PAUSE
کاربر سایت
الان میگی ریخت اون موقع که نشون بدن از زیباییش نمیدونی چی بگی به صورتشراس میگه منم بد جوری بدلم افتاده ریخته این طرف رو میبینیم ! تو ME2 هم خیلی سعی کردن نشون بدن اما جلو خودشون رو گرفتن !
الان میگی ریخت اون موقع که نشون بدن از زیباییش نمیدونی چی بگی به صورتشراس میگه منم بد جوری بدلم افتاده ریخته این طرف رو میبینیم ! تو ME2 هم خیلی سعی کردن نشون بدن اما جلو خودشون رو گرفتن !
عکس اولیه خیلی باحاله!البته شپرد قبلا صورت تالی رو تو ME2 دیده (یعنی با توجه تصمیم شما اون آخرا () میتونسته ببینه).
اما خودمون ندیدیم و Bioware هم گفته فعلا دارن برای نشون دادن یا ندادن صورتش تصمیم میگیرن. فن آرت هم قبلا زیاد واسش ساخته شده. مثلا:
شوخی کردم
البته مجبور نیستی توضیح بدیا() ولی این الان چیزی رو حل نکرد!ME1 رو با کنسول اولم بازی کردم و ME2 رو با کنسول سومم ! این وسط هارد 20 گیگم با یدونه 120 عوض شد و سیوها رو با یه مموری ریختم روی جدیده و احتمالآ برای همون بوده که کار نکرده ! دفعه دوم دوباره از اول رفتم و این بار روی هارد 120 !
نمیخوای برو با همو اشلی جونت تو هم :d در مورد این نظر فضایی نده بابا :d اگه میراندا یه مشکل داره ، اشلی سر تا پاش اشکاله :d
البته شپرد قبلا صورت تالی رو تو ME2 دیده (یعنی با توجه تصمیم شما اون آخرا () میتونسته ببینه).
اما خودمون ندیدیم و Bioware هم گفته فعلا دارن برای نشون دادن یا ندادن صورتش تصمیم میگیرن. فن آرت هم قبلا زیاد واسش ساخته شده. مثلا:
شوخی کردم
فک کنم اگه lt رو نزنی فقط اون شانسو از دست میدی. چیزی ازت کم نمیشه.دوباره دارم 2 رو از اول میرم. باره سومه :d چندتا سوال داشتم. باید توی تاپیک 2 بپرسم ولی یک پست انحرافی که چیزی نیست :d
وقتی یه دفعه میگه LT رو بزنید به paragon اضافه میکنه. اگر lt رو اون لحظه نزنیم به renegade اضافه میشه؟ چی گفتم خودمم نفهمیدم
راهنمایی هست برای اینکه مثلاً paragon رو تا آخر پر کنیم؟ این درسته که معمولاً انتخاب جمله های بالایی سمت راست بیشتر محبت آمیز و جمله های پایین سمت راست بیشتر خشونت آمیزه؟
دوباره دارم 2 رو از اول میرم. باره سومه :d چندتا سوال داشتم. باید توی تاپیک 2 بپرسم ولی یک پست انحرافی که چیزی نیست :d
وقتی یه دفعه میگه LT رو بزنید به paragon اضافه میکنه. اگر lt رو اون لحظه نزنیم به renegade اضافه میشه؟ چی گفتم خودمم نفهمیدم
راهنمایی هست برای اینکه مثلاً paragon رو تا آخر پر کنیم؟ این درسته که معمولاً انتخاب جمله های بالایی سمت راست بیشتر محبت آمیز و جمله های پایین سمت راست بیشتر خشونت آمیزه؟
عکس آخر که ماله دراگون ایجه صورت اون زنه رو انداختن رو تالیالبته شپرد قبلا صورت تالی رو تو ME2 دیده (یعنی با توجه تصمیم شما اون آخرا () میتونسته ببینه).
شوخی کردم
جدا چقدر دوستان زحمت میکشن ( کسایی که این عکسا رو میسازن )!
یه سرچ توی نت زدم وحشت کردم !
نه بابا زیاد میشه من برعکسشو امتحان نکردم ولی هروقت RT اومده روی صفحه و نزدمش به پاراگونم اضافه شده !1. نه دیگه . هیچی بهت نمیده .