Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

نُچ :دی گشتم نبود نگرد نیست :دی
یه سایتی بود سیو های مختلف برای نسخه PC رو گذاشته بود ولی سیو های نسخه های کنسولی رو نمیتونی روی نت پیدا کنی

حیف شد...
لامصب سیوم رو که ادیتم میکنم میریزم تو بازی...و وقتی میرم تو قسمت لود بازی هرچی میزنم رو سیوم نمیاد..
آموزشی نیست؟

حیف شد...
لامصب سیوم رو که ادیتم میکنم میریزم تو بازی...و وقتی میرم تو قسمت لود بازی هرچی میزنم رو سیوم نمیاد..
آموزشی نیست؟
در این زمینه اطلاعی ندارم داوود جان ، ولی به نظرم اگه نسخه های قبلی رو داری یه بار دیگه از اول بازیشون کن ، چون هم اینطوری سیوهات آماده میشه و هم داستان بازی دوباره دستت میاد و برای نسخه سوم هایپ میشی :دی

وبسایت ME3 با اطلاعات جدید اپدیت شده.. تریلر از FemShep هم که اومده... یعنی این چند روز تا عرضه ی بازی سخت ترین روزای زندگیمه!
اسپویل از تریلر
لجیون خیلی شیک! تو تریلر دیده شد:d اون نفر چهارم کنار کنسول هم نفهمیدیم کی بود:dاون اساری سامارا بود یا مورینث؟میری هم که بود.چه شود...

آخرین ویرایش:
اسپویل از تریلر
لجیون خیلی شیک! تو تریلر دیده شد:d اون نفر چهارم کنار کنسول هم نفهمیدیم کی بود:dاون اساری سامارا بود یا مورینث؟میری هم که بود.چه شود...
لیجن که تو اون تریلر E3 هم بود:دی اگه اشتباه نکنم خلبان اون سفینه هه بود و با شپرد هم ارتباط رادیویی داشت:دی

هی وای من دمو بازی هم اومد........:x من اولش خیلی با اقتدار گفتم نمیخوام بگیرمش اما الان که لینکاش رو دیدم دست و پام داره میلرزه....:d
البته فعلا نسخه JTAG یی دمو اومده......JTAG بازان حمله.... :d بعدشم قول میدم بیام کلش رو اینجا اسپویل کنم. :-"

تریلر رو دیدم و بدطور پسندیدم :دی

عجب تریلر خوفی بود ، فوق العاده جذاب بود ، معلومه نسخه سوم بازی خیلی عالی شده ، در ضمن من توی تریلر این شخصیت ها رو دیدم : Jacob , Miranda , Samara , Alenko , James Vega و شپرد :دی

عجب تریلر خوفی بود ، فوق العاده جذاب بود ، معلومه نسخه سوم بازی خیلی عالی شده ، در ضمن من توی تریلر این شخصیت ها رو دیدم : Jacob , Miranda , Samara , Alenko , James Vega و شپرد :دی
بازی خیلی خوبه ها اما این شپرد موئنثه خیلی سوسوله به درد فیمتینجری یا میخوره اون شپرد موئنث قبلیه خیلی باحال تر بود جدی بود ادم ازش میترسید اما این یکیو :d

من Crew شلوغ پلوغ مثل 2 میخوام :( !

کیوان منم میخوام اگه گیرت اومد تک خوری نکنی :دی

ولی گذشته از شوخی منم از گروه شلوغ بیشتر خوشم میاد البته در اینکه الان میتونند بیشتر روی شخصیت هم گروهی ها کار کنند شکی نیست ولی شلوغ بودن سفینه خودش این حس رو به گیمر میده که واقعا ماموریت مهمی به عهده داره طوری که همه حاضرن در این راه کمکش کنند

بازی خیلی خوبه ها اما این شپرد موئنثه خیلی سوسوله به درد فیمتینجری یا میخوره اون شپرد موئنث قبلیه خیلی باحال تر بود جدی بود ادم ازش میترسید اما این یکیو :d
پوریا زن باید لطیف و مهربون باشه :دی ( حداقل از لحاظ ظاهر :دی ) نه مثل شخصیت زن نسخه های قبلی که تا آدم میدیدش میگرخید :دی

خوب به سلامتی من هم تریلر رو دیدم:دی
خیلی منو ترغیب کرد که این بار شپرد مونث رو هم تجربه کنم:دی ولی مسلما بعد از یه بار تموم کردن با مذکرش :دی
اونی که اندرسون انداخت و شپرد گرفت چی بود:-/:دی کلیده سفینه بود؟:lol: :دی

من Crew شلوغ پلوغ مثل 2 میخوام :( !

نگو!:(

منم تریلر رو دیدم . جالب بود . FemShep هم همون بود !:d وگا با اون هیکل غولش این کوچولو رو نمیتونه بزنه ؟!:d ولی در مقابل دمو پیش غذا هم حساب نمیشد .:d

آریا مدیونی اگه حرفی برنی !!:d

خوب به سلامتی من هم تریلر رو دیدم:دی
خیلی منو ترغیب کرد که این بار شپرد مونث رو هم تجربه کنم:دی ولی مسلما بعد از یه بار تموم کردن با مذکرش :دی
اونی که اندرسون انداخت و شپرد گرفت چی بود:-/:دی کلیده سفینه بود؟:lol: :دی

پلاکش بود !:d

می شه شخصیت نسخه ی دوم رو ایمپورت کرد ولی قیافش رو تغییر داد؟:-?:-"

تو شماره 2 که میشد اینجا هم به احتمال زیاد میشه .

خب ما هم دمو رو گرفتیم و بازی کردیم. اول از همه چیزی که من واقعا منتظرش بودم برگشته و اونم تم Start بازی هست که مثل شماره 1 داره از بالا کره زمین رو نشون میده منتها فرقش با 1 اینه که ریپر ها در حال ورود به جو زمین هستن ، بدون اغراق به نظر من یکی از بهترین منوهای ابتدای بازیه.مورد بعدی که جالب بود گسترده شدن بخش Level Up هست که خیلی عالی شده و یه جورایی تلفیقی از 1 و 2 این بازی هست.گرافیک بازی هم واقعا زیبا کار شده خصوصا توی Draw Distance که حس خاصی رو به ادم القاء میکنه.جالبیه دمو اینجاست که بر خلاف سایر دمو ها دارای 3 مرحله هست (توضیح نمیدم تا مزش نره) اما..... بدترین چیزی که وجود داره اینه که با پایان دمو شما باید یه سختی3-4 هفته ای رو تا اومدن بازی به جون بخرید، که این حسابی ادم رو دپرس میکنه و باعث میشه دست و دلتون به هیچ بازی دیگه ای نره :(

کودوم تریلر . لینک میدی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or