Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
به نظرت کدوم هاش ارزش دانلود رو داره ؟ یعنی کدوم هاش به داستان اصلی بازی مربوط میشه ؟

Shadow Broker خيلی مهمه حتما بازی كن.
Arrival رو هم كه گفتم پل بين ME1 و ME2 هست.

Kasumi و Zaeed دو شخصيت اضافه هستند به اضافه دو ماموريت لويالتی.

Overlord يك ماموريت 2 تا 3 ساعته هست.

Normandy Crash Site هم ميری داگ تگ كسايی كه توی نرماندی كشته شدند رو پيدا می كنی.

Hammerhead چند ماموريت با تانك(يك چيزی توی همين مايه ها) اضافه ميشه.

بقيه هم سلاح های جديد يا تكه های Armor يا Armor Set هستند.

ممنون . هوس کردم مس افکت 1 رو هم از اول برم . اون زمانی که مس افکت 1 بازی میکردم زبانم زیاد خوب نبود . اما الان حتما باید دوباره بازی کنمش ( گرچه مجبور میشم دوباره مس افکت 2 هم واسه بار چهارم از اول برم )

به نظر من مس افکت 1 از خیلی جهت ها بهتر از نسخه دومش بود ! یعنی نسخه اول کلا جذابیت بیشتری داشت اما نسخه دوم سینمایی تر شده بود !
ولی با این حال به نظرم نسخه اول قوی تر بود . به نسخه اولش امتیاز 9,8 میدم به نسخه دومش امتیاز 9,2

کسی لینک دانلود مس افکت 1 رو داره ؟

ممنون از همه ی دوستان
DLC ها رو دانلود کردم بعضیهاشونو و الان دارم kasumi رو دانلود می کنم.این 2 تا شخصیتی که اضافه می شن (zaeed و kasumi) اینا هم تو روند ME3 تاثیر دارن یا نه؟

واقعا این یه کار نشدنی هست . حتی شخصیت های اصلی بازی هم تو مس افکت 3 حضور خاصی ندارن ! ممکنه در حد چند دقیقه بیان و برن !
اما اینکه توقع داشته باشی مثلا یه شخصیتی که امکان مرگش تو نسخه 2 بوده باشه و اینجا بخواد واسش وقت گذاشته بشه و شخصیت پردازی بشه فکر اشتباهی هستش .

اگه دقت کنی تو نسخه دوم شخصیت هایی که داشتی ممکن بود بمیرن ! واسه همین مطمئن باش اون شخصیت هایی که ممکن بود بمیرن تو نسخه 3 خیلی حضور ندارن
اگه هم داشته باشن شخصیت و دیالوگ های خاصی ندارن !

دقیقا مثل مس افکت 1 که چون اشلی و کایدن امکان مرگشون بود تو نسخه دوم هم حضو نداشتن و فقط در حد یه صحنه کوچیک و یه سری دیالوگ .

بچه ها تازگیها یه مدل نوت بوک خریدم با این مشخصات:

VGA: GT555M
CPU: Core i7 2630QM 2.0Ghz
Memory: 8GB
اومدم تو بازی برم به این مشکل بر خوردم! مشکل چیه؟! تو بازی میره ولی رزولوشن و سایر تنظیمات گرافیکی روی پایینترین حالت ممکن قرار میگیره! روی Seven 64bit بازی رو ریختم!
0oal7gf7ljvg0lp7h9t.jpg

آخرین ویرایش:
من کلیه DLC های بازی رو امروز خرید اینترنتی کردم. مدت زمان هر DLC رو کسی بهم میگه؟ بی صبرانه منتظر هستم همه ی DLC های بازیرو تموم کنم، بعد برم سراغ مس افکت 3.>:d<

من کلیه DLC های بازی رو امروز خرید اینترنتی کردم. مدت زمان هر DLC رو کسی بهم میگه؟ بی صبرانه منتظر هستم همه ی DLC های بازیرو تموم کنم، بعد برم سراغ مس افکت 3.
yahoo_6.gif

طولانی ترینشون Lair of Shadow Broker هست که حدود 2 ساعت طول میکشه . بقیه هم حدود 1 ساعت .

من سیو بازی مس افکت 2 رو تا جایی که میرن توی سفینه ی کالکترها و اخرش فکر کنم اخرین عضو گروه اون تک تیراندازرو پیدا میکنند رفتم
بعدش سیوام همه پرید الانم حوصله ندارم از اول برم بازیو کسی از سیو اونجاشو نداره بده بهم ؟
خواهشا کمک کنید

من سیو بازی مس افکت 2 رو تا جایی که میرن توی سفینه ی کالکترها و اخرش فکر کنم اخرین عضو گروه اون تک تیراندازرو پیدا میکنند رفتم
بعدش سیوام همه پرید الانم حوصله ندارم از اول برم بازیو کسی از سیو اونجاشو نداره بده بهم ؟
خواهشا کمک کنید

ایول به کمکتون :|

من یه سیو دارم دقیقا سر ماموریت Reaper IFF, شپرد مونث البته.همه لویال و پاراگون هم پر.
با همین شخصیت تا اخر بازی هم رفتم و جداگانه سیو کردم.
دوباره با همین مشخصات هم یه Male shepard دارم که دو تا سیو ازش دارم.یکی ابتدای اخرین مرحله یکی دیگه هم وقتی که بازی تموم شده.
جفت سیو ها رو هم روی اسونترین درجه رفتم چون فقط به قصد درست کردن سیو برای نسخه ی 3 بازی می کردم.البته با femshep ماموریت نجات تالی رو روی Hard رفتم تا اون سلاح Geth رو بگیرم.
و البته بگم من همه ی DLC ها رو هم کامل دارم.
هر کدومو می خوای بگو.

من DLC Overlord رو نصب کردم، ولی بصورت ماموریت جانبی به بازی اضافه میشه. چرا؟
این DLC همینجوری هست؟ یعنی فقط بصورت ماموریت جانبی هست؟ یا بعد از تموم کردن ماموریت جانبی، ماموریت اصلی هم میده؟

درسته همین طوره
از بین DLC های Arrival و Overlord و Lair of the shadow Broker فقط Lair of the shadow Broker تو لیست ماموریت های اصلی می ره.بقیه تو قسمت Assignments می رن.
قسمت اول این DLC رو که بری, یه سری قسمت دیگه باز می شن ولی اون ها هم جزو Assignments ها حساب می شن.
این 2 تا DLC یعنی Overlord و Arrival به قدری چرت و غیر قابل تحملن که Lair of the shadow broker کوفتم شد.

سلام من دلک هارو دارم ولی‌ هر می‌کنم نصب نمی‌شه
فکر می‌کنم از ستاپ بازیم باشه نه می‌شه رهنمایم کنید
yahoo_7.gif

========================================
http://www.behnevis.com/
ناظم: لطفاً از این سایت برای تغییر دادن فینگلیش به فارسی استفاده کنید.

Last edited by a moderator:
و از زیرخاک بیرون کشیده شد :دی

ترتیب DLC ها را لطف کنید !!!!؟

شرمنده زیرخاکی بیرون کشیدم باید هرچی سرجایش پرسیده بشه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or