ادامه بحث تالی بعد از اینکه به عرضه بازی نزدیکتر شدیمبسه دیگه تالی رو ول کنید، بریم سر یه موضوع دیگه ! :d
-----------
I want my goddamn MAKO !
دلم تنگ شده، انصافا خیلی باحال بود ! :d باش میزنی به کوه و کمر اینقدر حال میداد ! :d
راستی من الان یه سوالی برام پیش اومد : توی نسخه 2 اصلا میشد جک Love Interest شپرد باشه ؟! من قبلا یه بار باهاش رابطه داشتم :biggrin1: ولی خب اصلا قضیه عشق و عاشقی نبود و Love Interest شپرد نمیشد ، فقط همون یه بار میشد باهاش رابطه داشت
بعضیها این حماقت رو کردن!
راستی من الان یه سوالی برام پیش اومد : توی نسخه 2 اصلا میشد جک Love Interest شپرد باشه ؟! من قبلا یه بار باهاش رابطه داشتم ولی خب اصلا قضیه عشق و عاشقی نبود و Love Interest شپرد نمیشد ، فقط همون یه بار میشد باهاش رابطه داشت
آره میشه . ولی فکرنمیکنم کسی همچین حماقتی بکنه!!:d
سلام
آقایون و خانومهای عزیز شما یه جوری در باره me2 صحبت میکنید بعضی وقتها من شک میکنم که اصلا این بازی رو انجام دادم یا نه (قضیه رابطه چیه؟):d
یه سوال دیگه هم دارم من همه رو لویال کردم غیر از جک که قهر کرده, آخر بازی همه زنده میمونن غیر از همین جک, چی کار کنم؟ ترتیبی داره که همه رو زنده نگه دارم؟
اول از همه اینکه باید همه رو لویال کنی ( که این رو خودت قبلا انجام دادی ) ، بعد از اون تمام Upgrade هایی که برای سفینه هست رو انجام بده ، یه بار برو به بخش انجین ( پایین ترین طبقه ) دونفر اونجا هستن باهاشون حرف بزن بهت یه ماموریت میدن ، یه چیزی میخوان برای Core سفینه که میتونی توی Omega ( فروشگاهی که یه Quarian فروشنده اش هست ) گیر بیاری ، آشپز سفینه هم یه مقدار مواد غذایی میخواد که میتونی براش از توی Citedal بخری
بعد از لویال کردن Garrus و Tali دوباره باهاشون حرف بزن Upgrade های جدیدی برای سفینه معرفی میکنند که ضروریه ( با همه بعد از لویال کردنشون صحبت کن شاید بقیه هم آپگرید دیگه ایی داشته باشند که من الان یادم نیاد )
توی ماموریت آخر هم به ترتیب این افراد رو بزار :
رهبر گروه دوم : میراندا
مسئول باز کردن در ها : Legion
فردی که بقیه اعضای گروه رو بر میگردونه به سفینه : Mordin
رهبر گروه دوم : Jacob
بایوتیک : Samara
توی آخرین مبارزه هم ، همراه خودت Tali و Jack رو ببر
اگه همه اینکار ها رو درست انجام بدی ، همه افراد گروهت زنده میمونند
آقا یه سوال! با کلی کسی رومنس داشته!؟ در حد یه صحبت و این چیزاس یا نه، Next Level هم میره!؟
من فقط با خودم رومنس نداشتم !آقا یه سوال! با کلی کسی رومنس داشته!؟ در حد یه صحبت و این چیزاس یا نه، Next Level هم میره!؟
آقا یه سوال! با کلی کسی رومنس داشته!؟ در حد یه صحبت و این چیزاس یا نه، Next Level هم میره!؟
چه کاریه خوب سیوت رو ادیت کن دیگه. :dفهمیدم به خدا!!
تو آدما از همه بهتر همین کلی بود حیف که مُرد یه بار دیگه باید برم زنده نگهش دارم
من سعی کردم ولی نشد ( البته وقتی نبود با تالی رو هم ریختم نمیدونم شاید متوجه شده برای همین دیگه محلم نذاشته )آقا یه سوال! با کلی کسی رومنس داشته!؟ در حد یه صحبت و این چیزاس یا نه، Next Level هم میره!؟
کیوان من تو رو به چشم استاد رومنس میبینممن فقط با خودم رومنس نداشتم !
میبریش تو کابین !
سینا اگه میخوای زنده نگهش داری باید سریعا بعد از اینکه گروه رو دزدیدن بری دنبالشون و هیچ ماموریت دیگه ایی نریفهمیدم به خدا!!
تو آدما از همه بهتر همین کلی بود حیف که مُرد یه بار دیگه باید برم زنده نگهش دارم
والله من این قدر سیو دارم که اصلا قاطی کردم توی کدوم همه زنده موندن و توی کدومشون با کی بودم !!!من تو روند بازیم با شخصیت مرد هم با اینا Romance داشتم, میراندا, تالی و کلی (لیارا تو DLC حساب می شه؟):d(تو یه دور بازی البته!)
با femshep فقط دنبال این بودم که این جیکوب رو یه جوری دک کنم, (چرت ترین شخصیت مرد هستن ایشون). گروس هم که پا نداد مجبور شدم برم سراغ thane.
متفاوت ترین romance رو همون طور که دوستان گفتن کلی داره.یه اپشن بیشتر داره و خوب یه تغییراتی هم به خودش می ده.از اون ور مثل بقیه سینماتیک نداره.
--------------------------------------------------------------------
سیو های دوستان امادست برای نسخه ی 3؟چطوری وضعیت سیواتون؟:dیه نیم توضیحی بدید:d