Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

آعشقت خیلی بعیده توی تیم باشه و احتمالآ یا فقط ملاقاتش میکنیم یا برای بالا بردن بار عاطفی بازی میگن مُرده ! :(
نه آریا من می خوامش:( این حرف ها رو نزن من دوسش داشتم=((

هنوز حضورش تایید نشده ولی من هنوز امید دارم !:d
دقیقا من هم خیلی منتظر هستم که تایید بشه و بگن تو سفینه هست:دی

ایشالله که همینطوره:دی
با کی بودی سینا؟:دی اگه منتظورت Thane هست که دیگه هیچی و رفتی تو Black List:|:دی

یعنی همین میراندا اگه اینقد hot نبود 4 برابر طرف داراش تو سری بیشتر بودن بدبخت :دی اگه من خودم تا اخرای بازیه هم زیاد باهاش حال نمیکردم اخرش که گند میزنه به illusive man و برای حمایت از شپرد از سربرس استعفا میده جدا شد جز کرکتر های محبوبم :دی ولی کلا بهترین شخصیت بازی قطعا thane بود :دی تو 3 هم اصولا باید یه جای داشته باشه وگرنه این همه زحمت کشیدیم همه رو نجات دادیم تو شماره قبلی که همین طوری هیچی به هچی فقط بشنویم مرده ؟:دی
راستی اون جونور عجیب قریبا که بقیه رو کنترل میکردن از طریق اونا حرف میزدن رو کسی نجات داد ؟ از الان حاضم من شرط ببندم اگه اونا رو نجات داده باشید تو شماره 3 یه کمک اساسی در مقابل سربرس و ریپر ها بهتون بکنن :دی

راستی اون جونور عجیب قریبا که بقیه رو کنترل میکردن از طریق اونا حرف میزدن رو کسی نجات داد ؟ از الان حاضم من شرط ببندم اگه اونا رو نجات داده باشید تو شماره 3 یه کمک اساسی در مقابل سربرس و ریپر ها بهتون بکنن :biggrin1:
آره اون Rachni ها 100% هستن ! :دی اگه توی یک ملکه ـشون رو نجات بدیم توی 2 از طریق یه Asari میاد باهات صحبت میکنه و (درست یادم نیست) یه چیزی تو این مایه ها میگه که ما رفتیم توی سیاره ـمون و ازت ممنونیم و زمانی که تاریکی بیاد کمکت میکنیم ! :دی

کلآ BioWare خیلی کار سختی داره توی ME3 ! این همه انتخاب توی دو نسخه قبلی رو باید توجه کنه و برای هرکدوم یه فکری بکنه ! در کنارش تازه یه بازی کاملآ جدید به نام ME3 هم باید بسازه ! :دی

نبینم کسی اینجا به مرموزترین کاراکتر سال 2010 و بهترین کاراکتر جدید سال 2010 نگا چپ کنه ها :دی سینا مخصوصا با تو بودم :دی

Thane تهه شخصیت بود . خیلی مرموز . یه حسی به من میگه Thane آخرش درمان ِ خودشو پیدا می کنه اما ترجیح میده بمیره .

Sam Fisher بمیره نفله :دی ! گاز بیگی اون زبونو :دی ...
you-re-dead-to-me-o.gif

خدا از دهنت بشنوه!:d

میراندا که فاجعه بود! باز اشلی خیلی خیلی بهتر بود ازش! میراندا که کلا انگار فقط برای یه منظورخاص تو بازی بود!
قیافش یادم میاد حالم بد میشه:دی
با کی بودی سینا؟:دی اگه منتظورت Thane هست که دیگه هیچی و رفتی تو Black List:|:دی
Thane krios!:دی آره بابا چی بود سبزک قورباغه!:دی
جدا از Thane، خدا کنه خبری از Wrex بشه:x از این یارو گرانته خوشم نمیومد، فقط Wrex :(
آ قربونه آدم چیز فهم:دی

• Like
Reactions: BROXIGAR
نبینم کسی اینجا به مرموزترین کاراکتر سال 2010 و بهترین کاراکتر جدید سال 2010 نگا چپ کنه ها :دی سینا مخصوصا با تو بودم :دی

Thane تهه شخصیت بود . خیلی مرموز . یه حسی به من میگه Thane آخرش درمان ِ خودشو پیدا می کنه اما ترجیح میده بمیره .

نه بابا فیلم هندیه مگه؟:d سرانجام Thane مرگه فقط نوع مرگش معلوم نیست .

you-re-dead-to-me-o.gif

Thane krios!:دی آره بابا چی بود سبزک قورباغه!:دی

Ashley رو واسه امثال تو اوردن تو بازی دیگه !:d ببین حالشو ببر !:d

Wrex که گفتن هست ! :دی ولی یادم نیست گفتن توی تیممون هم هست یا نه !
گفتن چیه!؟ تو دموی E3 بود اصلا:دی رفته بودن ملکه ی کروگانا رو نجات بدن،پشت بیسیم بود:دی
Ashley رو واسه امثال تو اوردن تو بازی دیگه !:d ببین حالشو ببر !:d
شما برو سراغ میراندا جونت با ما کاری نداشته باش:دی

من که باز رفتم تو جو ME و تصمیم گرفتم برای بار چهارم (یا پنجم ؟!) بازی کنم و این دفعه با شپرد مونث ! :دی کل دو تا بازی رو هم خبیثانه جلو برم ببینم چی میشه ! این طوری دو تا save کاملآ متفاوت برای ME3 جور میشه. مرد کاملآ مهربون و زن کاملآ عصبی ! :دی

گفتن چیه!؟ تو دموی E3 بود اصلا:biggrin1: رفته بودن ملکه ی کروگانا رو نجات بدن،پشت بیسیم بود:biggrin1:
آلزایمر میدونی چیه ؟! :دی جدآ یادم نیست ! :دی

• Like
Reactions: BROXIGAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or