Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
من شماره یک بازیو کامل بازی نکردم
خیلی هم از بازیای RPG خوشم نمیاد ولی به نظرم این یکی مایه های اکشن و شوترش بیشتره
اگه میشه کسانی که بازی کردن لطف کنن بگن به نظرشون این بازی نظرمو جلب میکنه( ببخشید یکم سلیقه ای شد) بعد هم اینکه فکر میکنید چند ساعت گیم پلی داره ؟
پیشاپیش ممنون

کسی ميدونی اين نژاد Asari چجوری توليد مثل ميکنن؟

خوابم میاد وگرنه برات ترجمه میکردم ... خلاصش میشه این
Although asari have one gender, they are not asexual. An asari provides two copies of her own genes to her offspring, which - regardless of the species or *** of the 'father' - is always an asari. The second set is altered in a unique process called melding, also known as the joining. During melding, an asari consciously attunes her nervous system to her partner's, sending and receiving electrical impulses directly through the skin. A common phrase used before melding is "embrace eternity," presumably to help focus the partner's mind. Effectively, the asari and her partner briefly become one unified nervous system. This unique means of reproduction is the reason asari are talented biotics. Their evolved ability to consciously control nerve impulses is very similar to biotic training. The partner can be another asari, or an alien of any gender. However, since the asari began encountering other sentient species, non-asari mates have become preferred for the diversity they provide.

An asari's melding ability extends to a mental connection as well, which Liara describes as being the true union between an asari and her partner. It allows the asari to explore her partner's genetic heritage and pass desirable traits on to any offspring. During mating an asari and her partner share memories, thoughts, and feelings. It is also possible for an asari to to meld with another for the sole purpose of transferring thoughts, without reproduction. This technique is used by both Liara and Shiala, with varying success; Liara finds the ordeal extremely intense and debilitating.

سلام دوستان ، وای ديگه دارم ديوونه ميشم.
از موقعی که موج بن شروع شد کنسول رو از اینترنت کشيدم و ديگه آنلاين نشدم ، حدود 2 هفته باهاش يکم بازی ميکردم اما تا الان ديگه حتی روشنش هم نکردم!!! باورم نميشه، کنسولی که اگر يه روز بازی نميکردم شب درست خوابم نميبرد 1 ماهه حتی روشنش نکردم، اونم با این همه بازی های جديد و فوق العاده که اتفاقا هيچکدومشم نخريدم!!
اما ديگه این ME2 داره امانمو ميبره ، به معنای واقعی دارم به مرز جنون ميرسم ، 2-3 تا از پستارو خوندم ديگه ....!!
فقط يک سوال هم داشتم : انشالا مثل ME1 نيست که نشه بعد از اتمام بازی به انجام ماموريت های فرعی پرداخت؟ به معنای واقعی من ديوانه این بازيم. 1- به خاطر طراحی هنری فوق العاده ، گيم پلی عالی ، و داستان به شدت درگير کننده و تکرار نشدنی، مخصوصا آخرش که اشکمو از شدت ذوق و هيجان در آورد!! به معنای واقعی ديوانه Fallout3 هم هستم به دلايل زياد که جاش اینجا نيست :دی ( تو دنيای Fallout به معنای واقعی زندگی کردم ، زندگيه این بازی رو از نزديک احساس کردم! )

فقط يک سوال هم داشتم : انشالا مثل ME1 نيست که نشه بعد از اتمام بازی به انجام ماموريت های فرعی پرداخت؟ به معنای واقعی من ديوانه این بازيم. 1- به خاطر طراحی هنری فوق العاده ، گيم پلی عالی ، و داستان به شدت درگير کننده و تکرار نشدنی، مخصوصا آخرش که اشکمو از شدت ذوق و هيجان در آورد!! به معنای واقعی ديوانه Fallout3 هم هستم به دلايل زياد که جاش اینجا نيست :دی ( تو دنيای Fallout به معنای واقعی زندگی کردم ، زندگيه این بازی رو از نزديک احساس کردم! )

نه ظاهرا بعد از اتمام داستان اصلی کاملا آزادی که بری سراغ اکتشاف سیاره ها و ماموریتای فرعی فقط نکته اینه که اگه به پایانی برسی که توش شپرد میمیره نمیتونی از این قابلیت استفاده کنی (طبیعیه دیگه) و اگه کسی از تیمت تو جریان ماموریت نهایی بمیره اونام بعد از اتمام داستان دیگه قابل دسترسی نیستن.

از موقعی که موج بن شروع شد کنسول رو از اینترنت کشيدم و ديگه آنلاين نشدم ، حدود 2 هفته باهاش يکم بازی ميکردم اما تا الان ديگه حتی روشنش هم نکردم!!! باورم نميشه، کنسولی که اگر يه روز بازی نميکردم شب درست خوابم نميبرد 1 ماهه حتی روشنش نکردم، اونم با این همه بازی های جديد و فوق العاده که اتفاقا هيچکدومشم نخريدم!!
اما ديگه این ME2 داره امانمو ميبره ، به معنای واقعی دارم به مرز جنون ميرسم ، 2-3 تا از پستارو خوندم ديگه ....!!

سازنده ها گفتن بنا به تصميم های شما آخر بازی ممکنه بميريد چون مرحله آخر Suicide Mission هستش
اگرم مرده باشی نميتونی ادامه بدی خو!:biggrin1:

یه سوال شاید تکراری
من mass effect 1 رو اصلا بازی نکردم . به نظر شما اینو بازی کنم حال نمیده ؟
داستانش دنباله ME1 هستش ؟ اگه 1 رو بازی نکرده باشم از داستان ME2 سر در نمیارم ؟

آخرین ویرایش:
یه سوال شاید تکراری
من mass effect 1 رو اصلا بازی نکردم . به نظر شما اینو بازی کنم حال نمیده ؟
داستانش دنباله ME1 هستش ؟ اگه 1 رو بازی نکرده باشم از داستان ME2 سر در نمیارم ؟

از نظر داستانی کاملا مستقله و حتی همون اول داستان یه خلاصه ای اتفاقای یک بهت گفته میشه که نکته مبهمی برات نمونه ... ولی خب مسلما اگه شماره یکو بازی کرده باشی خیلی بیشتر لذت میبری ... مخصوصا با قابلیت ایمپورت کردن کاراکتر نسخه یک به دو

منم همينطور !‏
الان اشكم در مياد...
:((

سلام
یه سئوال داشتم که شاید به موضوعی که راجع بهش صحبت میشه ربطی نداشته باشه.
چطوریه که این بازی برای PC در چهار دی وی دی عرضه میشه ولی برای X360 توی یه DVD9
هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or