اول از همه اینکه باید همه رو لویال کنی ( که این رو خودت قبلا انجام دادی ) ، بعد از اون تمام Upgrade هایی که برای سفینه هست رو انجام بده ، یه بار برو به بخش انجین ( پایین ترین طبقه ) دونفر اونجا هستن باهاشون حرف بزن بهت یه ماموریت میدن ، یه چیزی میخوان برای Core سفینه که میتونی توی Omega ( فروشگاهی که یه Quarian فروشنده اش هست ) گیر بیاری ، آشپز سفینه هم یه مقدار مواد غذایی میخواد که میتونی براش از توی Citedal بخریمیگم من الان نصف افرادم تو نسخه دوم مردن!برای نسخه سوم میخوام دوباره یه سوپر سیو آماده کنم!حالا بگید چطور باید همه افراد رو زنه نگه دارم؟همشون لویال بودن ولی بازم مردن!(به جز میراندا و اون گرانت)هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم.راستی یه کلاس هم پیشنهاد بدید.:d
امروز دوباره داشتم تریلر های نسخه سوم رو از E3 میدیدم اکشن بازی خیلی خوب شده،یعنی عالی شده ولی هنوزم برای بخش آر پی جی نگرانم.نمیدونم بعد از نسخه نسخه دوم چه بلایی سرش اومده.امیدوار کمتر نشده باشه این المان ها.
بعد از لویال کردن Garrus و Tali دوباره باهاشون حرف بزن Upgrade های جدیدی برای سفینه معرفی میکنند که ضروریه ( با همه بعد از لویال کردنشون صحبت کن شاید بقیه هم آپگرید دیگه ایی داشته باشند که من الان یادم نیاد )
توی ماموریت آخر هم به ترتیب این افراد رو بزار :
رهبر گروه دوم : میراندا
مسئول باز کردن در ها : Legion
فردی که بقیه اعضای گروه رو بر میگردونه به سفینه : Mordin
رهبر گروه دوم : Jacob
بایوتیک : Samara
توی آخرین مبارزه هم ، همراه خودت Tali و Jack رو ببر
اگه همه اینکار ها رو درست انجام بدی ، همه افراد گروهت زنده میمونند