Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من فقط میخوام ببینم اولین تجربه ی درست درمون کینکت تو یه بازی هاردکور چجوری میشه:دی از الان سره بازی کردن ME2 هم تمرین میکنم و دیالوگا رو میخونم!!لول :دی

ای جان روله تاپیک رو مهم کرد!:دی
چند ساعت دیگه تا انتشار دمو :دی

یه بحثی راه بندازید دیگه :دی
علی نت درست حسابی داری برای دانلود دمو؟!:دی من که از یه خورده دانلود کردم محدود شدم بیخیال نسخه دمو شدم تا نسخه اصلی بیاد بخرمش!:|

ای جان روله تاپیک رو مهم کرد!:دی

علی نت درست حسابی داری برای دانلود دمو؟!:دی من که از یه خورده دانلود کردم محدود شدم بیخیال نسخه دمو شدم تا نسخه اصلی بیاد بخرمش!:|

من از قبل دو گیگ برای این دمو ذخیره کردم :دی
من فقط میخوام ببینم اولین تجربه ی درست درمون کینکت تو یه بازی هاردکور چجوری میشه
biggrin1.gif
از الان سره بازی کردن ME2 هم تمرین میکنم و دیالوگا رو میخونم!!لول
biggrin1.gif
سینا منم بی صبرانه منتظرم تا کینکت رو تست کنم :دی البته ناگفته نماند این Gold رایگان تا عرضه بازی هم توی تصمیمم برای دانلود دمو بی تاثیر نبوده :-":d
چی بگیم اخه...
yahoo_4.gif

فقط دارم بهتون میگم دمو رو بازی کنید عطش برای بازی اصلی میکشتون.
اتفاقا الان شدیدا به هایپ شدن نیاز داریم :دی با بازی کردن دمو خود را هایپ میکنیم :دی

دوستان شرمنده اگه سوالم تکراریه . توی تابیک نیومدم چیزی اسپویل نشه !
بازی online pas داره ؟
و اگه چیزی مثل season pas داشته باشه شامل online pasمیشه ؟

از دیروز شروع کردم برای اولین بار ME1 رو بازی کنم. هر چه قدر سعی کردم نرم سراغش نشد. :d (2,3 بار قبل از این ME2 رو تموم کردم البته). الان میبینم این نورمندی 1 عجب چیز کوچیکی بوده! :d
عجب زمان کند میگذره. :|

من گذاشتم دانلود بشه ( از خود Live ) ولی توی 69% گیر کرده :| باید از همون اول از سایت ها میگرفتم بعد میریختم روی فلش :| دیگه یادم باشه یه همچین اشتباهی رو تکرار نکنم :|

تموم شد؟؟؟؟
تازه گرم شده بودم!دو مرحله ی خیلی کوتاه!شنیده بودم 2 ساعت هستش.1 ساعت هم نشد!
ولی عالی بود!گیم پلی عالی, گرافیک خوب و ...
حالا برم مالتی رو چک کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or