Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خُب یه دور هم با شپرد ماده(!) رفتیم.:دی بد نبود ولی ای کاش انیمیشناش عوض میشد و یه کم زنونه تر میشد!:دی همون انیمیشنای شپرد مرده:دی ولی جان یه چیز دیگست. این جین زیاد ابهت نداره به اون صورت:دی
کلاس ونگارد هم همچین آش دهن سوزی نبود که هی میگفتین ونگارد، ونگارد!! همون Soldierـه خودمون رو عشقه:دی
گرافیکش هم به نظرم فرق خاصی با نسخه قبلی نکرده.
به جز بک گراندش که خیلی بهتر شده، به نظر منم تغییر آن چنانی از نظر بصری نکرده.

یه خبر خیلی بامزه و در عین حال جالب بایوور قرار در طی یک اقدام خاص هفته دیگه تعدادی از نسخه ی بازی رو با بالونهای هواشناسی به نزدیکی های جو بفرسته و در زمانی معین اونها رو از بالا به پایین رها کنه. بازیها دارای جی پی اس هستن و در سایت masseffect.com میتونید اونها رو ردیابی کنید و برید و پیداشون کنید.این کار تو شهرهای لندن و پاریس و سانفرانسیسکو و... انجام میشه.
باید دید که جه کسانی شانس پیدا کردن و بدست اوردن اولین نسخه این بازی رو خواهند داشت؟
پ.ن:کاری خیلی جالبیه ولی در کل اگر شانس من باشه که درست میاد میخوره وسط سرم و تمام.باید اون دنیا ادامه بازی رو دنبال کنم. :d

من هم دمو رو بازی کردم ، خوب بود ولی خیلی کوتاه بود ( طبیعیه دیگه :دی ) اکشن جالب تر و حساستر شده بود ( دوبار مردم :دی :| ) ، فقط به نظر میومد RPG بازی کمتر شده بود ( حتی توی مد Role Playing هم بیشتر دیالوگ ها رو خود شپرد میگفت :| )

Online بازی هم جالب بود

کلا با این حالت Horde Modeـش حال نکردم حالا شاید با بچه های خودمون تیریپ هماهنگ بازی کنیم بیشتر حال بده . البته در نسخه ی نهایی پوینت نخواهیم داد مطمئنا :d

توی این 2 شماره واقعا خیلی اتفاقا افتاده !!! باید یکباره دیگه بازیشون کنم....! :d

1iwpg7502dpb87alk.jpg

خوب من هم دمو رو همون روز اول بازی کردم اما چون اکانتم تموم شد نتونستم بیام اینجا نظرم رو بگم .
من انتظارم خیلی بیشتر از این حرفها بود , نمیدونم چرا ؟ فیزیکش خیلی غیر طبیعی شده بود مثلا انیمیشن های راه رفتن و دویدن ( در عین حال که تعداد شون زیاد شده بود اما غیر طبیعی بودن )
انیمیشن های صحبت کردن و حرکت لب ها هم ضعیف بود .
بازی بیشتر به سمت اکشن رفته و Role فراموش شده انگار ....
اما جدا از اینها : شوتینگ , کارگردانی , موسیقی , داستان ... هچنان عالی بلکه عالی تر از گذشته .
البته از روی دمو زیاد نمیشه نتیجه گیری کرد فعلا باید صبر کرد !

من me2 که بازی کردم سیو me1 نداشتم الان سیو me2 واسه me3 دارم
چقدر سیو نسخه قبلی تو بازی تاثیر داره ؟

سيو ME 1 تاثير آنچناني نداره بجز مرگ اشلي يا كيدن يا كنسولر شدن اندرسون اما خب خيلي كارت برا آپگريد تو ME2و طبيعتا ME3 راحت تره به هر حال من پيشنهاد ميكنم اگر بازي نكردي حتمآ ME1رو بازي كني بعدآ ميفهمي چرا!

سيو ME 1 تاثير آنچناني نداره بجز مرگ اشلي يا كيدن يا كنسولر شدن اندرسون اما خب خيلي كارت برا آپگريد تو ME2و طبيعتا ME3 راحت تره به هر حال من پيشنهاد ميكنم اگر بازي نكردي حتمآ ME1رو بازي كني بعدآ ميفهمي چرا!
البته یه چندتا چیز دیگه رو هم جا انداختی :
زنده نگه داشتن یا کشتن Wrex ، زنده نگه داشتن یا منقرض کردن Rachni ها ، نجات یا نابودی کنسول ، رومنس داشتن یا نداشتن با شخصیت ها

موفق شدم تیزر رو ببینم...دهنم وا موند این ریپرا هستند,همونی که اومد بالا سر دختره...
--------------------------------------------------------------
از دوستانی که دمو رو بازی کردن یه دوتا سوال دارم:
1.صداپیشه شپرد کارش بهتر از قبل شده یا نه همونجوری خشک حرف میزنه؟
2.گرافیک نسخه X360 نسبت به نسخه قبل پیشرفت کرده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or