Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز من بنا به دلایلی هنوز موفق به انجام این بازی نشدم.
واطلاعات کمی در موردش دارم!(شماره یک رو هم بازی نکردم)
چون خوره نقش آفرینی هستم می خوام حتما امتحانش کنم.

اگه میشه یک توضیح کوچیک بدین که این بازی از سیستم rpg کلاسیک استفاده میکنه؟
مثلا مثل DRAGON AGE داستان محوره ؟
آخه من از نقد هایی که خوندم ازش این طور فهمیدم که اکشن بازی نقش پر رنگتری داره
و مثل بازی های مانند DRAGON AGE از اکشن تاکتیکی و دوربین ایزومتریک بهره نمی بره؟
کلا دزه نقش آفرینیه بازی چه قده؟

دوستان عزیز من بنا به دلایلی هنوز موفق به انجام این بازی نشدم.
واطلاعات کمی در موردش دارم!(شماره یک رو هم بازی نکردم)
چون خوره نقش آفرینی هستم می خوام حتما امتحانش کنم.

اگه میشه یک توضیح کوچیک بدین که این بازی از سیستم rpg کلاسیک استفاده میکنه؟
مثلا مثل DRAGON AGE داستان محوره ؟
آخه من از نقد هایی که خوندم ازش این طور فهمیدم که اکشن بازی نقش پر رنگتری داره
و مثل بازی های مانند DRAGON AGE از اکشن تاکتیکی و دوربین ایزومتریک بهره نمی بره؟
کلا دزه نقش آفرینیه بازی چه قده؟

درسته، تم نقش افرینیش کمتر از اکشن هست، هم شماره 1 هم شماره2
ولی یکی از بهترین action-rpg های روزه، میتونی به نمره هایی که گرفته یه نگاهی بندازی، یکی از نقاط قوت بازی داستانش هست که اگه میخوای بیشترین لذت از بازی رو ببری باید شماره 1 رو بازی کنی، البته چون مال 2007 هست فکر کنم یه مقدار کسل کننده بشه
دوربین بازی هم سوم شخصه
ولی به نظر من اگه بازی نکنی یکی از بزرگترین اشتباهاتتو تو زمینه گیم انجام دادی!

اینم لیست جوایزی که امسال گرفته
gametrailers 9.7 در صورتی که da-o9.1 گرفته
gamespy
Review Score: 10/10
“I could just say that ME2 improves upon the original in nearly every possible way, but it's far more than that.”

Mass Effect 2 was honored yesterday to win Game of the Year, Outstanding Achievement in Story and RPG of the Year at the Interactive Achievement Awards.

he good folks at Playstation Universe have declared Mass Effect 2 to be the Game of the Month for January. They say that when it comes to Mass Effect 2 "there’s never been a better time to experience this sci-fi spectacular.”

Game of the Year from X-Play
RPG of the Year from the VGAs
The best writing in gaming from X-Play
Roleplaying Game of the Year from X-Play
VGA Awards Best Xbox 360 Game
"I believe Mass Effect will go down as one of the most influential video game series of all-time."

gamesradar
"Mass Effect 2 strikes a perfect balance between intense shooter action and gut-wrenching drama, set in a richly textured world on the brink of destruction."

gameinformer
Review Score: 9.75/10
"A work of bold ambition, and one of gaming’s most exciting sequels."

IGN
Review Score: 9.6/10
“Tight mechanics, thrilling combat, and deep role-playing. The design is unparalleled.”

XBOX
Review Score: 9.5/10
“The pace and ferocity of the best battles will leave you on your knees in front of the TV, eyelids twitching.”

Gamepro
Review Score: 4.5/5
"In Mass Effect 2 BioWare has done a spectacular job moving the role playing genre forward, and blending disparate gameplay styles into genuinely exciting sci-fi epic."

pc gamer
PC Gamer

pcgamer-logo.png

Review Score: 9/10
“The best science fiction story you’ll find in gaming.”

moz-screenshot-4.png
moz-screenshot-5.png

cheatcodecentral-award.jpg

Cheat Code Central RPG of the Year

Review Score: Best RPG
For hitting all the notes that made the original great and then cranking them up to eleven, Mass Effect 2 deserves fan support and the GamePro E3 Gold medal.

Review Score: Best of E3
"...it will blow your mind with amazing graphics, new tweaks to the game's revolutionary conversation system, vastly improved combat and a challenge so steep the game's own designers aren't sure you will survive it."

من ME2 رو میخوام جدیدا شروع کنم. الان دو تا سوال پیرامون سیو بازی پیش اومده:
اول اینکه این که میگن "سیو بازی قبل رو داشته باشی روی روند این قسمت تاثیر میزاره" درسته ؟! واقعا میزاره ؟! (من سیوش رو دارم البته)
دوم این که اگه بدون سیو بازی قبلی بخوایم این قسمت رو بریم چیزی رو که از دست نمیدیم؟! یعنی مسئله ی بزرگی نیست که؟!
:)

اول اینکه این که میگن "سیو بازی قبل رو داشته باشی روی روند این قسمت تاثیر میزاره" درسته ؟! واقعا میزاره ؟! (من سیوش رو دارم البته)
دوم این که اگه بدون سیو بازی قبلی بخوایم این قسمت رو بریم چیزی رو که از دست نمیدیم؟! یعنی مسئله ی بزرگی نیست که؟!
سیو رو ایمپورت کنی بهتره ، ولی چیزیو از دست نمیدی
اگه یادت باشه تو شماره قبلی باید بین کایدن و اشلی یکیشو انتخاب میکردی که زنده بمونه، اگه سیوتو ایمپورت کنی یکیشو بستگی به انتخابی که انجام دادی میبینی
در ضمن اگر ایمپورت کنی میتونی انتخاب کنی ک مثلا رو کدوم قسمت تاثیر بزاره مثلا روی paragorn، renegade یا روی سرنوشت اشلی و کایدان
به نظرم ایمپورت کنی بازی جالبتر میشه

در مورد سوال اول آره تاثییر گذار هست نتیجه تمام تصمیماتی که تو ME گرفتی رو تو ME2 میتونی ببینی.
در مورد سوال آخر هم نه هیچ چیز رو از دست نمیدی.

سیو رو ایمپورت کنی بهتره ، ولی چیزیو از دست نمیدی
اگه یادت باشه تو شماره قبلی باید بین کایدن و اشلی یکیشو انتخاب میکردی که زنده بمونه، اگه سیوتو ایمپورت کنی یکیشو بستگی به انتخابی که انجام دادی میبینی
در ضمن اگر ایمپورت کنی میتونی انتخاب کنی ک مثلا رو کدوم قسمت تاثیر بزاره مثلا روی paragorn، renegade یا روی سرنوشت اشلی و کایدان
به نظرم ایمپورت کنی بازی جالبتر میشه
در مورد سوال اول آره تاثییر گذار هست نتیجه تمام تصمیماتی که تو ME گرفتی رو تو ME2 میتونی ببینی.
در مورد سوال آخر هم نه هیچ چیز رو از دست نمیدی.
ممنون از دوستان.
اگه از سیو قبلی استفاده نکنم چی؟! لابد خودش بین اشلی و کایدن حتما یکی رو انتخاب میکنه دیگه؟! (انتخاب سختیه!)
میگم حالا چجوری سیو رو تاثیر بدم بهش؟! من دو تا Carrier دارم تو سیوم البته. چون دو بار رفتمش.

ممنون از دوستان.
اگه از سیو قبلی استفاده نکنم چی؟! لابد خودش بین اشلی و کایدن حتما یکی رو انتخاب میکنه دیگه؟! (انتخاب سختیه!)
میگم حالا چجوری سیو رو تاثیر بدم بهش؟! من دو تا Carrier دارم تو سیوم البته. چون دو بار رفتمش.
1-اگه شپرد زن باشه کایدن هستش.اگر هم شپرد مرد باشه اشلی هستش.
2-تو منو یه گزینه بنام Import وجود داره.از اونجا از سیو قبلیت استفاده کن.

مرسی. آخرین سوال :d : کلاسم رو میتونم عوض کنم دیگه ؟! یا همون میمونه؟!
tanx
البته برای Import کردن قبلش این کارو انجام بده:
MassEffect2Launcher را اجرا کن
گزینه configure را انتخاب کن
از منوی سمت چپ Save games را انتخاب کن
گزینه Copy Mass Effect 1 Save Games را انتخاب کنید و مسیر سیو ها را مشخص کن
حالا بازی را اجرا کن، New Game و Import ME1 Character را انتخاب کن.
-------------
برای سوال دومت هرچی فکر می کنم یادم نمیاد:d.اما فکر نکنم بتونی

• Like
Reactions: Modern Samurai
کمک

سلام دوستان خسته نباشید.
من بازی Mass Effect 2 (نسخه 4 دی وی دی) رو گرفتم که نصب اتوماتیکه و کرک رو خودش کپی می کنه.
متأسفانه نمی تونم پچ و دی ال سی ها رو نصب کنم.
میخواستم بدونم چطوری می تونم بازیو از حالت کرک شده به حالت اوریجینال تبدیل کنم؟!
یکی دو جا دیدم که ظاهراً میشه با دستکاری کردن registry editor اوریجینالش کرد.

خواهشاً به دادم برسین که بدجوری اعضابم خورده.
=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or