Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خیلی خیلی خفن بود . بدجوری فاز داد . اتفاقات غم انگیز همراه با موزیک فوق العاده . گیم پلی سریع و زیبا و همچنین جذاب . مبارزات گروهی خیلی حال میده . گرافیک بازی خیلی خوبه . فقط یه باگ شدیدا خنده دار داشت ترکیدم از خنده :d اول بازی که شروع میشه داشتم میدوئیدم یوهو گیر کردم تو اون یارو که الان اسمش هم یادم رفت بعد اون با سرعت میرفت منم رو زمین سُر میخوردم بعد که وایساد پرت شدم رو هوا بعد کات سین شد :d
توی قسمت آنلاین هم نذاشت برم نمیدونم چرا ! اول باید تو سایت EA اکانت بسازم بعد برم آنلاین ؟ :|

دوست عزیز شما تا 17 هم مارچ نمی تونید وارد بخش مالتی شید
سه روز Early Access هست برای کسانی که BF3 رو خریدند
من الان داشتم مالتی می زدم.مالتیش برای تجربه ی اول عالیه!در یک کلام عالی.ولی حدس می زنم از اون مالتی هایی باشه بعد از یه مدت ازش خسته می شی.کار گروهی شدید موج می زنه تو بازی!شخصی سازی های جالبی هم داره.
پ.ن:عجب هد شات هایی داره بازی:d
پ.ن 2:با وجود پینگ و سرعت داغون من, لگ و ... خیلی کم بود راحت می شد بازی کرد.البته فعلا زیاد شلوغ نیست بخش مالتی.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما تا 17 هم مارچ نمی تونید وارد بخش مالتی شید
سه روز Early Access هست برای کسانی که BF3 رو خریدند
من الان داشتم مالتی می زدم.مالتیش برای تجربه ی اول عالیه!در یک کلام عالی.ولی حدس می زنم از اون مالتی هایی باشه بعد از یه مدت ازش خسته می شی.کار گروهی شدید موج می زنه تو بازی!شخصی سازی های جالبی هم داره.
پ.ن:عجب هد شات هایی داره بازی:d
پ.ن 2:با وجود پینگ و سرعت داغون من, لگ و ... خیلی کم بود راحت می شد بازی کرد.البته فعلا زیاد شلوغ نیست بخش مالتی.

پوریا فکر کنم منظورت 17 فبریه باشه دیگه :دی

من گذاشتم دانلود بشه ( از خود Live ) ولی توی 69% گیر کرده :| باید از همون اول از سایت ها میگرفتم بعد میریختم روی فلش :| دیگه یادم باشه یه همچین اشتباهی رو تکرار نکنم :|

علی من خودم از لایو گرفتم مشکلی نداشت . یکبار خاموش کن دوباره امتحان کن .

==============================

فکر میکردم طولانی تر باشه دمو آخه خیلی زود تموم شد . حدود 1 ساعت . کمبت هاش خیلی روون تر شده . درگیریها نزدیکتر شده و حساس . موزیک هم که مثل همیشه خدا بود . پرچم Vanguard هم مثل همیشه بالاست .:d Nova هم که بهش اضافه شده با یک شاتگان ، راحت میشه کولاک کرد .:d درکل نه تنها عطشمو برطرف نکرد بلکه 100 برابرش کرد .:d

اخ گفتی شاتگان, یعنی شاتگان تو مولتی درو می کنه ها:d
عالیه:d
پ.ن:3 دست بازی کردم, وقتی مدت زمان بازی زیاد می شه این ISP .... قطع می کنه نت رو!:|هنوز که هنوزه lvl1 موندم:|

اخ گفتی شاتگان, یعنی شاتگان تو مولتی درو می کنه ها:d
عالیه:d
پ.ن:3 دست بازی کردم, وقتی مدت زمان بازی زیاد می شه این ISP .... قطع می کنه نت رو!:|هنوز که هنوزه lvl1 موندم:|

تو همین سینگل هم دیوانه کنندست .:d فقط یک مشکلی که داشت این بود که تیرش کم بود.

61595987580036714046.gif

How epic was that !
منهدم کرد قشنگ!! کی میخواد الان تا 6 مارچ صبر کنه!:دی
اولین چیزی که تو دمو جلب توجه میکرد، کیفیت کارگردانی کات سین ها بود. دیگه مثل شماره قبل خشک نبود. دیالوگای خوده شپرد هم بیشتر شده بود. طرز کار اسلحه ها هم خیلی بهتر شده بود و حس شلیک کردن رو بهتر منتقل میکرد. کینکت هم بی نقص عمل کرد تو تشخیص صدا. هیچ جا به مشکل بر نخورد و مجبور نشدم یه جمله رو دوباره بخونم. در حین مبارزه هم خیلی سریع عمل میکرد و خوب تشخیص میداد. کلا عمق و لذت مبارزات رو خیلی بیشتر میکنه. من که خیلی خوشم اومد.
Wrex عزیز تر از جان هم که حضور مختصری داشتن و دمو رو مزین فرمودن:x تیکه های باحالی هم انداخت. هم به گرس، هم به کروگان ماده هه:دی چی میشد تو گروه میبود!=(( آخه این جیمز وگا کیه آوردن چپوندن تو گروه!:|

یه نصیحت دوستانه دارم واسه اونایی که هنوز دمورو بازی نکردن توصیه میکنم بازی نکنید صبر کردن براتون غیر ممکن میشه یه زندگیو واسه ادم دشوار میکنه بد من چجوری تا 9مارچ صبر کنم:(

دمو خیلی خوب بود ! البته 95%ـش تکراری بود و قبلآ دیده بودیم ولی بازی کردنش یه حس دیگه ای داره ! اکشن بازی خیلی بهتر شده و امیدوارم از نظر RPG بودن هم بهتر از 2 باشه. گرافیکش هم به نظرم فرق خاصی با نسخه قبلی نکرده. (البته توی PC ! :دی)

در مورد دمو :
Kirrahe رو فکر نمیکردم دوباره ببینیم ! :دی
Vega که زیاد دیده نشد ولی توی همین چند ثانیه هم به نظر می اومد خیلی کلیشه ای هست ! :دی (البته از قبل هم معلوم بود)
مدل Anderson خیلی بهتر از 1 و 2 شده.
Wrex خیلی باحال بود ! :دی مخصوصآ اون تیکه که به Garrus تیکه انداخت و خندید ! :دی
Krogan ماده هه آخرش بود ! =)) خیلی لات بود لامصب ! :دی
Liara جان هم هر روز بهتر از دیروز ! :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or