Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوالی داشتم: من از بازی Mass Effect یه مقداری از اول نسخه یک و یه مقداری هم از ابتدای نسخه دوم رو بازی کردم. خیلی خیلی هم خوشم میاد از بازی اش، ولی بیشتر نرفتم! :نوب خودتی:

می دونید چرا؟ چون که می ترسیدم! :blink:

تعجب کنید حق دارید! چون خبر ندارید من چند ماه درگیر Oblivion و Fallout 3 بودم و چه بلایی سرشون آورده بودم که دیگه یه دونه از Quest هاش باقی نمونده بود! یعنی یه اخلاق بدی دارم که هیچ کوئستی رو ول نمی کنم و وقتی گرفتار RPG بشم تا پوست کله گیم رو نکنم ولش نمی کنم.

حالا می خوام ببینم به نظر شما برای این که ME رو به خوبی تجربه کرده باشم و چیز مهمی از دست ندم کدوم یکی از نسخه هاش رو بازی کنم؟ می ترسم بشینم پای دو تاش و هر کدوم شون شش ماه وقت بگیره، چون مشخصه دنیای خیلی خیلی بزرگی دارند هر دوشون. از طرفی سازندگان ME3 گفتند که بازی رو یه طوری می سازیم که هر کس تا حالا ME بازی نکرده هم بتونه وارد دنیای ME بشه و ازش لذت ببره.

حالا کلا نظرتون چیه؟ نسخه اول رو بازی کنم یا نسخه دوم رو؟ یا این که در کمال بی رحمی می گین هر دو تاش رو؟
154fs232528.gif
در کامل بی‌ رحمی میگیم هر ۲ تش رو.:d
شماره دوم نسبت به شماره یک بیشتر حالت اکشن پیدا کرده. ولی‌ اگه بخوای تا تهش بری فکر نکنم هر کدوم بیشتر از پنجاه ساعت وقت ببرن.;)

من از فال اوت ۳، 30تا کوئست رفتم دیگه هر چه قد می‌گردم چیزی پیدا نمیکنم.:d

• Like
Reactions: mahi58
بچه ها یه سوالی داشتم: من از بازی Mass Effect یه مقداری از اول نسخه یک و یه مقداری هم از ابتدای نسخه دوم رو بازی کردم. خیلی خیلی هم خوشم میاد از بازی اش، ولی بیشتر نرفتم! :نوب خودتی:

می دونید چرا؟ چون که می ترسیدم! :blink:

تعجب کنید حق دارید! چون خبر ندارید من چند ماه درگیر Oblivion و Fallout 3 بودم و چه بلایی سرشون آورده بودم که دیگه یه دونه از Quest هاش باقی نمونده بود! یعنی یه اخلاق بدی دارم که هیچ کوئستی رو ول نمی کنم و وقتی گرفتار RPG بشم تا پوست کله گیم رو نکنم ولش نمی کنم.

حالا می خوام ببینم به نظر شما برای این که ME رو به خوبی تجربه کرده باشم و چیز مهمی از دست ندم کدوم یکی از نسخه هاش رو بازی کنم؟ می ترسم بشینم پای دو تاش و هر کدوم شون شش ماه وقت بگیره، چون مشخصه دنیای خیلی خیلی بزرگی دارند هر دوشون. از طرفی سازندگان ME3 گفتند که بازی رو یه طوری می سازیم که هر کس تا حالا ME بازی نکرده هم بتونه وارد دنیای ME بشه و ازش لذت ببره.

حالا کلا نظرتون چیه؟ نسخه اول رو بازی کنم یا نسخه دوم رو؟ یا این که در کمال بی رحمی می گین هر دو تاش رو؟
154fs232528.gif

هر دوشون خوبن و بهتره هر دو رو بازی کنی.

اما من بهت پیشنهاد میکنم ME2 رو دوبار بری. یک DLC جدید برای بازی اومده به اسم Genesis یک Interactive Novel هست که بهت اجازه میده انتخاب های اساسی ME1 روانجام بدی(حدود 15 دقیقه هست) و اون کاراکتر رو به ME2 منتقل کنی. توی جنسیس یک بار اشلی یک بار کارث..نه چیز منظورم کیدن هست:d رو انتخاب کنی(بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم:d) بعد با هر کدوم ME2 رو بازی کنی و تمام کنی. اینجوری توی ME3 هم اشلی رو داری هم کیدن(البته توی هر کدوم از سیوها)

البته میتونی دوبار ME1 و دوبار ME2 رو بازی کنی=))

در ضمن Shadow Broker DLC هم یادت نره.

• Like
Reactions: mahi58
بچه ها من تالي رو هر كاري كه كردم بازم نتونستم زنده نگه دارم !!! البته ماموريت وفاداريش رو يادمه خراب كردم ولي با اين حال آيا راهي هست بشه زنده نگهش داشت !؟ چون توي نسخه ي سوم حتما ً مي خوام داشته باشمش ! فقط مونده به جاي پروفسور بفستمش اسكورت ولي شنيدم اونوقت پروفسور ميميره تازه تالي هم معلوم نيست زنده بمونه يا نه !

بچه ها من تالي رو هر كاري كه كردم بازم نتونستم زنده نگه دارم !!! البته ماموريت وفاداريش رو يادمه خراب كردم ولي با اين حال آيا راهي هست بشه زنده نگهش داشت !؟ چون توي نسخه ي سوم حتما ً مي خوام داشته باشمش ! فقط مونده به جاي پروفسور بفستمش اسكورت ولي شنيدم اونوقت پروفسور ميميره تازه تالي هم معلوم نيست زنده بمونه يا نه !

اگه بتونی ماموریت وفاداریش رو دوباره بری که از همه بهتره. تالی رو برای اسکورت بفرست و موردین رو با خودت همه جا ببر ببین درست میشه(اگه تالی توی اسکورت زنده بمونه تمومه)

توی مرحله آخر بیس کولکتورها(مبارزه با ریپر) اون رو با خودت بردی؟ اونجا هم زنده نموند؟

توی فروم بایوویر برات سرچ کردم یک چیزی پیدا کردم.

موردین رو بفرست بقیه رو اسکورت کنن و برای مبارزه نهایی کاسومی و جک رو با خودت ببر(اگه کاسومی رو نداری بهتره یکی که قدرتش کم هست رو ببری که کسایی که میمونن قوی باشن و حتما Garrus و Grunt و Zaeed رو بزار بمونن)

آخرین ویرایش:
توی فروم بایوویر برات سرچ کردم یک چیزی پیدا کردم.

موردین رو بفرست بقیه رو اسکورت کنن و برای مبارزه نهایی کاسومی و جک رو با خودت ببر(اگه کاسومی رو نداری بهتره یکی که قدرتش کم هست رو ببری که کسایی که میمونن قوی باشن و حتما Garrus و Grunt و Zaeed رو بزار بمونن)

Zaeed دیگه کیه !؟ منظورت اون یارو قاتله هست !؟
جک و میراندا برای مرحله آخر خوبه !؟ چون جفتشون زن هستن و ضعیفه !؟:d

سلام دوستان این پستی که من می دم شاید خنده دار باشه چون مدت ها از عرضه ی بازی گذشته
من بازی رو روی 360 چهار بار بازی کردم اما چون نمی تونم ازش دل بکنم برای اینکه برای ME3 خودمو اماده کنم نسخه ی PC رو هم تهریه کردم
حالا مشکلم با AA بازی هست.این تاپیک رو خوندم و به یه سری جواب رسیدم.برای کارت های nvidia بخش manage 3d setting و بعد program settings
من تنظیمات مختلفی رو برای AA تنظیم می کنم اما به نتیجه دلخواه نمی رسم و هنوز مشکل دارم.
کسی می دونه تنظیمات AA و که شامل gamma correction-mode-transparency و settings هستن رو باید روی چه حالت هایی قرار بدم تا به بهترین حد ممکن برسم؟(بخش setting غیر فعاله)
ممنون
یه مطالبی هم در مورد تغییر نام فایل masseffect2 به UT3 بود.این فایل masseffect.exe دقیقا کجای پوشه ی بازی قرار داره و بعد از تغییر نامش باید چی کار کنم باهاش؟

سلام دوستان
اون مشکل AA حل شد.کسی می تونه تو نصب این DLC ها یه راهنمایی بکنه؟من همه چی رو دانلود کردم جز این DLC unlocker رو.کسی می تونه لینک دقیق به من بده؟
الان که DLC unlocker رو نصب نکردم وقتی تو بازی می رم می نویسه موفق به اتورایز DLC نشده.حودم سرچ کردم برای DLC unlocker و دانلود کردم.وقتی ران می کنم برنامه رو یه پنجره باز می شه که توش لیست کانکشن,بلوتوث مادربورد و ... هست.وقتی هم روی یکیش کلیک می کنم اتفاقی نمی یفته.باید چی کار کنم دقیقا با این برنامه؟
اصلا DLC های بازی دقیقا چجوری نصب می شه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
اون مشکل AA حل شد.کسی می تونه تو نصب این DLC ها یه راهنمایی بکنه؟من همه چی رو دانلود کردم جز این DLC unlocker رو.کسی می تونه لینک دقیق به من بده؟
الان که DLC unlocker رو نصب نکردم وقتی تو بازی می رم می نویسه موفق به اتورایز DLC نشده.حودم سرچ کردم برای DLC unlocker و دانلود کردم.وقتی ران می کنم برنامه رو یه پنجره باز می شه که توش لیست کانکشن,بلوتوث مادربورد و ... هست.وقتی هم روی یکیش کلیک می کنم اتفاقی نمی یفته.باید چی کار کنم دقیقا با این برنامه؟
اصلا DLC های بازی دقیقا چجوری نصب می شه؟

هم unlocker هم کرکی که دوستمون بالا آپلود کردن کار میکنن ، اما من بالایی رو ترجیح میدم
حواست باشه به اینترنت وصل نباشی

• Like
Reactions: Morgoth
ممنون از همه ی دوستان
DLC ها رو دانلود کردم بعضیهاشونو و الان دارم kasumi رو دانلود می کنم.این 2 تا شخصیتی که اضافه می شن (zaeed و kasumi) اینا هم تو روند ME3 تاثیر دارن یا نه؟

ممنون از همه ی دوستان
DLC ها رو دانلود کردم بعضیهاشونو و الان دارم kasumi رو دانلود می کنم.این 2 تا شخصیتی که اضافه می شن (zaeed و kasumi) اینا هم تو روند ME3 تاثیر دارن یا نه؟

یا نه:d

فعلا البته چیزی نگفتند ولی خیلی بعید میرسه(بازی کنی متوجه میشی) حتی اگه باشن حتما چند لحظه میبینیشون یا توی یک ماموریت بهشون برخورد میکنی اما بعیده.

اینا به ترتیب هستن ؟ یعنی به ترتیب زمان انتشار هستن ؟
من شدیدا عشق بازی مس افکتم . اما چند وقتی دوری از بازی باعث شد نتونم این DLC هاشو بگیرم . حالا خواستم بپرسم که اینا رو الان دانلود کنم واسه نسخه PC هست همش ؟

یه موضوع دیگه اینکه حجم اینا چرا انقدر کمه ؟ یکیش 400 مگابایت هست . یکیش نزدیک 900 مگابایت !
فقط همین دوتا DLC اومده واسه بازی ؟

اینا به ترتیب هستن ؟ یعنی به ترتیب زمان انتشار هستن ؟
من شدیدا عشق بازی مس افکتم . اما چند وقتی دوری از بازی باعث شد نتونم این DLC هاشو بگیرم . حالا خواستم بپرسم که اینا رو الان دانلود کنم واسه نسخه PC هست همش ؟

یه موضوع دیگه اینکه حجم اینا چرا انقدر کمه ؟ یکیش 400 مگابایت هست . یکیش نزدیک 900 مگابایت !
فقط همین دوتا DLC اومده واسه بازی ؟

توی اين پست Geralt Witcher بقيه DLCها رو گذاشته ميتونی بگيری.

400 مگ توی پست صفحه قبل گفتم Interactive Comic هست كه داستان ME1 رو بازگو ميكنه و به شما اجازه ميده انتخاب های كليدی ME1 رو انتخاب كنيد و اون كاراكتر رو ايمپورت كنيد اون 900 مگ هم يك ماموريت جديد هست كه ME2 رو به ME3 ربط ميده(چرا شپرد به زمين رفته و چرا ميخوان اون رو محاكمه كنند)

• Like
Reactions: ..............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or