Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من ميخوام بازي را بگيرم ميخواستم بدونم هر دو ديسك مال داستان بازي يا فقط يك ديسكش عين هيلو اخه من هارد ندارم اركيد

بله دوست عزیز هر دو دیسک در ادامه همدیگه هستند.یعنی(به گفته سازنده ها) بعد از مدتی که داستان رو از دیسک 1 میری در یه جای مشخص پیغام تعویض دیسک بهت میده...(مثل لاست اودیسه یا .... ) و فقط هم همین یکبار از تعویض دیسک در طول داستان بازی انجام میگیره.......;)
مشکلی هم با داشتن یا نداشتن هارد نداره.(مثل فورزا 3 نیست) ;)

منME1رو فقط 2-3 ساعت بازي كردم.
زياد ازش حاليم ني !
يعني اونايي كه با كاراكترشون از1 بازي ميكنن از اول لول مول دارن ؟

آخرین ویرایش:
منME1رو فقط 2-3 ساعت بازي كردم.
زياد ازش حاليم ني !
يعني اونايي كه با كاراكترشون از1 بازي ميكنن از اول لول مول دارن ؟

نه چون سیستم لول آپ فرق میکنه همه از صفر شروع میکنن ظاهرا ... ولی یه امتیازای مثبتی داره ... مثلا از همون اول یه پول اضافی ای تو حسابت هستش

سلام دوستان
من شماره یک بازیو کامل بازی نکردم
خیلی هم از بازیای RPG خوشم نمیاد ولی به نظرم این یکی مایه های اکشن و شوترش بیشتره
اگه میشه کسانی که بازی کردن لطف کنن بگن به نظرشون این بازی نظرمو جلب میکنه( ببخشید یکم سلیقه ای شد) بعد هم اینکه فکر میکنید چند ساعت گیم پلی داره ؟
پیشاپیش ممنون

من یه سوالی دارم
تو این پیشنما ها نوشته که شما باید با cerebuse همکاری کنید تا جلوی نابودیه انسان هارو بگیرید
ولی تو شماره یک یادتون هست که تو چند تا ماموریت جانبی رفتیم کل تین گروه و مقر اصلیشونو نابود کردیم . حتی اومدن یکی از ادمیرالای انسانا ها رو ربودند که اونم کشته شد . بعد از پایان ماموریتم ادمیرال ارتش پنجم که اسماشون دیگه یادم رفته میگه که شما دنیا رو از یه تهدید نجات دادید و از این حرفا . حالا این cerebuse رفقیه اتحادیه انسانها شده ؟؟؟

با سلام خدمت عزیزان.......

‏ ‏xdantexممنون و همه ي بازيسنتري هاي باحال !
اونايي كه بازي كردن ميشه توضيح بيشتري راجع به بازي بدن ؟
تا دقایقی دیگه اولین نکات رو در باره بازی خدمتتون عرض میکنم............;)

من یه سوالی دارم
تو این پیشنما ها نوشته که شما باید با cerebuse همکاری کنید تا جلوی نابودیه انسان هارو بگیرید
ولی تو شماره یک یادتون هست که تو چند تا ماموریت جانبی رفتیم کل تین گروه و مقر اصلیشونو نابود کردیم . حتی اومدن یکی از ادمیرالای انسانا ها رو ربودند که اونم کشته شد . بعد از پایان ماموریتم ادمیرال ارتش پنجم که اسماشون دیگه یادم رفته میگه که شما دنیا رو از یه تهدید نجات دادید و از این حرفا . حالا این cerebuse رفقیه اتحادیه انسانها شده ؟؟؟

برای روشن شدن ماهیت Cerberus بهتره که کمیک Mass Effect: Redemption یا رمان Mass Effect - Ascension رو بخونید .....اگه اون رو نخوندید این متن رو بخونید .........تا حدی کمک میکنه نقش این گروه رو تو بازی متوجه بشید :
In the events of Mass Effect: Redemption, former squadmate Liara T'Soni is employed by Cerberus, a pro-human group, to get the body for the organization, before it is delivered to the Collectors. After this, Cerberus works to revive the Commander through a project known as "Lazarus." Two years later in 2185, Shepard is awakened aboard a Cerberus space station that is under attack, and aids Cerberus agents Miranda Lawson and Jacob Taylor in escaping. Shepard is taken to Cerberus' headquarters and granted an audience with the Illusive Man, who explains that Shepard was "upgraded" and asks for the Commander's help in combating a new threat which has been abducting entire human colonies.

آخرین ویرایش:
خب خب..........بالاخره دیسک 1 بازی هم به دستم رسید........:biggrin1:
در یک کلام میتونم بگم فوق العاده هست........از همه نظر......گرافیک بازی واقعا محشره.......:blushing:
دیگه هیچ گونه افت فریم یا دیر لود شدن تکسچر ها یا متوقف شدن بازی زمان سیو وجود نداره......
حرکات صورت شخصیتها واقعا عالی کار شده و عواطف رو میشه به راحتی تو صورتشون احساس کرد.....:biggrin1:
از نکات دیگه این هست که کل سیستم اپگرید و قفلهای بازی تغییر کلی کرده که در نوع خودش جالبه.....
شروع بازی هم یه جورای حماسی و غم ناک هست......
راستی ایمپورت کردن کرکتر از نسخه قبل نکاتی رو در بر میگیره که اصلا فکرش رو هم نمیتونین بکنین.......:eek: :biggrin1:
سیستم مبارزاتی هم بسیار رون و کامل کار شده و میتونم بگم نقصی رو نمیشه بهش وارد دونست......;)
باز هم براتون از نکات بازی خواهم گفت.........;)

من یه سوالی دارم

من هیچ چی درباره این بازی نمی دونم ... ولی با توجه به توضیحات این دوستمون این بازی عمرا با سلیقه من جور نیست:sick:

میشه یه کم درباره خود بازی توضیح بدید : اول شخصه یا سوم شخص ؟ .... دشمنامون تو بازی آدمیزادن یا مثل gears of war جک و جونور ؟؟... محیط بازی چه جوریه (متنوع و زیبا یا مثل red faction :sick:)
و در آخر لطفا بگید به کدوم بازی شباهت داره (از نظر گیم پلی و ...)

فکر نمیکنم این بازی باشه که کسی ازش بدش بیاد فقط باید زبان انگلیسیتون خوب باشه و گرنه زیاد بهنوت نمیچسبه چون وقتی نمیفهمید تصمیمیایی که میگیرید چی هستند لذت بازی خیلی کم میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or