ساله نگاه داشتم. بچه ها این یارو "جک" از گروه من مرد! البته بهتر که مرد چون اصلا آدم نبود. اما آیا این تاثیری رو روند بازی شماره ی سوم داره؟

منم دوبار رفتم بازی رو ولی بازم مرد. راهی هست که زنده نگهش دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or