Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خب داستان اصلی به نظرم خیلی ساده میومد و به کل Genophage و مشکل Quarian ها رو فراموش کرده بودم ( IM هم بهش اضافه کن :دی ) ، الان دارم هایپ میشم :دی

اتفاقا من خیلی دوست دارم قیافه شون رو ببینم ، به نظرم باید خیلی خوشگل باشن :دی

راستی یه ذره عجیب نیست ، بازی دو ماه دیگه میاد ولی هنوز هیچ تریلر و اطلاعات رسمی ایی در مورد داستان بازی نداریم ( به جز اونایی که ناخواسته لو رفته ، که اونم شنیدم Bioware گفته اون اطلاعات قدیمی بوده و بازی خیلی نسبت به اون موقع تغییر کرده ) ، در صورتی که توی Mass Effect 2 تا قبل از انتشار بازی کلی اطلاعات داستانی از اون منتشر شده بود

نه اتفاقا سر ME2 هم همین شکلی بود . از داستان اصلی چیزی لو نرفته بود . البته بجز اول بازی و دوباره زنده شدن شپرد . واسه ME3 هم باید صبر کرد تا دموش بیاد بعد کم کم اطلاعاتم رو میشه .

یه حرکت زیبا از فن های این بازی و Monopoly :دی :

mass_effect_monopoly_by_tommyfilth-d4klubn.jpg

بقیه ی تصاویر:

اونایی که با بازی مونوپولی اشنایی دارن این حرکت خیلی براشون جذاب باید باشه:دی
گشت زنی توی دنیای ME به شیوه ی مونوپولی باید خیلی جالب باشه

این دوباره داره میره پایین :دی

دوستان من خیلی برام جالبه بدونم که کسی هست که توی نسخه قبلی شخصیت منفی بوده باشه ( شپرد renegade ) و اون آخر بازی Base کالکتور ها رو تحویل سربروس داده باشه ؟! بعد اگه کسی اینکار رو کرده باشه دوباره توی نسخه سوم سربروس باهاش مشکل داره و بهش حمله میکنه ؟!

دو تا ویدئو جدید هم اومده که دو تا اسلحه و یک زره و نشون میده که اگه از Gamestop پیش خرید بکنین در اختیارتون قرار میگیره . یکش M55 ARGUS Rifle هست و اون یکی N7 Valkyrie Rifle هست . زره هم N7 Defender Armor . تو عکسا هم میتونین ببینین وسایلو .

تو تصویرا یک Turian Husk هم میبینیم . خیلی با این Husk ها حال میکنم . مخصوصا Asari .

این دوباره داره
میره پایین :دیدوستان من خیلی برام جالبه بدونم که کسی هست که توی نسخه قبلی شخصیت منفی بوده باشه ( شپرد renegade ) و اون آخر بازی Base کالکتور ها رو تحویل سربروس داده باشه ؟! بعد اگه کسی اینکار رو کرده باشه دوباره توی نسخه سوم سربروس باهاش مشکل داره و بهش حمله میکنه ؟!

من دو روز اینترنتم قطع بود !:d آره من اینکارو کردم . نمیخوام واسه خودم دشمن بتراشم !:d ولی دشمن بودنو نمیدونم .

======================================

بعد از تموم شدن Mass Effect : Invasion یک کمیک دیگه به نام Mass Effect : HomeWorlds تایید شده که بصورت سری هست . اولین قسمتش درباره James Vega هست . بقیه قسمتاشم درباره بقیه افراد گروه هست . نویسندشم سرپرست نویسندگان Mass Effect 3 هست یعنی Mac Walters . اینم عکس کاور اولین قسمتش :

آخرین ویرایش:
میگم سهیل این اسلحه شپرد مربوط میشه به نسخه CE بازی یا اینکه توی نسخه های عادی هم هست ؟! :-/ خیلی چیز خوفی به نظر میاد :دی

گفتم که . اگه از سایت Gamestop پیش خرید بکنی این وسایل توش هست .

خیلی خوفه اسلحش . ریتش کمه ولی با 2 3 تا تیر Trooper رو از پا میندازه .:d

گفتم که . اگه از سایت Gamestop پیش خرید بکنی این وسایل توش هست .

خیلی خوفه اسلحش . ریتش کمه ولی با 2 3 تا تیر Trooper رو از پا میندازه .:d
ای خدا بگم این EA رو چکار بکنه :|
حیف شد :دی ازش خیلی خوشم اومده بود ، امیدوارم سلاح های جالبی توی ME3 وجود داشته باشه تا جای خالی این اسلحه احساس نشه

خدا EA رو لعنت کنه . اگه این اسلحه ها همه تو بازی بودن خیلیخوب میشد . همینجوریش تنوع اسلحه کم بود .

اگه از Origin بازیو پیش خرید کنین اسلحه های M55 Argus Rifle و AT12 Raider Shotgun در اختیارتون قرار میگیره .

شاتگانش خیلی نازه . :d

خدا EA رو لعنت کنه . اگه این اسلحه ها همه تو بازی بودن خیلیخوب میشد . همینجوریش تنوع اسلحه کم بود .

اگه از Origin بازیو پیش خرید کنین اسلحه های M55 Argus Rifle و AT12 Raider Shotgun در اختیارتون قرار میگیره .

شاتگانش خیلی نازه . :d
ای بابا سهیل تو که بدترش کردی :| تا الان فکر میکردم یه اسلحه رو از دست دادم حالا شد دوتا :دی

راستی به نظرتون بهترین کلاس توی سری مس افکت چیه ؟! ( فقط نیاین Like بدین برین ، دقیقا با خودتونم :دی بیان یه نظری بدین تاپیک راه بیفته ، فقط من و سهیل باید تاپیک رو بچرخونیم؟! :دی)

ای بابا سهیل تو که بدترش کردی :| تا الان فکر میکردم یه اسلحه رو از دست دادم حالا شد دوتا :دی

راستی به نظرتون بهترین کلاس توی سری مس افکت چیه ؟! ( فقط نیاین Like بدین برین ، دقیقا با خودتونم :دی بیان یه نظری بدین تاپیک راه بیفته ، فقط من و سهیل باید تاپیک رو بچرخونیم؟! :دی)

چرا دو تا ؟ تا الان شده تا اسلحه و یک زره !:d

من خودم که با Vanguard خیلی حال میکنم . استادجنگتو فاصله نزدیکه . این آخرین دفعه ای که بازی کردم از Adept هم خیلی خوشم اومد . تماما Biotic هست . حس خوبی به آدم میده .:d

کلاس فقط Soldier.:دی بقیش مسخره بازیه!:دی

Soldier کلاس نوب هاست . :d یک کلاس ساده که وقتی باهاش بازی میکنی انگار داری یک شوتر محض بازی میکنی . یکم تنوع بده به بازیت !:d

================================================

یک خبر بد ( شاید فقط برای آریا :d ) اینه که Michael Beattie صداگذار Mordin مثل اینکه تو ME3 حضور نداره و نمیتونیم از صداش لذت ببریم !:d

آخرین ویرایش:
Soldier کلاس نوب هاست . :d یک کلاس ساده که وقتی باهاش بازی میکنی انگار داری یک شوتر محض بازی میکنی . یکم تنوع بده به بازیت !:d
بخواب بابا:دی اتفاقا خیلی کلاس ِ کلاسیکی هست:دی مخصوص غیر آر پی جی بازاس:دی منم که هر چی غلظت آر پی جی کمتر باشه، بیشتر حال میکنم:دی

چرا دو تا ؟ تا الان شده تا اسلحه و یک زره !:d

من خودم که با Vanguard خیلی حال میکنم . استادجنگتو فاصله نزدیکه . این آخرین دفعه ای که بازی کردم از Adept هم خیلی خوشم اومد . تماما Biotic هست . حس خوبی به آدم میده .:d
زره زیاد مهم نیست :دی
همون اسلحه ها مهمه که فعلا دوتاشون رو از دست دادیم ، من هنوز این کلاس ها رو امتحان نکردم ولی توی اون تریلر هایی که قبل از عرضه ME2 بایوور نشون میداد از Vanguard خیلی خوشم اومده بود :دی ( نمیدونم چرا امتحانش نکردم :دی )
کلاس فقط Soldier.:دی بقیش مسخره بازیه!:دی
این یکی رو کاملا باهات موافقم سینا ، اصلا هیچ چیز به اندازه Snipe کردن یه کالکتر توی حالت آدرنالین راش حال نمیده :دی

اتفاقا یکی از بهترین کلاس هاست :دی تنوع اسلحه اش که عالیه ، Biotic هم که داره دیگه چی میخوای ؟! :دی

من مجموعا تا الان 5 بار ME2 رو بازی کردم هر 5 بار هم کلاس Sentinel رو انتخاب کردم ، الان دارم برای بار 6ام با Soldier میرم اصلا بازی زمین تا آسمون فرق کرده :دی

یک خبر بد ( شاید فقط برای آریا :d ) اینه که Michael Beattie صداگذار Mordin مثل اینکه تو ME3 حضور نداره و نمیتونیم از صداش لذت ببریم !:d
ای بابا حیف شد ، یکی از بهترین صداگذاری ها مربوط به همین Mordin بود ، مخصوصا اونجا هایی که تندتند حرف میزد :دی

میگم من الان نصف افرادم تو نسخه دوم مردن!برای نسخه سوم میخوام دوباره یه سوپر سیو آماده کنم!حالا بگید چطور باید همه افراد رو زنه نگه دارم؟همشون لویال بودن ولی بازم مردن!(به جز میراندا و اون گرانت)هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم.راستی یه کلاس هم پیشنهاد بدید.:d

امروز دوباره داشتم تریلر های نسخه سوم رو از E3 میدیدم اکشن بازی خیلی خوب شده،یعنی عالی شده ولی هنوزم برای بخش آر پی جی نگرانم.نمیدونم بعد از نسخه نسخه دوم چه بلایی سرش اومده.امیدوار کمتر نشده باشه این المان ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or