Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توجه توجه !!!

کسی انگار اطلاعی نداره
به گزارش IGN بازی نامبر وان دنیا برای xbox همین mass effect هست .

Code:
http://xbox360.ign.com/articles/916/916362p25.html

آخرین ویرایش:
این Mass Effect 1 خیلی ربط داره به این ؟
من اونو بازی نکردم
در ضمن open World هستش این ؟
ممنون

بله . شما تصمیماتی که تو قسمت 1 گرفتین مستقیما به شماره 2 ربط داره .
آره Open World هست !

چراکسی نمیگه بازی اومده؟:دی این خلیل گفت pirate خور شده!!

این بازی اومده !!!:biggrin1:

پ.ن : ای بابا الان آخه وقت اومدن بود !:biggrin1:(درست وسط امتحانات ! )
پ.ن 2 :به سلامتی تاپیک هم مهم شد .:biggrin1:

خوب من که حالا 1 رو بازی نکردم هیچی سر در نمیارم ؟

بهتره شماره اول رو بازی کنید البته Casey Hudson رییس پروژه گفتن که این حتمی نیست ولی داستان خیلی خوبی داره شماره اول و همینطور که دوست عزیزمون BROXIGAR هم گفتن سیو از شماره اول به شماره دوم انتقال پیدا میکنه و احساس می کنید یه ادامه واقعی هستش

----------------------------------------------------------

دوستان اگه جایی بازی رو آورد که برای شهرستان لطفاً بگین ما توی کف این بازی هستیم
ممنون

با سلام به عزیزان...........
به به چه عجب بروبچ مس افکت باز پیداشون شد............:biggrin1:
خب فکر کنم جزو اولین نفراتی بودم که بازی رو گرفتم وجزو بدبخترین و بد شانسترینهاش هم بودم.......
چرا؟؟؟؟
چون از شانس بد من دیسک 1 این بازی رو درست رایت نکرده بودن ولی دیسک 2 سالم بود.منتها حتما برای شروع بازی باید دیسک 1 باشه..........:evil: :((
اما فردا ظهر دیسک 1 سالمش به دستم میرسه........;)
فقط این نکته رو بگم که منو بازی و اهنگ کردیت بازی(فقط اینا و تنظیمات منو رو میشد از دیسک 2 استفاده کرد) تم دارک و غم الودی داره.........خدا به داد خود بازی برسه..........:eek: :eek:
این رو هم اضافه کنم که توی بخش New Game میتونی کرکتر انتخاب کنی یا اگه از قبل سیو داشتی یه گزینه به اسم Import ME1 Character انتخاب کنی........که مشخصا معلومه کلاس شخصیتی که تو یکش رو داشتین میتونین انتخاب کنید.........فقط تا این چندتا چیز رو فهمیدم.....تا فردا صبر کنید تا اطلاعات بهتری از خود بازی برتون بزارم........
خواستید میتونم براتون عکس از منو بازی هم بگیرم و بزارم.......;)

با سلام به عزیزان...........
به به چه عجب بروبچ مس افکت باز پیداشون شد............:biggrin1:
خب فکر کنم جزو اولین نفراتی بودم که بازی رو گرفتم وجزو بدبخترین و بد شانسترینهاش هم بودم.......
چرا؟؟؟؟
چون از شانس بد من دیسک 1 این بازی رو درست رایت نکرده بودن ولی دیسک 2 سالم بود.منتها حتما برای شروع بازی باید دیسک 1 باشه..........:evil: :((
اما فردا ظهر دیسک 1 سالمش به دستم میرسه........;)
فقط این نکته رو بگم که منو بازی و اهنگ کردیت بازی(فقط اینا و تنظیمات منو رو میشد از دیسک 2 استفاده کرد) تم دارک و غم الودی داره.........خدا به داد خود بازی برسه..........:eek: :eek:
این رو هم اضافه کنم که توی بخش New Game میتونی کرکتر انتخاب کنی یا اگه از قبل سیو داشتی یه گزینه به اسم Import ME1 Character انتخاب کنی........که مشخصا معلومه کلاس شخصیتی که تو یکش رو داشتین میتونین انتخاب کنید.........فقط تا این چندتا چیز رو فهمیدم.....تا فردا صبر کنید تا اطلاعات بهتری از خود بازی برتون بزارم........
خواستید میتونم براتون عکس از منو بازی هم بگیرم و بزارم.......;)

یه سوال وقتی که کارکتر ایمپورت میشه یه خلاصه ای از انتخابها میگه؟ چون که من یه چند تا سیو دیگه دارم ولی نمیدونم توشون چی کار کردم میخواستم بدونم مثلاً میگه این یکی فلان انتخاب ها رو کرده و....

ممنون

بازی یعنی دو تا دیسک هستش >>؟ خوب من هارد واسه لیو دیگه بازی نمیشه روش ریخت یعنی نمیشه بازی کرد ؟ یا توی خود بازی میریزه و از اونجا ایراد نداره ؟؟؟؟

یه سوال وقتی که کارکتر ایمپورت میشه یه خلاصه ای از انتخابها میگه؟ چون که من یه چند تا سیو دیگه دارم ولی نمیدونم توشون چی کار کردم میخواستم بدونم مثلاً میگه این یکی فلان انتخاب ها رو کرده و....

ممنون
http://pcmovies.ign.com/pc/video/article/106/1061968/me2_spc_import_011910_flvlowwide.flv

اگر براتون زحمت نیست Artwork های بازی رو از اول بزارید .
شما تو بخش تصاویر بازی ها بری همه تصاویرش هست .

اولین تصاویر از Mass Effect 2

پ.ن :از دوستان بشدت تقاضا مندم (مخصوصا آریا که بازیرو گرفته :biggrin1: ) که اگر خواستن چیزی از بازیرو لو بدن داخل اسپویلر بزارن . بالاشم بنویسن هشدار !:biggrin1: سپاسگزارم بشدت !

شما تو بخش تصاویر بازی ها بری همه تصاویرش هست .

اولین تصاویر از Mass Effect 2

پ.ن :از دوستان بشدت تقاضا مندم (مخصوصا آریا که بازیرو گرفته :biggrin1: ) که اگر خواستن چیزی از بازیرو لو بدن داخل اسپویلر بزارن . بالاشم بنویسن هشدار !:biggrin1: سپاسگزارم بشدت !

چشم حتما.........;)
مطمئن باش کوچکترین نکته ای از داستان بازی رو عنوان نمیکنم ......فقط این نکاتی که گفتم به اضافه یسری موارد خاص که بعدا بهشون اشاره میکنم در جهت ایجاد علاقه در دوستان و دادن اطلاعات به بچه هایی هست که میخوان از چند و چون بازی اگاه بشن......;)

پ.ن :باورت میشه 4 ساعت سرپا تو مغازه تا ساعت 10 شب وایستاده بودم تا بازی و بگیرم و اخرشم.....:((

پ.ن :باورت میشه 4 ساعت سرپا تو مغازه تا ساعت 10 شب وایستاده بودم تا بازی و بگیرم و اخرشم.....:((

آره باورم میشه ! چرا نشه !:biggrin1:
من خودمم بودم همینکارو میکردم . اصلا شب همونجا بسط مینشستم.:biggrin1:
عوضش فردا کل خستگی از تنت میره .:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or