Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب دوستان بازی اولین نمره خودش رو هم گرفت، 9.5 از Official Xbox Magazine (این مجله به نسخه اول امتیاز 9 رو داده بود)
با تشکر از نیما یادت رفت :biggrin1:

فقط 16 روز تا همراهی شپرد مونده ! طاقت بیارین !

آخرین ویرایش:
این OXM چرا تو نقدش از داستان بازی یکم ایراد گرفته!!!؟؟:confused:
کسی که بازی نکرده ولی فکر نکنم داستان اونقدر مشکلی داشته باشه که تو نقد بهش اشاره کنن!عجیبه!
فقط امیدوارم این شماره از قبلی مرگ و میر بیشتر داشته باشه!!:biggrin1:

این OXM چرا تو نقدش از داستان بازی یکم ایراد گرفته!!!؟؟:confused:
کسی که بازی نکرده ولی فکر نکنم داستان اونقدر مشکلی داشته باشه که تو نقد بهش اشاره کنن!عجیبه!
فقط امیدوارم این شماره از قبلی مرگ و میر بیشتر داشته باشه!!:biggrin1:
سینا جان ما دو صفحه ـس داریم در مورد چی صحبت میکنیم ؟ :دی :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=27433&page=1
به نظرات کارشناسانه منو حمیدو نیما (:دی) نگاه کن یچیزایی دستگیرت میشه !

سینا جان ما دو صفحه ـس داریم در مورد چی صحبت میکنیم ؟ :دی :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=27433&page=1
به نظرات کارشناسانه منو حمیدو نیما (:دی) نگاه کن یچیزایی دستگیرت میشه !
بعله!!مرسی!:biggrin1:زدی داستان و واسه ما اسپویل کردی رفت پی کارش دیگه!:biggrin1:عیب نداره!ولی اگه واس خاطر این 9.5 داده,من حاظر بودم 8 بدم!!:biggrin1:
گفته بودن جو داستان رو تاریک تر از قبل کردن.همون موقع یه حدس هایی زدم!:cool:
داره ، خوبشم داره.:biggrin1: تا دلت بخواد . بازی تا جایی دستتو باز میزاره که شپرد رو هم میتونی بکشی .:biggrin1:
بعله!از مرگ شپرد هم استقبال میکنیم!:smile:
ولی من منظورم از افراد گروه خودمون بود.تو یکش خیلی دلم میخواست این "اشلی" رو به کشتن بدم!:biggrin1:ولی حیف که بعدا لازمش داشتم وگرنه همونجا میرفتم دنبال "کِیدِن".:biggrin1:

ولی من منظورم از افراد گروه خودمون بود.تو یکش خیلی دلم میخواست این "اشلی" رو به کشتن بدم!:biggrin1:ولی حیف که بعدا لازمش داشتم وگرنه همونجا میرفتم دنبال "کِیدِن".:biggrin1:

تو اچیومنتای بازی فک کنم یه دونه با 75 تا گیم اسکور برا این داره که کل تیم شپرد تو طول عملیات زنده بمونن پس احتمالا بعضی از افراد گروه ممکنه بمیرن (شایدم همشون) ... از اونجایی که گیم اسکورش بالاس شک دارم انجامش به این راحتیا باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or