master.mhn
کاربر سایت
این آلنکو برای کسایی که زنده نگهش داشتن؟یا کلا زنده شده؟
آره . من یاد صداش میفتم تنم میلرزه !:d
آره تو کستینگ ME3 تو Imdb هم vas Normandy نوشته !:d
Quarian ها تو این شماره باید نقش مهمی داشته باشن . بعد اتفاقات ME3 با Geth ها تو سیاره مادریشون زندگی خوب و خوشی رو میگذرونن !:d
اتفاقا اگه بتونیم در مورد Geth ها تصمیم گیری کنیم من همشون رو میفرستم به جنگ با Reaper ها
اگه تونستن توی مبارزه با Reaper ها خوب کار کنند که چه بهتر ولی اگه مُردن مشکل Quarian ها هم خود به خود حل میشه
اگه اشتباه نکنم توی ME2 یا باید نابودشون میکردی یا برنامه ریزی مجدد درسته ؟! من فکر کنم برنامه ریزی شون کردماگه تو ME2 دوباره برنامه ریزیشون میکردی الان دیگه با Reapers کاری ندارن پس چه بخوای چه نخوای با ما و Quarian ها متحد هستن . وقتی هم متحدشون باشی یعنی اینکه میتونیم باهاشون سر کنیم و از درون بشناسیمشون !!:d
شاید اکثرشون بمیرن ولی یک عده ای به فرماندهی Legion زنده میمونن و یا جایی میرن که 200 سال گذشته رو توش سر میکردن یا با Quarian ها با خوبی و خوشی زندگی میکنن !:d
اگه اشتباه نکنم توی ME2 یا باید نابودشون میکردی یا برنامه ریزی مجدد درسته ؟! من فکر کنم برنامه ریزی شون کردم
اگه همه Geth ها مثل Legion بودن که دیگه همه چیز حل بود
از لحاظ ظاهری این حرفت رو قبول دارم نژاد خوش قیافه ایی هستن ولی بدیشون این بود که خیلی راحت تحت تاثیر Reaper ها قرار گرفتنGeth ها یکی از بهترین نژادای(!) بازی بودن. من که خیلی ازشون خوشم میومد. حتی تو ME1. تو 2 که دیگه با وجود Legion علاقم بیشتر هم شد
Geth ها یکی از بهترین نژادای(!) بازی بودن. من که خیلی ازشون خوشم میومد. حتی تو ME1. تو 2 که دیگه با وجود Legion علاقم بیشتر هم شد
Geth ها یکی از بهترین نژادای(!) بازی بودن. من که خیلی ازشون خوشم میومد. حتی تو ME1. تو 2 که دیگه با وجود Legion علاقم بیشتر هم شد
از لحاظ ظاهری این حرفت رو قبول دارم نژاد خوش قیافه ایی هستن ولی بدیشون این بود که خیلی راحت تحت تاثیر Reaper ها قرار گرفتن
Legion خیلی شخصیت جالبی داره و با وجود اینکه از نژاد Geth ها زیاد خوشم نمیاد ولی Legion واقعا یه چیز دیگست
اتفاقا به نظر من Reaper ها ، Geth ها رو هم نابود میکردن ، بعد از این همه سال اینا هر سری که میومدن همه رو نابود میکردن تا نشونه ایی ازشون نمونه ، حالا بیان یهو Geth ها رو زنده بزارن که چی بشه ؟!همه نژادای بازی خوبن . رو هرکدوم دست میزاری یک نکته مثبتی داره .:d ME1 یادش بخیر . Colossus ها خیلی خوف بودن .:d
بدیشون این بود که خنگ بودن ! عقل درست حسابی نداشتن !:d البته این همکاری واسه خودشونم خوب بود نه اینکه گول خورده باشن . در هر صورت Reapers اینارو نابود نمیکردن و کل کهکشان مال اینا میشد .
اتفاقا به نظر من Reaper ها ، Geth ها رو هم نابود میکردن ، بعد از این همه سال اینا هر سری که میومدن همه رو نابود میکردن تا نشونه ایی ازشون نمونه ، حالا بیان یهو Geth ها رو زنده بزارن که چی بشه ؟!
اتفاقا به نظر من Reaper ها ، Geth ها رو هم نابود میکردن ، بعد از این همه سال اینا هر سری که میومدن همه رو نابود میکردن تا نشونه ایی ازشون نمونه ، حالا بیان یهو Geth ها رو زنده بزارن که چی بشه ؟!
میدونم خیلی زود دارن جواب میدم !ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.
اگه سیوهای یک رو به دو ایمپورت کنم لولم از همون یکه؟یا اگه کلاسم رو عوض کنم از یک میشه.
اره یک جوریی صداش،من هم خوشم میاد ازش هم می ترسم یجورایی:dآره . من یاد صداش میفتم تنم میلرزه !:d