hosein me
کاربر سایت
چون می دونستم لیارا نمیاد،از اومدن دو نفر تو تیم فقط هیجان زده شدم یکی Legion بود دومی هم گروس
Thane هم که دقیقا نقطه قوت شخصیت ها بود ولی چون نمی شناختمش خیلی احساساتی نشدم.البته بعدا شد مکمل گروس و جک تویه ترکیب تیمم
اگر با من باشه این Quarian ها رو نابود میکنم،حالا به هر طریقی و سیاره رو میدم به Geth ها.نمی دونم چرا از این نژاد خوشم نمیاد.
اره یک جوریی صداش،من هم خوشم میاد ازش هم می ترسم یجورایی:d
خودت که بهتر می دونی سهیل،تو بازی اصلی جز خدمه نشد که.
کلا من از تالی هم خیلی خوشم نمیاد چه برسه به Quarianها.به نظرم تالی تویه هر دو قسمت جز ضعیف ترین افراد کرو بودش.شاید بخاطر همین که خیلی ازشون خوشم نمیاد،ضعیفا.
می دونی سهیل الان وقته چیه؟یک بار دیگه بشینی ME2 رو بری تا برا 3 کاملا آماده باشی:d
من یکی دوتا از فیلمای قدیمیش رو هم که دیدم همین جوری بود صداش.نکشیده، تقصیر باباهس!:d
خودت که بهتر می دونی سهیل،تو بازی اصلی جز خدمه نشد که.
کلا من از تالی هم خیلی خوشم نمیاد چه برسه به Quarianها.به نظرم تالی تویه هر دو قسمت جز ضعیف ترین افراد کرو بودش.شاید بخاطر همین که خیلی ازشون خوشم نمیاد،ضعیفا.
می دونی سهیل الان وقته چیه؟یک بار دیگه بشینی ME2 رو بری تا برا 3 کاملا آماده باشی:d
من یکی دوتا از فیلمای قدیمیش رو هم که دیدم همین جوری بود صداش.نکشیده، تقصیر باباهس!:d
سهیل ، مهرداد داره در مورد ME2 حرف میزنه و میگه Liara توی ME2 جز گروهمون نبودلیارا تو شماره 3 جزو اسکوادمون هست بابا !:d چی میگی ؟!:d
من نسبت به تالی احساسی ندارم ولی دلیل نمیشه چون احساسی ندارم نسبت به Quarian ها هم همین احساسو داشته باشم . بنظرم نژاد جالبین . از Migrant Fleet هم خیلی خوشم میاد . منو یاد Battlestar Galactica میندازه .:d
من که یکی دو هفته پیش دوباره تمومش کردم .:d بعد امتحانات یک دور از شماره 1 شروع میکنم که قشنگ بچسبه .:d
دقیقا:dسهیل ، مهرداد داره در مورد ME2 حرف میزنه و میگه Liara توی ME2 جز گروهمون نبود :biggrin1:
اگر منظورت سریالست که به نظرم سریال چیپیه.:dمنو یاد Battlestar Galactica میندازه .:d
گفته بودی می خوای دوباره بری ولی از یکشو حال ندارم برم،زیاده.همین دوش عالیه.من که یکی دو هفته پیش دوباره تمومش کردم .:d بعد امتحانات یک دور از شماره 1 شروع میکنم که قشنگ بچسبه .:d
خیلی هم دلت بخواد :biggrin1: اصلا تالی نباید بهت محل میزاشت تا قدرش رو بدونی :biggrin1:
علی،از بس که نچسبه:dحالا بذار ماسکشو ور داره بعد در موردش شاید تغییر عقیده دادیم:dاینجا همه نسبت به تالی بی احساسند
.................
مشکل از تالی نیست مشکل از شپرد بی احساس توئه اتفاقا خیلی هم بهتر از میراندا بودعلی،از بس که نچسبه:dحالا بذار ماسکشو ور داره بعد در موردش شاید تغییر عقیده دادیم:d
اما دلیل اینکه ازش خوشم نمیاد همون ضعیف بودنشه.اینو که قبول داری ضعیفه؟
در ضمن با این تالی هم به یک جاهایی رسیده بودم اما اصلا نمی تونستم باهاش حال کنم:dاین ماسکشو در بیاره خفه نمیشه؟
نکنه جا میراندا اینو ترجیح دادی؟:d
ای نژاد پرستاتفاقا تنفر بیشتر میشه.از همین الان میتونم فیسِ کریهش رو تصور کنم...اییی:d
میراندا و اشلی رو ترجیح میدم...هر چی باشه انسانن:dحالا میراندا نه بصورتِ کامل.
فهمیدم کلا نظراتتم چیپه:dبخواب بابا !:d BG چیپه ؟ اگه ندیدیش پس خواهشا زر زر اضافی نکن !:d:d
هیچ وقت نتونستم اینو اخرش زنده نگه دارم تا ببینم ماسکشو در میاره یا نه!میمیره همش منم چون کاراکترش برام خیلی مهم نیست برش نمی گردوندم:dنه همون طوری که آخر ME2 ماسکشو در آورد . چون خیلی به بیماری حساسن و محیط Migrant Fleet خیلی کثیفه این ماسکارو میزنن .
اتفاقا از این میراندا خوشم نمیاد،یه جوریی،کجه انگار.:dمشکل از تالی نیست مشکل از شپرد بی احساس توئه :biggrin1: اتفاقا خیلی هم بهتر از میراندا بود :biggrin1:
منم سریال Chuck رو میبینم ولی توی بازی خیلی داغون ساختنش اصلا نمیشه بهش نگاه کرد شخصیتش هم که دیگه در حد جلبک