Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

آقا من می خام این بازی رو اجرا کنم تو بازی نمی ره و اون زیر می نویسه Mixed media disc!
از دیسک بوت هم استفاده می کنم ولی اجرا نمی شه!

یه سوال تو این مصاحبه ها خونده بودم ینظرم کسی که باهاش رابطه ی عاشقانه داشتید نمیتونید تو شماره 2 جزو تیمتون باشه . درسته ؟؟ آخه چرا ؟ من اشلیمو میخوام این میراندا به نظرم اصلا خوشگل نیست .

اینو اگه بخوام توضیح بدم به داستان بازی لطمه میخوره ولی هر جور راحتین اگه خواستین بگین تو پروفایلتون یا همینجا تو SP جوابتون رو بدم

میتونم بگم بازی عالی هستش .گیم پلی روون .گرافیک بسیار زیبا.و... به همه پیشنهاد میکنم بازی رو از دست ندن.من همین الان داشتم بازی میکردم.
فقط حیف که مانیتورم CRT هستش

فقط یه سوال تو اسپویلر میزارم
اخه عکسه اشلی تو اتاقمه تو نورماندی . خوب اگه اشلی نمیاد تو گروهم دیگه مجبورن با میراندا دوست بشم
ای بابا چه بازیایی میسازن فکر ادمو مشغول میکنن که کیو انتخاب کنم .
فقط کاش مهماتش مثل قبل بی نهایت بود از این که هی تیر پر کنم خیلی بدم میاد . یا تیرم تموم بشه

من الان dvd 2 بازی هستم بعد از تقریبآ 7 ال 8 ساعت بازی کردن وقتی میخوایم برای ماموریتی به یکی از سیاره ها بریم ( اسمش یادم نیست ) دستگا پیغام میده که dvd 2 رو بزار و به راحتی با تعویض دیسک بازی ادامه پیدا میکنه

من الان dvd 2 بازی هستم بعد از تقریبآ 7 ال 8 ساعت بازی کردن وقتی میخوایم برای ماموریتی به یکی از سیاره ها بریم ( اسمش یادم نیست ) دستگا پیغام میده که dvd 2 رو بزار و به راحتی با تعویض دیسک بازی ادامه پیدا میکنه
تازه اگر بريزيم رو هارد هر دوتا دی وی دی رو فکر کنم ديگه نيازی به تعويض وسط بازی هم نباشه درسته؟
همينجوری فرماليته بازيرو ادامه ميده!

این بازی برداشتن از آر پی جیش کم کردن دادن به شوتر اضافه کردن . تموم شدن تیرش مسلا. اون سیستم داغ کردن اسلحه رو من بیشتر دوست داشتم . اسلحه هام دیگه مثل قبل نیستن . تو بازی چیزی به اسم فروش تا حالا ندیدم نمیشه برای پول در اوردن خرید فروش کرد . هر شاپ سه تا وسیله واسه خرید داره .نمیدونم به نظر من زیادی بازیو شوتر کردن . با کشتن تجربه نمیده . 1000 نفرم بکشی انگار نه انگار .
ولی این قابلیت دویدنش خیای عالیه تو قبلی فقط زمان مبارزه میدوید سریع . از دست اون اسانسورای طولانیم راحت شدیم . تو هر اسانسور که میرفتی 30 ثانیه نگهت میداشت .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or