سهیل یه راهنمایی بده این بار که خواستم بازی کنم می خوام برم تو نخ این و تالی:d
من برادر کوچکترم :d داشت با شخصیت Female میرفت گفت براش اتفاق افتاده این. هر چند میگه مسخره بازی میشه کلا. شپرد مونث مثل شپرد مذکر رفتار میکنه. (انمیشن اونو اجرا میکنه.)راست دوستان از یک منبعی شنیدم که اگه شخصیتت زن هم باشه بازم میتونی با Kelly رابطی برقرار کنی . کسی میتونه تصدیقش کنه ؟!:d کیوان ؟!:d
ها!؟چه کاریه خوب سیوت رو ادیت کن دیگه. :d
منم کلی سعی کردم مخشو بزنم آخرم مردش. :d
Rolling out of the blue like a storm :d
میدونم. دفعه ی قبل هم که داشتم میرفتم یه اشتباه باعث شد قبل از اینکه دو نفر رو لویال کنم رفتم دنبال IFF Reaper، دیگه بعد از بردن گروه، مجبور شدم برم دنبال لویال کردن اونا! کلی از دست رفت ولی این دفعه دیگه این اشتباه رو نمیکنم.سینا اگه میخوای زنده نگهش داری باید سریعا بعد از اینکه گروه رو دزدیدن بری دنبالشون و هیچ ماموریت دیگه ایی نری
بله کاملا همین طوره.دموی بازی برای 14 February تایید شد
There are two sections in the Mass Effect 3 demo, both included as part of a single download: The single player section includes 2 areas: the opening level featuring the Reaper attack on Earth, and a level further into the game where Shepard travels to an alien home world to seek their assistance in the war effort. This will be approximately 1 to 2 hours of content.The co-op multiplayer section includes 2 maps: Slum and Noveria. This section will be open to players who have qualified for the early multiplayer access as of Feb 14, and will then open up to all players on Feb 17
در این مورد اطلاعی ندارم پوریا جانبله کاملا همین طوره.
البته این طور که من دیدم بخش Single برای همه 14 ام عرضه می شه.ولی در مورد بخش multiplayer تاریخ 14ام early Access هست.Open Demo ی بخش Multiplayer برای 17 ام تایید شده.اگه درست می گم دوستان تایید کنند.
بله کاملا همین طوره.
البته این طور که من دیدم بخش Single برای همه 14 ام عرضه می شه.ولی در مورد بخش multiplayer تاریخ 14ام early Access هست.Open Demo ی بخش Multiplayer برای 17 ام تایید شده.اگه درست می گم دوستان تایید کنند.