BROXIGAR
کاربر سایت
شما برو سراغ میراندا جونت با ما کاری نداشته باش
من از همون اول هم از میراندا بدم میومد . نمیدونم اینو از کجات دراوردی !:d از Jack بیشتر از این خوشم میاد !:d
شما برو سراغ میراندا جونت با ما کاری نداشته باش
هه! راستی تو که کلا رکس رو تو ME1 نجات ندادی!!چه فرقی به حاله تو میکنه!؟من که باز رفتم تو جو ME و تصمیم گرفتم برای بار چهارم (یا پنجم ؟!) بازی کنم و این دفعه با شپرد مونث ! کل دو تا بازی رو هم خبیثانه جلو برم ببینم چی میشه ! این طوری دو تا save کاملآ متفاوت برای ME3 جور میشه. مرد کاملآ مهربون و زن کاملآ عصبی !
آلزایمر میدونی چیه ؟! جدآ یادم نیست !
آخه سره چاک گفتم چطوره گفتی اوفففف!!!من از همون اول هم از میراندا بدم میومد . نمیدونم اینو از کجات دراوردی !:d از Jack بیشتر از این خوشم میاد !:d
باو نصف مشکل ما هم با همون Bo0b و تاقچه اشه دیگه!به میراندا توهین نکنین:d بیچاره فقط یه ذره صورتش مثل نون تافتون بود وگرنه از نظر Boob و هیکل عالی بود:d
میگم یه بار بیا واسه مارو برو!من که باز رفتم تو جو ME و تصمیم گرفتم برای بار چهارم (یا پنجم ؟!) بازی کنم و این دفعه با شپرد مونث ! کل دو تا بازی رو هم خبیثانه جلو برم ببینم چی میشه ! این طوری دو تا save کاملآ متفاوت برای ME3 جور میشه. مرد کاملآ مهربون و زن کاملآ عصبی !
من نجات دادم. سیوش هم دارم ولی حیف چه فایده که نمیتونم از سیوم استفاده کنم!هه!:biggrin1: راستی تو که کلا رکس رو تو ME1 نجات ندادی!!چه فرقی به حاله تو میکنه!؟:biggrin1:
آخه سره چاک گفتم چطوره گفتی اوفففف!!!
خو شما برو سراغ جک جونت،خوبه!؟
کلا دخترای Mass Effect فِـیس ندارن دعوا نداره که ...
اینم یه کازپلی خفن جک
آریا تو که این همه حوصله داری قربون دستت یه دور هم برای من تموم کن همه رو هم نجات بده با اشلی و مریندا هم روابط نامشروع راه بنداز
دست رو دلم نذار که خونِمن که نسخه 1و2 رو روی ویندوز انجام دادم. الان نسخه 3 رو فقط رو X360 میتونم بزنم. حالا موندم منی که نسخه 2 رو با استفاده از سیو نسخه 1 انجام دادم, نسخه 3 رو چجوری با سیو نسخه دو رو یاکس باکس انجام بدم؟!:biggrin1:
الان هم سیو نسخه 1 رو دارم و هم 2 ولی فقط رو ویندوز.... نسخه سوم سیستمم مطمئنا نمیکشه پس باید رو کنسول انجام بدم. حالا باید چیکار کنم!؟ برم ME رو که 4سال از تاریخ ریلیزش میگذره بخرم دوباره از اول برم... بعد دوباره برم ME2 رو بخرم و با سیو نسخه 1 نسخه 2 رو تموم کنم؟؟:biggrin1:
الآن توهین کردی ؟!! من هر سه باری که ME1 رو رفتم Wrex رو نگه داشتم ! کلآ نمیدونم چطوری توی اون قسمت بعضی ها می کشنش ! فقط دفعه اول که ME2 رو بازی کردم چون به دلیل نامعلومی save بازی قبلی کار نمیکرد خودش پیش فرض گذاشت و Wrex مُرده بود !هه!:biggrin1: راستی تو که کلا رکس رو تو ME1 نجات ندادی!!چه فرقی به حاله تو میکنه!؟:biggrin1:
وقت آزادم کجا بود ! من هنوز اولین مآموریت دیسک دوم LA Noire رو هم تموم نکردم ! چه برسه به DNF , Dirt 3 , Witcher 2 و ... ! کلآ دو ماهی میشه که هفته ای بیشتر از 4,5 ساعت بازی نمیکنم !خوش به حالت آریا... چقدر Free Time داری...خداییش وقت نمیکنیم بازیهای دیگه رو بریم! اصلا وقت واسه سر خاروندن نداریم هنوز L.A Noire و AC:B و کلی دیگه بازی سرم ریخته هنوز وقت نکردم انجامشون بدم!
نه مثه اینکه تقریبا وضعیت منو داری! پس چجوری میخوای ME2 رو تموم کنی!؟وقت آزادم کجا بود ! :biggrin1: من هنوز اولین مآموریت دیسک دوم LA Noire رو هم تموم نکردم ! :biggrin1: چه برسه به DNF , Dirt 3 , Witcher 2 و ... ! :biggrin1: کلآ دو ماهی میشه که هفته ای بیشتر از 4,5 ساعت بازی نمیکنم ! :biggrin1:
من گفتم میراندا(اسم خودش خو سخته!) اینجا چطوریه،تو گفتی اووفففففف!!!من سريالشو گفتم نه قيافه شخصيتشو !
اگه فهميده باشي كه مطمئنا فهميدي ولي خودتو ميزني به اون راه يك مثال بود !:d
آخرین باری که چک کردم،اون سکانس روبرو شدن رکس و شپرد رو ندیده بودی،این قضیه ی سیو و اینا رو یادم نبود فک کردم رکس رو تو ME1 نجات ندادی!!الآن توهین کردی ؟!! من هر سه باری که ME1 رو رفتم Wrex رو نگه داشتم ! کلآ نمیدونم چطوری توی اون قسمت بعضی ها می کشنش ! فقط دفعه اول که ME2 رو بازی کردم چون به دلیل نامعلومی save بازی قبلی کار نمیکرد خودش پیش فرض گذاشت و Wrex مُرده بود !
به جاش هر سه دفعه اشلی رو کشتم و کیدن رو نگه داشتم !
ME کلآ یه حسی داره که 30 بار هم بازی کنم تکراری نمیشه و بهم بیشتر از خیلی از بازیهای جدید حال میده !نه مثه اینکه تقریبا وضعیت منو داری!:biggrin1: پس چجوری میخوای ME2 رو تموم کنی!؟:biggrin1:
اینم که بازیش 4ساعت گیم پلی نداره بگیم یه روزه تمومش میکنی!:biggrin1:
ME1 رو با کنسول اولم بازی کردم و ME2 رو با کنسول سومم ! این وسط هارد 20 گیگم با یدونه 120 عوض شد و سیوها رو با یه مموری ریختم روی جدیده و احتمالآ برای همون بوده که کار نکرده ! دفعه دوم دوباره از اول رفتم و این بار روی هارد 120 !آخرین باری که چک کردم،اون سکانس روبرو شدن رکس و شپرد رو ندیده بودی،این قضیه ی سیو و اینا رو یادم نبود فک کردم رکس رو تو ME1 نجات ندادی!!:biggrin1:
ولی عجب سیوی بود که دفعه ی اول کار نکرد دفعه ی دوم کار کرد!!!:biggrin1: احتمالا سیوت هوشمند بوده!!:biggrin1:
معلوم نیست ! شایدم بذارن برای نسخه های بعدی ! با اینکه این تریلوژی تموم میشه ولی انقدر دنیای بازی بزرگه که میشه چند تا تریلوژی دیگه از توش درآورد !خوب امروز 6 جولای 2011 از همین تریبون ?!؟ به همه اعلام میکنم که قراره قیافه تالی رو تو مس افکت 3 ببنید :biggrin1: این شماره 3 هستش و خوب اصولا باید نشونش بدن و .. هم نیست مساله 100 درصده :biggrin1:
هه! راستی تو که کلا رکس رو تو ME1 نجات ندادی!!چه فرقی به حاله تو میکنه!؟
آخه سره چاک گفتم چطوره گفتی اوفففف!!!
خو شما برو سراغ جک جونت،خوبه!؟
باو نصف مشکل ما هم با همون Bo0b و تاقچه اشه دیگه!