کلآ اگه یه چیز باشه که من و تو توش موافقت داشته باشیم همین حرفات در مورد میراندا و اشلی هست !اه اه حرف اون دختره میراندا رو نزن که حالم بهم میخوره!:biggrin1: با اون هیکل قناسش!!!:biggrin1:
البته اشلی هم دست کمی از اون نداشت،مثل اینکه Bioware یه تکونی به خودش داده تو این قسمت یه دستی به سر و روی اشلی کشیده قابل تحمل شده!!:biggrin1: ولی لباسش قشنگ شده!!!:biggrin1:
این یارو غول بیابونی کیه!!؟:biggrin1: یه خورده تهه چهرش میزنه اون یارو بریتیشه تو CG اول بازی باشه:biggrin1: باو Wrex رو نشون بدین خدا لعنتتون کنه:biggrin1:
آره Liara هست ولی لباسش (و اون هدبند ـش ) خیلی شبیه Samara هست ! حالا من نمیدونم Justicar ها فقط این طوری میپوشن یا بقیه Asari ها هم میپوشن !مطمئنی این Liara هستش؟:biggrin1: پس چرا این قدر شبیه Samara هست:biggrin1:
راستی عشق من رو هنوز نشون ندادن؟:biggrin1: Assassin دل بابا رو میگم:biggrin1:
چه عجب واقعا!کلآ اگه یه چیز باشه که من و تو توش موافقت داشته باشیم همین حرفات در مورد میراندا و اشلی هست !
صد در صد!میگم بچه ها توی این نسخه از سیو نسخه های قبلی هم میشه استفاده کرد؟! مثه ME II که از سیو ME 1 هم استفاده کرده بودیم!
اشلی که الان خوبه دیگه ولی لامصب هیچ کدوم از اینا به گرد پای موریگان هم نمیرسننمیدونم چرا خانوم های سری So Hot میشن و خانوم های سری ME انقد ضایع ! برن از طراح های سری DA استفاده کنن
یه حسی به من میگه مرده:dهنوز حضورش تایید نشده ولی من هنوز امید دارم !:d
James Vega هم زیاد تعریفی نداره .
خدا از دهنت بشنوه!:dایشالله که همینطوره:biggrin1:
میراندا که فاجعه بود! باز اشلی خیلی خیلی بهتر بود ازش! میراندا که کلا انگار فقط برای یه منظورخاص تو بازی بود!اه اه حرف اون دختره میراندا رو نزن که حالم بهم میخوره!:biggrin1: با اون هیکل قناسش!!!:biggrin1:
البته اشلی هم دست کمی از اون نداشت،مثل اینکه Bioware یه تکونی به خودش داده تو این قسمت یه دستی به سر و روی اشلی کشیده قابل تحمل شده!!:biggrin1: ولی لباسش قشنگ شده!!!:biggrin1: