سلام
من ميخوام بازي را بگيرم ميخواستم بدونم هر دو ديسك مال داستان بازي يا فقط يك ديسكش عين هيلو اخه من هارد ندارم اركيد

سلام
بازی رو کجا اوردن ؟ من رفتم کل اریاشهرو گشتم هیجا نداشتن . اگه میدونین کجا داره بگین بریم سریع بگیریمم

منME1رو فقط 2-3 ساعت بازي كردم.
زياد ازش حاليم ني !
يعني اونايي كه با كاراكترشون از1 بازي ميكنن از اول لول مول دارن ؟
تا دقایقی دیگه اولین نکات رو در باره بازی خدمتتون عرض میکنم............ xdantexممنون و همه ي بازيسنتري هاي باحال !
اونايي كه بازي كردن ميشه توضيح بيشتري راجع به بازي بدن ؟

من یه سوالی دارم
تو این پیشنما ها نوشته که شما باید با cerebuse همکاری کنید تا جلوی نابودیه انسان هارو بگیرید
ولی تو شماره یک یادتون هست که تو چند تا ماموریت جانبی رفتیم کل تین گروه و مقر اصلیشونو نابود کردیم . حتی اومدن یکی از ادمیرالای انسانا ها رو ربودند که اونم کشته شد . بعد از پایان ماموریتم ادمیرال ارتش پنجم که اسماشون دیگه یادم رفته میگه که شما دنیا رو از یه تهدید نجات دادید و از این حرفا . حالا این cerebuse رفقیه اتحادیه انسانها شده ؟؟؟
:biggrin1:

من یه سوالی دارم
تو این پیشنما ها نوشته که شما باید با cerebuse همکاری کنید تا جلوی نابودیه انسان هارو بگیرید
ولی تو شماره یک یادتون هست که تو چند تا ماموریت جانبی رفتیم کل تین گروه و مقر اصلیشونو نابود کردیم . حتی اومدن یکی از ادمیرالای انسانا ها رو ربودند که اونم کشته شد . بعد از پایان ماموریتم ادمیرال ارتش پنجم که اسماشون دیگه یادم رفته میگه که شما دنیا رو از یه تهدید نجات دادید و از این حرفا . حالا این cerebuse رفقیه اتحادیه انسانها شده ؟؟؟

)