Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
یه سئوال داشتم که شاید به موضوعی که راجع بهش صحبت میشه ربطی نداشته باشه.
چطوریه که این بازی برای PC در چهار دی وی دی عرضه میشه ولی برای X360 توی یه DVD9
هست؟

کی گفته روی 1 DVD عرضه میشه ؟
این بازی در ذو عدد DVD 9 در دسترس قرار میگیره !

سلام
یه سئوال داشتم که شاید به موضوعی که راجع بهش صحبت میشه ربطی نداشته باشه.
چطوریه که این بازی برای PC در چهار دی وی دی عرضه میشه ولی برای X360 توی یه DVD9
هست؟

دوست من برای 360 روی 2 دی وی دی 9 عرضه شده .
اون موضوع 4 دی وی دی هم حتما دی وی دی 4 گیگ بود دی وی دی 9 نبوده واسه این شده 4 تا.

اگه کسی بازی گرفته از تهران بی زحمت آدرس بده من هر جا میرم یا میگن نداریم یا میگن 2 3 روز دیگه.

من بازی را گرفتم اما بازم بلایی که سر تکن 6 سرم اومد اتفاق افتاد .بازی اپدیت میخواد اما وقتی اپدیت میکنه اواتار سیاه میشه و دوباره پیام اپدیت میاد .اما اگه هارد دستگاه را برداری میتونی بازی کنی ولی عجب دمو اولی داشت معرکه بود کاملا مشهوده که نسبت به شماره اول بازی خیلی پیشرفت داشته از دوستان مطلع اگه کسی چیزی میدونه یه راهنمایی کنه.

دوست من برای 360 روی 2 دی وی دی 9 عرضه شده .
اون موضوع 4 دی وی دی هم حتما دی وی دی 4 گیگ بود دی وی دی 9 نبوده واسه این شده 4 تا.

اگه کسی بازی گرفته از تهران بی زحمت آدرس بده من هر جا میرم یا میگن نداریم یا میگن 2 3 روز دیگه.

آره دیگه
همه دکون دارا دارن خودشونو خفه میکنن که بتونن 2 تا dvd رو دانلود کنن
لینکا هم که هی پاک میشه :laughing:

درود

دوستانی که بازیو گرفتن ممکنه یه توضیحی درمورد ایمپورت سیو و کاراکتر نسخه یک بگن ؟!
آخه 2روزه نشستم نسخه ی یکو دوباره از اول و با دقت میرم :biggrin1:
دوتا از سیاره هارو توی دفه قبل اصلاً ندیده بودم :-" حالا ارزش داره واسه 2 دارم این کارو میکنم ؟

من بازی را گرفتم اما بازم بلایی که سر تکن 6 سرم اومد اتفاق افتاد .بازی اپدیت میخواد اما وقتی اپدیت میکنه اواتار سیاه میشه و دوباره پیام اپدیت میاد .

شما به آخرین نسخه داشبورد برای تیکن آپدیت نکردی ؟! مگه آپدیت دیگه ای بعد از 8955 اومده ؟!!

درود
آخه 2روزه نشستم نسخه ی یکو دوباره از اول و با دقت میرم :biggrin1:
دوتا از سیاره هارو توی دفه قبل اصلاً ندیده بودم :-" حالا ارزش داره واسه 2 دارم این کارو میکنم ؟

شما مطمئن باش که ارزششو داره .هر چی شماره 1 رو بادقت بری تو شماره 2 چیزهای آشنای بیشتری میبینی و بیشتر از بازی لذت میبری .

من الان دوساعت از بازی رو بازی کردم و مثل شماره اول بازی از گرافیک خیلی خوبی برخوردار هستش و جنگ ها نسبت به نسخه اول بازی ( چه از لحاظ اسلحه و چه از لحاظ استراتزی ) از نظر من پیشرفت خوبی داشته

یه سری از نکات در مورد بازی که تو sp میزارم :

شما در بازی با دوستان و هم گروهی های سابق خودتون مواجه میشید تا اینجایی که من بازی کردم برای نجات garrus وارد یکی از سیاره ها میشم و اون رو نجات میدیم

اول بازی سفینه شما نابود میشه و در ادامه شما صاحب سفینه دیگه ای میشید که دارای امکانات بیشتری هست

واقعا گیرایی بازی خیلی سنگینه-من که زورم کنی- 3 ساعت بازی میکنم میرم- اصلا نفهمیدم چجوری 5 ساعت دارم Me بازی میکنم-بازی دیوونه وار قشنگه -داستانش کشش خیلی بالایی داره و همش میخوای بری جلو ببینی چی میشه:love:
این رفیق لعنتیم اومد دیسکشو-برد-حتما فردا -پس فردا میرم میگیرمش:love:

شما به آخرین نسخه داشبورد برای تیکن آپدیت نکردی ؟! مگه آپدیت دیگه ای بعد از 8955 اومده ؟!!
نه -نیومده-ولی چون بازیها دستکاری شدست-اپدیت رو انگاری بر میدارن از روش-ولی میتونی باز همون 8955 رو بریزی تا درست بشه-من رفیقم دستگاهش اینجوری شده بود- درستش کردم با همین اپدیت(همین هم رو دستگاهش نصب بود):-"

اگه سئوال تکراری ببخشید .... دارندگان ارکید هم میتونن این بازی رو انجام بدن؟؟؟؟ روی دیسک 2 چه چیز هایی هست ؟؟؟؟بازی wawe چنده؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید

اگه سئوال تکراری ببخشید .... دارندگان ارکید هم میتونن این بازی رو انجام بدن؟؟؟؟ روی دیسک 2 چه چیز هایی هست ؟؟؟؟بازی wawe چنده؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید

بله دوست من - دیسک 2 ادامه دیسک 1 هست (یعنی یه جایی از بازی میگه دیسک 2 رو وارد کن) - Wave 6

یه سوال تو این مصاحبه ها خونده بودم ینظرم کسی که باهاش رابطه ی عاشقانه داشتید نمیتونید تو شماره 2 جزو تیمتون باشه . درسته ؟؟ آخه چرا ؟ من اشلیمو میخوام این میراندا به نظرم اصلا خوشگل نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or